yaratık demek istiyorum sadece.kendisinin işi ne ne iş yapıyor? ay nefret ediyorum böyle mevki makam budalası erkek tipinden. canım dgs yi kazanamazsan ne olacak peki,ayrılacakmıymış senden? bence sen bu ilişkiyi bir daha gözden geçir. annenin ona tepkisi ne olmuş peki?
Her insanın hayatında iniş-çıkışlar olur. Çıkış zamanınızda sizle evlenip iniş zamanınızda da yazarsınız buraya eşim beni bıraktı diye.
Güvenilmez ki böyle insanlara.
bu bi iş görüşmesimi veya senin kariyerini belirleme görüşmesimi?çok saçma annen seni savunmamışmı peki bunca laftan sonra benim kızım değerlidir, mışyaptığı herşeyin arkasındasındayım, elinden gelenin en iyisini yaptığına eminim kariyeri içinmi birliktesiniz falan die bişeyler dememiş mi?bence kaç kurtul annenin yanında bunları söyleme cesaretinde bulunduysa kusura bakma ama 5 para etmez bir insandır.annen sana onca emek vermiş onun yanında bu saygısızlığı yapmış üstelik
bende sandimki oda avukat olmayi düsündügü icin senin avukat olmani bekliyor
madem beyfendinin ! beklentileri yüksek neden seninle?
bi dakka bi dakka bunlari sana annen anlatti demi, peki arkadasina sordunmu neden böyle konustun diye
övünmek için söylemiyorum ama fiziksel olarak da insanlar hep sen daha güzelsin der bana. yani o ortalama bir erkek tipinde hareketinde beyninde !
benimle övünmek için benimle herhalde bilmem ki.
evet annem anlattı. ertesi gün de onu payladım bu konuşmaların nasıl yaparsın dedim. hep bağırdım ettim. karşımda sakince durdu sonra hep alttan aldı. inkar etmedi yani söylediklerini.
adamda hem tip yok hem karakter desene:89:
sen neyine asik oldun ozaman
bilmiyorum yakınlaştık diye sanırım bu kadar bağlıyım ona . ilk ilişkim onunla oldu ama ayıptr söylemesi ters ilişki denen iğrenç şeyi yaptık.nasıl kabul ettim bilmiyorum ama çok sevdiğim için oldu bunlar.
nekadar rahat söylüyosun
alistira alistira söyleseydin bari , kalpkirizi geciricektim nerdeyse
olmuş bir şey sonuçta , bir daha da yapacağımı sanmam. sizce böyle anılar da unutulur mu ?
malesef hicbirzaman unutamassin
ama celiskili geldi bana yazdiklarin, yakinlastigim icin baglandim diyosun sonrada cok sevdigim icin diyosun:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?