Beklentisiz yaşamak nasıl mümkün

Doğru benimki yanlış tercih. Doğru bulduğum tercihlerdeki evlilikleri de doğru göremiyorum .Hiç evlenmeseydim de olurdu. Bekarlara tavsiyem evlenmemeleri.
Ama senin çıkış yolun var. Bir çoğunun yok. Parası olmayan işi olmayan aile desteği olmayan ezilen. Sen dahil misin bunlara? Bence değilsin.

Su yorumlarinizdan sonra soke oldum. En basta diger arkadaslarin yazdiklari sert yorumlara karsi uzulmus onlara kizmistim ama yani boylesine de ne yazilir ki ? Ergen degilsiniz meslek sahibi 40 yasinda kadinsiniz adamin hangi huyuna daha guzelleme
Yapiyorsunuz hala adamin sizi sevdigini dusunuyorsunuz lutfen tedavi olun ciddi bir terapi alin kurtarın kendinizi yazik hayatiniza evladiniza cocugunuz nasil bir iliskiye sahit olarak buyuyor farkinda misiniz

Cinsel sorunları var diyorum anlamıyor musunuz hanımefendi benden niye kaçsın? Gerçekten algılama problemi var çok ciddi.
Cinsel sorun ne alaka yataklari mi ayirmasi gerekiyor ? Adam tensel temasi gec goz temasi bile kurmuyor konusmuyor sizinle neden kendinizi bu kadar kandirdiniz gercekten cok uzuldum adiniza

Eminim öyledir önce bir bulsunlar da

Cinsel sorunları var diyorum anlamıyor musunuz hanımefendi benden niye kaçsın? Gerçekten algılama problemi var çok ciddi.

Şu üstteki yorumları okuyunca gerçekten üzüldüm ve çok şaşırdım.

Ben sizin sevilmediğinizi bildiğinizi düşünüyordum.

Oysa çok yanılmışım.

Doğru benimki yanlış tercih. Doğru bulduğum tercihlerdeki evlilikleri de doğru göremiyorum .Hiç evlenmeseydim de olurdu. Bekarlara tavsiyem evlenmemeleri.
Eee yani bu tavsiyeyi vermeniz normal değil mi?

Ben de herkese “evlenin,acele edin. Yalnızlık Allah’a mahsus” derim mesela.

Beni çok sevdiğini söylüyor her seferinde. Anlatamıyormuş derdini..

aranizda hic cinsellik yok mu? Bazi erkeklere aldatilmak müstehak bence. Bu ne ya. Hem kadini ilgisiz sevgisiz birak, hem de ayrilma da, kadinin yillarca bu iki arada bi derece ne oldugu belirsiz iliskide sana sadik kalmasini bekle.
Gerçek bir yorum. Maalesef cinsel sorunları var ve çözmekle uğraşmıyor.

Siz onu psikolojik olarak yıpratmıyorsunuz ki. Kariyerli, toplumda yeri olan bir kadınla evli. Evde de bir düzen var. Parası pulu var. Ama bu kadına karşı nazik rolü yapmasına bile gerek yok. Onun için hava hoş, yıpranmıyor sizi yıpratıyor.

“Ağır kusur” tanımı mahkeme için gerçekleşmiş olmayabilir ama sizin kalbinizi kırması, sizi yok sayması ağır kusur değil mi? Bu adamla sevilmediğiniz mutlu olmadığınız konforsuz “konfor alanı”nda bekledikçe hayattaki ihtimallerinizi elinizin tersiyle itiyorsunuz. Belki bu adamla yollarınızı ayırınca hayatınızın aşkıyla tanışıp birlikte yaşlanacaksınız. Ama bu ilişkide çakılı kaldıkça hayatınız bu, bu hayatı mı sürdürmek istiyorsunuz? Ya da iş görüşmesi gibi sorayım kendinizi 5 yıl sonra 15 yıl sonra nerede nasıl görüyorsunuz?

Ayrıl bence

Aşkım kapışmak değilim ama ben de boşan gitsin diyorum ablacım bu dert çekilmez. Bu dert seni verem eder böyle evlilik olur mu Allah aşkına arkadaş gibi bile değilsiniz farkında mısın? İki düşman olmuşsunuz. Ya boşa ya da terapiye gidin. Bu ikisinden başka bir yol sıkıntı dert yaratır

Sadece bu açtığınız konu bile boşanmak için birçok sebebe dayanıyor.

Dün oğlumla görüntülü konuştum tabii ki görüntüde o da vardı ama kalkıp da bana tek bir laf bile etmedi
Sizin hâlinizi hatrınızı nasılsın diye bile sormayan biriyle neden aynı evi paylaşıyorsunuz çalışmayan bir kadın olsanız hadi neyse kendi ayakları üzerinde duran bir kadının böyle bir adama katlanmasına gerek var mı boşandığınızda neden bunca zamandır bu adama katlanmışım diyeceksiniz eski konunuzu okudum adam 2023 'de de aynı şimdi de aynı yahu insan eşini yurt dışında tek başına bırakır mı!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…