Beklentisiz yaşamak nasıl mümkün

Türkiye’deki eğitimle mi kültür sağlandığını düşünüyorsunuz. İnsan kendini kullandığı kelimelerle belli eder bu kadar sığ bakmıyorum.

Hiç düşündüğünüz gibi biri değilim. Çok kez ayrılığı da teklif ettim çift terapisine de gittik, boşanma protokolü de yazdım istemeyen hep karşı taraf oldu terapiste gitmek istemedi bizi ayırmaya çalışıyorlar dedi. Yani sandığınız gibi kocaya tutunup yapışan biri yok kimse kimseye yapışmış da değil. Tamamen benden vazgeçmiş olsaydı ve beni gerçekten tamamen sevmediğine inansaydım bunu burada sormazdım gereğini yapardım. Yani %100 kusurlu değil hatta bana ağır bir kusuru yok evet bu bir psikolojik şiddet. Ama onun haricinde iyi yanları da çok. Asla ayrılığı düşünen biri değil bunu çok defa konuştuk.

Demek ki bu "iyi yanları" gene de evliliğinizi devam ettirmeye yetersiz kalıyor. Biz de diyoruz ki sizin devam etme motivasyonunuz ne? Sevgisi mi, parası mı, sadece kağıt üstünde evli olmak mı, sosyal fobi mi, yalnızlık korkusu mu? Ne yani? Siz daha iyi bilirsiniz zaten çekişmeli de olsa boşanma davası bir noktada tamamlanıyor, bir taraf yanaşmıyor diye evli kalmak diye bir şey yok.

Bir de beğenmediğiniz bir kültür/eğitim seviyesi olan bir ortamda fikir aramanız da biraz tezat değil mi?

Dün oğlumla görüntülü konuştum tabii ki görüntüde o da vardı ama kalkıp da bana tek bir laf bile etmedi
birbirinizi sevmiyorsunuz o kadar belli ki hele adamın umru değilsiniz
üzgünüm ama

anladığım kadarıyla doğru düzgün sevişmeden geçen uzun yıllar bide
böyle kalmaya emin misiniz?

Yani gerçekten ya ne yaşadığınızı yorumlayacak sağlıklı bir ruh haliniz kalmamış ya da dümdüz yalan söylüyorsunuz. Eşiniz düpedüz sizden nefret ediyor yahu. Alın sizin eski yorumlarınız. Çocuğu bile sevmiyor.

ALLAH rızası için dönüp ilk yazdığınızı tekrar okuyun,adam ayrılık niye istesin hesap soran, hesap vereceği biri yok bugün ben tek tatile gidiyorum dese susup içine kapanacak tatil dönüşü önüne sıcak çorba koyacak bir kadınla evli.Avukat olarak sizden çekincesi bile yok, haberim olmadan boşar beni çok cevval çok diye bile düşünmüyor.....En başta dediğim gibi siz müsaade ettiğiniz için sizi yok sayıyor,cinsel bile isteği yok,arzulamıyor,bir kadın için acı ve sarsıcı...O böyle yaşamakta bir sorun görmüyor siz buraya yazdığınıza göre sizin için sorun büyük yani aksiyon alıp yolunu çizmesi gereken o değil sizsiniz, psikolojisi, kadınlık gururu kırılan sizsiniz....

ben cezaevine gidecektim yazığınız kısma takıldım ıstemsızce

Ben öyle bir şey demedim okuduğununuzu anlayamıyorsunuz sanırım böyle insanlar var dedim sonunda da belirtti mantıklı yorum yapanları ciddiye aldığımı.

Seviye ve eğitimini düşük bulduğu kişiler böyle bir durumda çoktan kapıyı göstermişti :) neler yaşamış hala iyi yanları var diyor. Her şey seviye ve eğitime bakmıyormuş demek ki

Bazı insanlar gerçekten şaka gibi ya o kadar saçmalıyorsunuz ki kişisel savaş haline getiriyorsunuz bu benim problemim sizinle bir problemim yok. Niye üstünüze alınıp benimle kişisel problem haline getirmeye çalışıyorsunuz. Cidden çok enteresan. Dışarıda veremediğiniz savaşlar gelip burada tanımadığınız insanlarla vermeyin.

Adam şehir dışına çıkmış, oğlunuz yanında görüntülü konuşurken dönüp bir canım nasılsın dememiş. Aynen sizden hiç vazgeçmemiş, seviyor ama bir selamı bile çok görüyor. Nasıl bir yok sayılma içinde olduğunuzun farkında mı depilsiniz6, kabul etmek işinize mi gelmiyor?
Kocanız kurulu düzeni bozmak istemiyor daha fazlası yok. Siz tutunmak istediğinize tutunun ona da yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…