Karşıdakini önemsiyor onun işi görülsün mağdur olmasın diyorsun senin iyi niyetini suistimal ediyorhayatta ennnnnnn nefret ettiğim şeydir
hep erken giderim kimseyi bekletmemek için
ve bana göre çok büyük saygısızlık saat belli yer belli
bu ne aymazlık ayy cidden yazarken sinirlendim
Teşekkür ederim:)Beklemekten ve bekletilmekten hiç hoşlanmam, çok güzel davranmışsınız
Ne kadar güzel demekki kendinizi önemsiyorsunuz buda karşı tarafa yansıyorBenim de en takıntılı olduğum konulardan bir tanesi. Hatta dakikasına kadar doğru giderim buluşmaya. Bu karşıdaki insana saygıdır.
Karşımdaki bekletince de sinirim tepeme çıkıyor. Ya tartışma oluyo ya surat yapıyorum ya da gidiyorum malesef. İyi yapmışsınız.
Lise zamanında beni bekleten bi arkadaşı beklemeyip okula gitmiştim. Derse geç kalıyorum diye gittim keyfini mi bekliycem. Bi süre sonra okula geldi. Baktım ağlıyor. Meğer sokakta yalnız yürüme fobisi varmış.Ne kadar güzel demekki kendinizi önemsiyorsunuz buda karşı tarafa yansıyor
Hiç sorma kuşlar konacaktı neredeyse1 saat 15 dk nasıl beklediniz en çok ona Şaştım.
Ağaç olmuşsun resmen.
Gerçekten ayıpEve dönerek en doğrusunu yapmışsınız. Hiç sevmem bekletmeyi ve bekletilmeyi. Karşındaki insana ayıp
Var boyle kaciklar
Geldim gelecem deyip insani sinir ederler. Cok dogru davranmissin canim oh agzina saglik
Yapmayın ya hiç hoş birşey değil karşınızdakini çileden çıkarıyorsunuz demekkibende aşırı bekletiyorum
hiçbir zaman zamanı ayarlayamam 15 dakikada giderim dediğim yere kesin trafik olur ya da saçıma birşey dökülür geç kalırım
çok nadirdir zamanında gittiğim ama suçlu olduğumu da bilirim kızan kişileri dinlerim haklı derim içimden
zaman kontrolsüzlüğü bendede var maalsef
Neden belirtti mi bari ?Hiç sorma kuşlar konacaktı neredeyse
Sabir bir ederdir dedimde yanlız bu kadarda değil:)
Birşeyler dedi de hiçbiri 2 saatlik bir gecikme sebebi değildiNeden belirtti mi bari ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?