Bekletilmek

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.194
498
Selamlar
Kuzenimle dışarda buluşup tanıdığım bir avukata gitmek için sözleşmiştik
Ben çıktım sende çık diye mesaj attım
Tamam dedi
Abartmıyorum 1 saat 15 dakika onu bekledim dışarda gelmedi
Arıyorum yola çıktım arıyorum yoldayım arıyorum meşgule atıyor
Mesafe yarim saat bile değil
Kızdım döndüm evime
Eve geldikten yarim saat sonra arıyor neredesin
Ben evime geçtim sana avukatın adresini attım git istersen ben avukat ile konuştum dedim
Benim seni bu kadar bekleyecek zamanım yoktu kusura bakma dedim
Yahu bir işin varsa neden işini zamanında yapmazsın
İnsanları bu kadar bekletmeye ne hakkın var
Biliyorum kırıldı ama dayanamadım ya elimde değil

Kuzenim boşanmanın eşiğinde çok zor bir dönem geçiriyor onu kısmen anlıyorum ama bu böyle davranmasına sebep değil bana kalırsa
Değil mi?

Son düzenleme:
Benim de en takıntılı olduğum konulardan bir tanesi. Hatta dakikasına kadar doğru giderim buluşmaya. Bu karşıdaki insana saygıdır.

Karşımdaki bekletince de sinirim tepeme çıkıyor. Ya tartışma oluyo ya surat yapıyorum ya da gidiyorum malesef. İyi yapmışsınız.

hayatta ennnnnnn nefret ettiğim şeydir
hep erken giderim kimseyi bekletmemek için
ve bana göre çok büyük saygısızlık saat belli yer belli
bu ne aymazlık ayy cidden yazarken sinirlendim
Karşıdakini önemsiyor onun işi görülsün mağdur olmasın diyorsun senin iyi niyetini suistimal ediyor
Hem kızdırıyor hem acıtıyor
Eve nasıl sinirle geldim söylene söylene görmeniz lazımdı:)

Eve dönerek en doğrusunu yapmışsınız. Hiç sevmem bekletmeyi ve bekletilmeyi. Karşındaki insana ayıp

Ne kadar güzel demekki kendinizi önemsiyorsunuz buda karşı tarafa yansıyor

bende aşırı bekletiyorum
hiçbir zaman zamanı ayarlayamam 15 dakikada giderim dediğim yere kesin trafik olur ya da saçıma birşey dökülür geç kalırım
çok nadirdir zamanında gittiğim ama suçlu olduğumu da bilirim kızan kişileri dinlerim haklı derim içimden
zaman kontrolsüzlüğü bendede var maalsef

Ne kadar güzel demekki kendinizi önemsiyorsunuz buda karşı tarafa yansıyor
Lise zamanında beni bekleten bi arkadaşı beklemeyip okula gitmiştim. Derse geç kalıyorum diye gittim keyfini mi bekliycem. Bi süre sonra okula geldi. Baktım ağlıyor. Meğer sokakta yalnız yürüme fobisi varmış. Beni sınıfa düşman etmişti o dönem ağlayarak. aklıma geldi bak hala da beklemem

Yapmayın ya hiç hoş birşey değil karşınızdakini çileden çıkarıyorsunuz demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…