Dedi de hiç inandırıcı değildi kargo beklemiş yolda biriyle karşılaşmış eczaneye uğramışBişey demedi mi cevap olarak. Çok iyi yapmışsınız bu arada
Akşamdan konuşmuştuk anlaşmıştıkben ciktim sen de cik demissiniz, onceden belli bir saat icin sozlesmemisseniz, bence kuzeninize boyle bir donemde boyle tepki vermekte haksizsiniz, cunku herkes ayni hizda hazirlanamiyor. ha onceden saat konusunda kesin bir plan yaptiysaniz haklisiniz. kuzeniniz ayip etmis.
Aklıma geldi, bazen müşteri ile işlem yaparken arıyor birileri, "geldim, 5 dk ya ordayım, yoldayım" falan diyor ama en az yarım saatlik işi var...
O kadar da rahatlar ki ben şok geçiriyorum. Telefonu alıp hayır yalan söylüyor halen bankada sakın evden çıkma ağırdan al diyesim geliyor
karşıdaki de ağırkanli biriyse ondan oyle konusuyordur belki, al birini vur ötekine :)Aklıma geldi, bazen müşteri ile işlem yaparken arıyor birileri, "geldim, 5 dk ya ordayım, yoldayım" falan diyor ama en az yarım saatlik işi var...
O kadar da rahatlar ki ben şok geçiriyorum. Telefonu alıp hayır yalan söylüyor halen bankada sakın evden çıkma ağırdan al diyesim geliyor
karşıdaki de ağırkanli biriyse ondan oyle konusuyordur belki, al birini vur ötekine :)
Ben de hep saatinde giderim ve kimseyi 15 dakikadan fazla beklemem. Direk giderim ben. Siz yine iyi beklemişsiniz. Peki ne dedi siz eve geldim dediğiniz zamanSelamlar
Kuzenimle dışarda buluşup tanıdığım bir avukata gitmek için sözleşmiştik
Ben çıktım sende çık diye mesaj attım
Tamam dedi
Abartmıyorum 1 saat 15 dakika onu bekledim dışarda gelmedi
Arıyorum yola çıktım arıyorum yoldayım arıyorum meşgule atıyor
Mesafe yarim saat bile değil
Kızdım döndüm evime
Eve geldikten yarim saat sonra arıyor neredesin
Ben evime geçtim sana avukatın adresini attım git istersen ben avukat ile konuştum dedim
Benim seni bu kadar bekleyecek zamanım yoktu kusura bakma dedim
Yahu bir işin varsa neden işini zamanında yapmazsın
İnsanları bu kadar bekletmeye ne hakkın var
Biliyorum kırıldı ama dayanamadım ya elimde değil
Kuzenim boşanmanın eşiğinde çok zor bir dönem geçiriyor onu kısmen anlıyorum ama bu böyle davranmasına sebep değil bana kalırsa
Değil mi?
BilmiyorumYay burcu mu
Abla neredesin seni göremiyorumBen de hep saatinde giderim ve kimseyi 15 dakikadan fazla beklemem. Direk giderim ben. Siz yine iyi beklemişsiniz. Peki ne dedi siz eve geldim dediğiniz zaman
Aaaaa. O beklememiş yanı. Niye beklesin ki doğru. Şimdi kendi uğraşsın dursun. Bazen diyorum iyi oluyor böyle insanlara. Size söz verdiyse ne olursa olsun öncelik siz olmalıydınızAbla neredesin seni göremiyorum
Sen neredesin
İşte falanca buluşma yerindeyim
Ben evime döndüm
Nasıl
Seni daha fazla bekleyemedim
Ya evet özür dilerim biraz geç kaldım işlerim çıktı (işlerini sıraladı)
Tamam ayşe bunlar mazeret değil
Böyle yaparak sana yadım etmek isteyenlere hiç yardımcı olmuyorsun
Ben avukatla konuştum git istersen dedim
Tamam dedi kapattı
Aramızda bu tarz bir konuşma geçti
Avukatta gitmiş buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?