Bekletilmek

1 saat 15 dakika bekledin sonra eve gittin ve yarin saat sonra ariyor nerdesin diye saka gibi ....

Karşıdakini önemsiyor onun işi görülsün mağdur olmasın diyorsun senin iyi niyetini suistimal ediyor
Hem kızdırıyor hem acıtıyor
Eve nasıl sinirle geldim söylene söylene görmeniz lazımdı:)
aslında telefonu açmayacaktınız aradığında
oralarda sizi arayıp duracacaktı

bugünden sonra iyi yapmışsın diyorum

Bide yag gibi üste cikmaya calisiyor gercekten konusma ya kuzeninle ... anlasin biraz kabahatini
Ya şimdi konuşmamak ta olmuyor zor bir dönem geçiriyor boşanmanın eşiğinde
Üzülüyorum kendisi için ama böyle yaparak ona yardım etmek isteyenleride zorluyor

Ahh şu insanlar iyi yapmışsın neden bekleyeceksin yeterince beklemissin zaten

Geç kalma fobim var.
O yüzden 9 da randevum varsa 6 da uyanırım. Mesaime hep erken gelirim.
Beklemeyi de hiç sevmem. Bence büyük saygısızlık. Bir de bunu huy edinenler var.
iyi yapmışsınız

1 saat 15 dakika + 30 dakika geç döndü öyle mi?
Valla şu insanlardaki rahatlığın %30 u bende olsa hayatım daha kolay olurdu.
Ben bir yere geç kalacağım diye hep gerilirim.

1 saat 15 dakika geç kalmak nedir ya! o sürede yemek yer, duş alır saçımı yaparım. işi çıkmış olabilir diyeceğim ama çıkarken mesaj atmışsın ben çıkıyorum diye o da tamam demiş. yani en kötü ihtimal " canım çıkma hemen biraz daha bekle işim çıktı ben çıkarken sana haber vereyim" falan demesi lazımdı. nasıl bir vicdansızlıktır. biri beni bekliyor olacak ben evde oyalanıyor olacağım. ayıp cidden.

Hayatta en nefret ettiğim şeydir. Kimseyi bekletmemek için Elimden geleni yaparım. Aynı çabayı da karşımdan beklerim.

Kızım doğdu 2 3 aylık .annemin iki komşusu yarın sana kahvaltıya geleceğiz 9 da müsaitsen dediler. Tamam dedim.
Meğer birinin hastane işi varmış sabahtan. 10 oldu 11 12 1 derken ilk önce biri geldi. diğerinden için hastaneye gidecekmiş meğer filan. Halbuki haberi varmış. Evde kahvaltılarını yapmışlar.Ben onları 1 e kadar sofra kurulu aç bekledim. kaç kere aradım aha geldim aha çıktım.
Saygısızlıktan başka bişey değil. Nefret ederim bekletilmekten.Kimseyi de bekletmem. Bir durum varsa ara haber ver.

ben ciktim sen de cik demissiniz, onceden belli bir saat icin sozlesmemisseniz, bence kuzeninize boyle bir donemde boyle tepki vermekte haksizsiniz, cunku herkes ayni hizda hazirlanamiyor. ha onceden saat konusunda kesin bir plan yaptiysaniz haklisiniz. kuzeniniz ayip etmis.

Geç kalma fobim var.
O yüzden 9 da randevum varsa 6 da uyanırım. Mesaime hep erken gelirim.
Beklemeyi de hiç sevmem. Bence büyük saygısızlık. Bir de bunu huy edinenler var.
iyi yapmışsınız
Böyle fobi herkese dilerim:)

Benimde lise yıllarında böyle sürekli bekleten arkadaslarim vardi kesmiştim görüsmeyi en sinir oldugum şey bekletilmek. Geçenlerdede bi arkadaşim bir saat bekletti bende sinirlendim eve gittim. Eve gittikten sonrada o aradı 4 5 sefer açmadim o kadar sinirlendim yani. Yarim saat degilki birbuçuk saat gelmedi ne ayıp şey

1 saat 15 dakika + 30 dakika geç döndü öyle mi?
Valla şu insanlardaki rahatlığın %30 u bende olsa hayatım daha kolay olurdu.
Ben bir yere geç kalacağım diye hep gerilirim.
Saat 10 ben bulunacağımız yerdeydim
11 oldu 11:15 dayanamadım eve geldim arama saatine bakıyorum 12:17 de aramış
2 saat 17 dakika beklemiş olacaktım
Yani bilmediğin bir meziyetimmiş sabır:)))

Evde uyuyor olma ihtimali üzerinde duruyorum
Çünkü hiçbir haklı bir sebebi yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…