beko beyaz eşyalarım

anatkh018

minik mucizem; oğlum..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
4.227
1.813
123
merhaba kızlarr :3::3:
haftasonu nişanlımla beyaz eşyalarımızı aldık ve çok heyecanlıyız ikimiz dee sizle de paylaşmak istedim :16::16::16::16:
$bulaşık makinası.webp $buzdolabı1.webp $buzdolabı2.webp $çamaşır mak..webp $fırın.webp

Son düzenleme:
Çok güzeller canım aşkla huzurla kullan inşallah:nazar:

canımm benim çok teşekkür ederimmm daha güzelleri senin olsun inşallah:16:

Beyaz eşyaların cok güzel canım güle güle kullanmak nasip olsun inşallah :16:

edacımm darısı başına inşallah en güzelleri de senin olsun tatlım :16:

çok güzeller huzurlu iyi günlerde kullan ....
teşekkür ederim çok sağolunn amin inşallahh:16:

Canım merhaba esylarından memnunmusun acaba bende beyaz eşya alacagım ama hangı marka karar veremedım beko uygun gıbı ama kalıtesı nasıl acaba ??
biraz geç farkettim yazdıklarını:KK23: memnuniyetsiz değilim ama şimdiki aklım olsa bosch alırdım çünkü aklımda hep bosch vardı :KK31:

biraz geç farkettim yazdıklarını:KK23: memnuniyetsiz değilim ama şimdiki aklım olsa bosch alırdım çünkü aklımda hep bosch vardı :KK31:[/QUOTE]

merhaba, bende beyaz eşya bakıyorum da karar veremiyorum... neden boschta kaldı aklınız sevmediniz mi. bir de fırın ocakta beko mu?

merhaba, bende beyaz eşya bakıyorum da karar veremiyorum... neden boschta kaldı aklınız sevmediniz mi. bir de fırın ocakta beko mu?
şöyle söylim çamaşır makinamda sorun yaşamadım sadece 1 yıl içinde ama buzdolabım çok soğutuyor ve içindekileri 1 hafta geçmeden çürütüyor onun ayarını bi yapamadılar bulaşık makinam bi ara temiz yıkamıyordu kendi kendine düzeldi ocağım ise 1 aylık kullanımda çakmağı bozuldu servis geldi falan ondan soğudum annem de bosch kullanır yıllardır hiç böyle bişey olmamıştı ondan bi daha alırsam bosch alırım yani En Büyük KK

şöyle söylim çamaşır makinamda sorun yaşamadım sadece 1 yıl içinde ama buzdolabım çok soğutuyor ve içindekileri 1 hafta geçmeden çürütüyor onun ayarını bi yapamadılar bulaşık makinam bi ara temiz yıkamıyordu kendi kendine düzeldi ocağım ise 1 aylık kullanımda çakmağı bozuldu servis geldi falan ondan soğudum annem de bosch kullanır yıllardır hiç böyle bişey olmamıştı ondan bi daha alırsam bosch alırım yani En Büyük KK

hmm anladım.. teşekkürler

allah güle güle kullanmayı nasip etsin. benim de beyaz eşyalarım bunlar. 2 yıllık evli arkadaşlarımız aynılarını kullanıyorlar çok memnunlar, inşallah biz de memnun kalırız beko alanlar olarak.

Eklentiler

• ÇAMAŞIR MAKİNASI.webp
    ÇAMAŞIR MAKİNASI.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 99
  • BUZDOLABI.webp
    BUZDOLABI.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 97
  • BULAŞIK MAKİNASI.webp
    BULAŞIK MAKİNASI.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 67
  • DAVLUMBAZ.webp
    DAVLUMBAZ.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 75
  • FIRIN.webp
    FIRIN.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 73
  • OCAK.webp
    OCAK.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 83
valla canım pek güle güle kullanamıyoruz ayrı yaşıyoruz şuan ben değil o kullanıyor aldığım eşyaları.... Allah kimsenin ağız tadını bozmasın yuvasını dağıtmasın.

anladım canım. üzüldüm durumun böyle olmasına allah daima hayırlısı neyse onu versin hepimize. İnşallah düzelir durumunuz biran önce.

Back
X