Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlarr
haftasonu nişanlımla beyaz eşyalarımızı aldık ve çok heyecanlıyız ikimiz dee sizle de paylaşmak istedimEki Görüntüle 843785 Eki Görüntüle 843786 Eki Görüntüle 843787 Eki Görüntüle 843788 Eki Görüntüle 843789
hepsi cok güzel kuzumgüle güle kulanin insallah
![]()
merhaba kızlarr
haftasonu nişanlımla beyaz eşyalarımızı aldık ve çok heyecanlıyız ikimiz dee sizle de paylaşmak istedimEki Görüntüle 843785 Eki Görüntüle 843786 Eki Görüntüle 843787 Eki Görüntüle 843788 Eki Görüntüle 843789
saol Suzimmm çok teşekkür ederim![]()
güle güle kullan canım![]()
buzdolapi yeni modellerden alt kismi dondurucu dimihele camasir makinesine de bayildim
![]()
hepsi güzel seker kiz![]()
Çok güzeller canım aşkla huzurla kullan inşallah![]()
Beyaz eşyaların cok güzel canım güle güle kullanmak nasip olsun inşallah![]()
teşekkür ederim çok sağolunn amin inşallahhçok güzeller huzurlu iyi günlerde kullan ....
canımm benim çok teşekkür ederimmm daha güzelleri senin olsun inşallah![]()
Canım merhaba esylarından memnunmusun acaba bende beyaz eşya alacagım ama hangı marka karar veremedım beko uygun gıbı ama kalıtesı nasıl acaba ??merhaba kızlarr
biraz geç farkettim yazdıklarınıCanım merhaba esylarından memnunmusun acaba bende beyaz eşya alacagım ama hangı marka karar veremedım beko uygun gıbı ama kalıtesı nasıl acaba ??
şöyle söylim çamaşır makinamda sorun yaşamadım sadece 1 yıl içinde ama buzdolabım çok soğutuyor ve içindekileri 1 hafta geçmeden çürütüyor onun ayarını bi yapamadılar bulaşık makinam bi ara temiz yıkamıyordu kendi kendine düzeldi ocağım ise 1 aylık kullanımda çakmağı bozuldu servis geldi falan ondan soğudum annem de bosch kullanır yıllardır hiç böyle bişey olmamıştı ondan bi daha alırsam bosch alırım yanimerhaba, bende beyaz eşya bakıyorum da karar veremiyorum... neden boschta kaldı aklınız sevmediniz mi. bir de fırın ocakta beko mu?
şöyle söylim çamaşır makinamda sorun yaşamadım sadece 1 yıl içinde ama buzdolabım çok soğutuyor ve içindekileri 1 hafta geçmeden çürütüyor onun ayarını bi yapamadılar bulaşık makinam bi ara temiz yıkamıyordu kendi kendine düzeldi ocağım ise 1 aylık kullanımda çakmağı bozuldu servis geldi falan ondan soğudum annem de bosch kullanır yıllardır hiç böyle bişey olmamıştı ondan bi daha alırsam bosch alırım yani![]()
hayırlısı canım hayırlısıanladım canım. üzüldüm durumun böyle olmasına allah daima hayırlısı neyse onu versin hepimize. İnşallah düzelir durumunuz biran önce.