Beko önerirmisiniz

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Ankastre set dahil bütün beyaz eşyalarımı beko almayı düşünüyorum özelliklerini çok beğendim ve servis olarak rahat etmek istiyorum kullananlar ne dersiniz acaba

Beko arçelik aynı marka yanılmıyorsam yurt dışı markası beko yurticine arçelik olarak satıyorlar. Aynı ürun farklı isim ve kodlarla hem arçelik hem bekoda var bekonun fiyatları arçelik'e göre 50-60 TL daha uygun..

Arçelik isim olarak bana daha sıcak geliyor Ben olsam iki firmayla da pazarlık yaparım arada cok fark yoksa arçelik olanını tercih ederdim...

Ankastre ürünlerde farklı markalara baktınız mı Franke vb...

İkiside olur aslında frankeye değilde silverline bakmıştım franke önerirmisiniz

Ankastre set dahil bütün beyaz eşyalarımı beko almayı düşünüyorum özelliklerini çok beğendim ve servis olarak rahat etmek istiyorum kullananlar ne dersiniz acaba
Ben Beko aldım ama kullanmaya başladım tabi henüz :) ama sonuç olarak Arçelik ve beko aynı hem servis sorunu da olmaz dediğiniz gibi :)

Herşeyimi Beko aldım. Çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden gayet memnunum. Buzdolabı o mavi ışıklı bir ay taze tutan teknolojili olanlardan ama 2 haftada çürüyor sebzeler.Yani bir ay taze muhabbeti yalan. Fırın fena değil ama ocak ve davlumbaz berbat ötesi davlumbaz çekiş gücü güya yüksek olmasına rağmen çekmiyor.Ocağı cifle sildim sanki asit dökülmüş gibi oldu müşteri hizmetlerini aradığımda bana inox ocakları sadece özel inox temizleyici ve ıslak bezle silmeniz lazımdı dediler. Bana böyle bir bilgi verilmdei dediğimde de kullanım klavuzunda yazıyordu dedi kadın. Bende 100 liraya spottan aldıım ocak bile daha kaliteliydi dedim Cumartesi servis gelecek bakalım.

Sonuç olarak Bekodan ocak davlumbaz buzdolobı alma bence

Geçmiş olsun ya umarım düzelir kullanıcı kaynaklı bozulmalar oluyomuş genelde beko almadık ama onun kardeşi arçeliği aldık bakalım nasıl çıkıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…