Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bel cektirme olayı varmış iyi diyolar cocuğun belki ondan olmuyodur diyolar ben bi kadın buldum acaba cektirsemmi? sizcefisfisfis tavsiyenizi bekliyorum:a015:![]()
kızlar bende duydum hatta anneminde 2 sene çocuğu olmamış belini çektirmiş ve hamile kalmış benim annemde bel çekiyor banada gel çekelim seninkini dedi ben istemedim
arkadaslar bel cektirme olayı varmış iyi diyolar cocuğun belki ondan olmuyodur diyolar ben bi kadın buldum acaba cektirsemmi? sizcefisfisfis tavsiyenizi bekliyorum:a015:![]()
Banada aslında babanem gösterdi bel çekme olayını aslında kolay birşey ben bütün malzemeri biliyorum nasıl hazırlıyorlar.
Ben çekeyimmi size kızlar sıraya geçin :roflol::roflol:
CANIM EVET BEL ÇEKTİRME OLAYINI BURSA VE RİZEDE çok duydum ben .Annem anlatırdı bana çocuğu olmayanların belini çekerlermiş,ardından hamile kalırlarmış.Benim annem ve kayınvalidem bana çektir diyorlar.Benim kaynanamın 2 sene çocuğu olmamış.sonra köyde bir kadına çektirmişler.Sonra kayınvalidem hamile kalmış hemde 9 tane doğurmuş:roflol:Benim babanemde bel çekiyor gel kzıım belini çekelim diyor ama ben hiç çektirmedim.Korkulcakta birşey yok benim yanımda babanem çok kişinin çekmişti.Bende inat ediyorum çektirmemekte saçma geliyor biraz bana çünkü bende sorun yok,eşimde var :roflol::roflol:çektirsem bile işe yaramıycak.
Shoksheker cnm bu başlığı takip edicem eğer sen hamiş kalırsan:teytey:bende düşüneyim ozaman
Allahım bütün isteyen kullarının kucaklarını doldurursun inşallah aminnnn