• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bel cektirme olayı işe yarar mı?

hurimamis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
22
0
86
41
Bursa
arkadaslar bel cektirme olayı varmış iyi diyolar cocuğun belki ondan olmuyodur diyolar ben bi kadın buldum acaba cektirsemmi? sizcefisfisfis tavsiyenizi bekliyorum:a015::nazar:

Canim Bende Uymuştum Bunu Doğru Mu Bil Bilmiyorum Ama Yani Işe Yariyor Mu .. çevremde Yaptiran Olmuş Bilmiyorum Ki Ya Tesadüfen Yada Gerçekten Yöntem Işe Yaradi Ardindan Hamile Kalan Olmuş.

merhaba arkadaşım 2,5 senedir benim de olmadı herkes söyledi bana da çektir diye ben korktum bişey olur diye ama bu ay son umut onu da denedim yani çektirdim beklemedeyim :) korkulcak bişey yok çok az canın yanıyo ama bebiş için değer ben de çektirdiği ay hamile kalan çok varmış diye duydum bu işlem boş olan yerleri kapatıyormuş sanırım

CANIM EVET BEL ÇEKTİRME OLAYINI BURSA VE RİZEDE çok duydum ben .Annem anlatırdı bana çocuğu olmayanların belini çekerlermiş,ardından hamile kalırlarmış.Benim annem ve kayınvalidem bana çektir diyorlar.Benim kaynanamın 2 sene çocuğu olmamış.sonra köyde bir kadına çektirmişler.Sonra kayınvalidem hamile kalmış hemde 9 tane doğurmuş:roflol:Benim babanemde bel çekiyor gel kzıım belini çekelim diyor ama ben hiç çektirmedim.Korkulcakta birşey yok benim yanımda babanem çok kişinin çekmişti.Bende inat ediyorum çektirmemekte saçma geliyor biraz bana çünkü bende sorun yok,eşimde var :roflol::roflol:çektirsem bile işe yaramıycak.
Shoksheker cnm bu başlığı takip edicem eğer sen hamiş kalırsan:teytey:bende düşüneyim ozaman
Allahım bütün isteyen kullarının kucaklarını doldurursun inşallah aminnnn

valla arkadaşlar pek bir bilgim yok ama bel çektirmenin çok sakıncalı olduğunu duydum.gebelik için değil ama.ben tavsiye etmem açıkcası Allah korusun bel çok sakıncalı.doktora danış canım yaa.bebiş için daha iyi yontemler var..Allahım gönlüne göre verir inşallahh :nazar:

arkadaslar bel cektirme olayı varmış iyi diyolar cocuğun belki ondan olmuyodur diyolar ben bi kadın buldum acaba cektirsemmi? sizcefisfisfis tavsiyenizi bekliyorum:a015::nazar:

bana 1buçuk yıllık evliyken çektiler ve sonuç daha bebek yok canım ve 3 yılıma geldim neredeyse:çok üzgünüm:
istersen yaptır bir zararı yomuş galiba yani sen bilirsin:)

Benim ablamında olmuyor bebeği onada çektir diyorlar ne kadar etkili bilemem oda korkuyor bizim burda biri çekiyomuş ama karar veremedi bi türlü ....

walla ben biliyom kaynanamdan olmamış olmamış sonra çok iyi bel çeken biri warmış kadına çektirmiş bak amile kalacaksın demiş kaynanam inanmamış tabi adet olmuş kadına gitmiş bak demiş hstalandım sen hamile değilsen bende bu işi bırakırım demiş meğer kaynanam üstüne görüyomuş kadına demişki ee şimdi artık her istediğimde olacakmı çocuğum kadında demişki hayır her istediğinde geleceksin çekicez demiş tabi kaynanamda inan korunma 4 tane ardarda çocuk yap :)

kızlar bende duydum bu bel çektirme olayını... benim eltimde 8 aydır çocuk yapmak için uğraşıyordu ama olmuyordu. annesininde olmazmış, hamile kalmak istediği zaman belini çektirir öyle hamile kalırmış. o da belini çektirdi. belini çektirdiği ay da hamile kaldı. bilmiyorum yaa belkide tesadüftür bu... ama çok ilginç gelmişti bana :SSSS

kızlar bende duydum hatta anneminde 2 sene çocuğu olmamış belini çektirmiş ve hamile kalmış benim annemde bel çekiyor banada gel çekelim seninkini dedi ben istemedim

kızlar bende duydum hatta anneminde 2 sene çocuğu olmamış belini çektirmiş ve hamile kalmış benim annemde bel çekiyor banada gel çekelim seninkini dedi ben istemedim

Banada aslında babanem gösterdi bel çekme olayını aslında kolay birşey ben bütün malzemeri biliyorum nasıl hazırlıyorlar.

Ben çekeyimmi size kızlar sıraya geçin :roflol::roflol:

canım ben evlendikten 3-4 ay sonra girip olmuştum, belime bardak çektiler dedilerki dikkat et hamile kalırsın, ama ben korunduğum ve düşünmediğim için kalmadım hamile ama böyle birşey olduğunu çok duydum, ama bardak çektirme diye duydum

Banada aslında babanem gösterdi bel çekme olayını aslında kolay birşey ben bütün malzemeri biliyorum nasıl hazırlıyorlar.

Ben çekeyimmi size kızlar sıraya geçin :roflol::roflol:

kızlar inanın ilk defa sizden duydum bunu..Çok mu cahilim ne? Ama çok merak ettim. Nasıl yapılıyor biraz anlatırmısınız?

bu bel çektirme olayını ben yaptırdım kızlar ama sanırım bende başka problemler var ki tutmadı
burda eşimin amcasının eşi, eşimin amcasının gelini, ve kızı belini çektirip de hamile kalmışlar ve bunlar gibi belini çektirip hamile kalan çok kişi var burda
ben gelin olduğumda artık çocuk istemeye başladım olmuyodu herkes söylüyodu belini çektir diye kendi ailem karşıydı ya eşinde problem varsa sen neden yaptırıyosun doktora gidersin hiç bir şeyiniz yok der o zaman tamam bir umut denersin ama ne olduğunu bilmeden yaptırma diyolardı bende yaptırmıyodum
geçen sene mart ayıydı eşimin amcasının kızı ben yaptırıcam dedi bende ondan cesaretle bende yaptırayım bari dedim o kızın kayın vlidesi yapıyodu onun belini çekti 1 hafta sonrada benim belimi çekti
beni bir çarşafın üstüne yatırdılar sırtımı komple açtım iki eliyle sırtımı böyle sıvazladı ovaladı ısınsın diye çabuk çabuk yapıyodu üşütmemek gerekiyomuş sonra iki eliyle etlerimi tutup tutup çekti canım falan acımadı ama etlerim çok sertmiş tam belimin biraz alt kısmını çekemedi bardak yapıştırdı sonra işte kollarımı tersten çekti bacaklarımı tersten çekti çarşafın üstünde salladılar beni bel yerine otursun diyeymiş her neyse işte ben bu şekilde 4 gün yattım ama görseniz sadece lavobaya kalktım hiç bir iş yapmadım ağır kaldırmadım lavobaya falan bile giderken dimdik gidiyodum belini kırmamak gerekiyomuş ne aptallık yaaa neyse 4. günü ilişkiye giriyosun onuda hallettik ama ben hamile kalamadım düşünün işte üstünden 1 yıl geçti yani ama şaşılıcak bir olay aynı zamanda yaptırdığım kadın hamile kaldı benden bir yaş büyük şu anda doğurdu bile yani bilmiyorum belki doğru belki tesadüf o kaldı ben kalamadım artık allah biliyo işe yarıyomu yaramıyomu
ama korkulacak bir şey yok asla sadece kendimi salak gibi hissetmiştim o kadar yaptım dikkat ettim inndım da biraz tabi olmadı bilenler daha sonra hep sordu utandım valla yaptırmak isteyenler korkmasın hiç bir sakıncasıda yok yani insana zarar vericek bir kere denemekte fayda var diyenler yaptırabilir korkmayın

CANIM EVET BEL ÇEKTİRME OLAYINI BURSA VE RİZEDE çok duydum ben .Annem anlatırdı bana çocuğu olmayanların belini çekerlermiş,ardından hamile kalırlarmış.Benim annem ve kayınvalidem bana çektir diyorlar.Benim kaynanamın 2 sene çocuğu olmamış.sonra köyde bir kadına çektirmişler.Sonra kayınvalidem hamile kalmış hemde 9 tane doğurmuş:roflol:Benim babanemde bel çekiyor gel kzıım belini çekelim diyor ama ben hiç çektirmedim.Korkulcakta birşey yok benim yanımda babanem çok kişinin çekmişti.Bende inat ediyorum çektirmemekte saçma geliyor biraz bana çünkü bende sorun yok,eşimde var :roflol::roflol:çektirsem bile işe yaramıycak.
Shoksheker cnm bu başlığı takip edicem eğer sen hamiş kalırsan:teytey:bende düşüneyim ozaman
Allahım bütün isteyen kullarının kucaklarını doldurursun inşallah aminnnn

inşallah arkadaşım ya aslında tamamen Allaha kalmış birşey o istemezse olmaz bunu bilmeliyiz o isterse de kesinlikle olmaz diyenlerin de oluyor
pozitif düşünelim pozitif olsun
meraklı arkadaşım bende başta çok korktum kesinlikle yaptırmam dedim bi de belime bişey olur diye düşündüm ama insan çaresiz kalınca herşeyi yapıyor valla benim yumurtlarımın çatlamama problemi var geçen ay çatlamamıştı bu ay 5 tanesi çatladı 1 tanesi çatlamadı tabi bu kullandığım ilaçlardan da olabilir ama bel çektirme olayının da faydası olabilir diye düşünüyorum.
bu arada benim öyle kollarımı bacaklarımı falan çekmediler sadece belimi iki eliyle 7-8 yerden mıncıklamak :) gibi bişey yaptılar 3 gün üstüste... bir de beli sıcak tutmak lazımmış arkadaşlar ben arada havlu ısıtıp koyuyorum belime
inşallah hepimiz en kısa zamanda karnımızda hissederiz yavrularımızı....

kızlar merhaba bende duydum ama yaptırmaya ccesaret edemedım :( .ya asıl söylemek ıstedıgım başka bır kocakarı ilacı var ama ben yapmadım yapanların kocaman cocukları var.ama burda yazamam
yazılmaz herhalde dimi ? ama kendımde cesaret edemıyorum.eğer isteyen varsa özelden yazarım :)
ama saçma bunlar kızlar ya bence dıye düşünüyorum ama sonra aklıma gelıyo eskıden napıyomuş bu mıllet sankı doktormu vardı böyle halledıyolardı işte aman bilmiyorum vallaaaaa

Benım bıldıgım tam kuyruk sokumunun üstüne yapılıyor belin ortasına.
İlk önce bir yama içersine bir miktar tuz koyulup iplikle iyice baglanıyor
Sonra bu yamanın ucta kalan kısmına gaz lambasındakı gaz dan sürülüyor:roflol:komik oldu anlatımı ama yapılanı anlatıyorum.
sonra bu tuz kısmı aşağıda olucak şekilde bele koyuluyor sonra çakmakla gazlı kısım yakılıp hemen su bardağı üzerine kapatılıyor.Tabiki içerdeki yanma bardağı kapatınca sönüyor.Sonra bu bardak çekmeye başlıyor vakum gibi hafif hafif ama korkulcak birşeyi yok .sonra işlemler yapılıyor anlatsam uzun sürer.sonra hastanın beli bez ile iyice sarılıp sıcak tutuluyor.3-4 GÜN AĞAR İŞ YAPMAK YASAK :ROFLOL::ROFLOL:ÇOK KOMİK OLDU KIZLAR YAA OKUYANLAR KIZMASIN SAKIN BEN YAPTIRMADIM HİÇÇÇ

kesinlikle tavsiye ederim hurafee saçma gelebilrir ama çok kişide işe yaradı adetin bittikten sonra daha ii oluyorr biliyorumm bende deneyeceğimmm kızlarr hadi hayırlısııı

Back
X