BEL VE KASIK AĞRISI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?

Kızlarrrrr toplanın benim durumun da kritiğini yapalım :)
Benim yumurtlama günüm22-23 ekimdi ve ilişkiye girdik. .(Döngü 22 gün) 5 Kasım da (bugün)regl olmam gerekiyor. Normalde regl e 1 hafta kala kasık ağrısı veya sızı olurdu , belim ağrırdı bugüne kadar daha belirti olmadı. Şaşırdım hiç regl olacak gibi değilim belirtiler yok sadece göğüslerim dolgun ve akıntı 2 haftadır da uykularım arttı halsizleştim. Şuan regl olacak mıyım diye beklemedeyim bu durumu yaşayanlar var mı ?

23 ekim çatlama günü müydü pik günü mü? Tam çatlama gününü biliyor musunuz?

Hamile değilim bence ya ve çok emin gibiyim evde iki tane testim vardı eşime verdim dedim bana verme bunları boşuna para gidiyor gecikirsem test yaparım artık ne diyim
Bende kesin bakıyorum artık kendime ya adet öncesine döndü herşey

Ben elendim galiba kızlar soldaki dpo 9 sağdaki dpo 10. Silikleşiyor sanırım. Dpo 9da kaba daldırarak yapmıştım. Bugün yani dpo10 da üzerine idrar yaptım. Uygulama farkı mı bilmiyorum. Tenki bir tık açık ama yayılımı daha geniş. Adet sancılarım da bardı dün kesilmişti bugün yeniden başladı. Bat yarın gösteriyor. Dua edin

Eklentiler

• IMG_0922.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 22
daha erken değil mi dop 10 11 ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…