- Konu Sahibi Civcivimmm
-
Adet ağrısı oluyor zaten gebelikten önce birebir aynı ağrıyı yaşamıştım benDpo 6 dan beri kasıklarım ağrıyordu dpo 9 gibi bu kasık ağrıları karnıma vurmaya başladı bel ve bacaklarıma vurdu belim o kadar ağrıyor ki ayağa kalkmak istemedim göğüslerim çok hasasslaşmış zaten dokununca sızlıyor yani ben bunları hiç adet olurken yaşamadım ilk defa oldu ama halen adet olacakmışım gibi ağrılarım var yani o yüzden de biraz umutsuzum teste güvenemedim
6 kasım adet günüm eğer adet olmazsam gidip kan testi vericem inşallah olmam ya bu sefer Bi mucize olsunAdet ağrısı oluyor zaten gebelikten önce birebir aynı ağrıyı yaşamıştım ben
Olur inşallah az kalmış6 kasım adet günüm eğer adet olmazsam gidip kan testi vericem inşallah olmam ya bu sefer Bi mucize olsun
Test yaptınız mı pekiDpo 6 dan beri kasıklarım ağrıyordu dpo 9 gibi bu kasık ağrıları karnıma vurmaya başladı bel ve bacaklarıma vurdu belim o kadar ağrıyor ki ayağa kalkmak istemedim göğüslerim çok hasasslaşmış zaten dokununca sızlıyor yani ben bunları hiç adet olurken yaşamadım ilk defa oldu ama halen adet olacakmışım gibi ağrılarım var yani o yüzden de biraz umutsuzum teste güvenemedim
Ben senin için çok umutluyum çünkü hiç yaşamadığın şeyleri yaşamışsın ve awox güvenilir bir test genel olarak. Akıntın da var mı ? Ben bu sabah birden sanki adet oluyorum sandım akıntı da gelince normal akıntım gelmiş adete daha var düşün inşllah senin gibi pozitif test görürüm bendeDpo 6 dan beri kasıklarım ağrıyordu dpo 9 gibi bu kasık ağrıları karnıma vurmaya başladı bel ve bacaklarıma vurdu belim o kadar ağrıyor ki ayağa kalkmak istemedim göğüslerim çok hasasslaşmış zaten dokununca sızlıyor yani ben bunları hiç adet olurken yaşamadım ilk defa oldu ama halen adet olacakmışım gibi ağrılarım var yani o yüzden de biraz umutsuzum teste güvenemedim
Benim adet sürem uzundu daha yeni inofolic ile düzelmeye başladı. Daha önce de bu kadar erken bu durumları yaşamadığım için yinede umudum var ama insan kendine gelince pozitif olamıyor sanırım . Beta herkeste aynı yükselmiyor umarım benimde geç yükselmeye başlamış olsun yeter ki yükselsin deYa aslında rahim bebek olsa da olmasa da aynı şeyi yapıyor bize belirti yaşatan şey progesteron hormonu bence her şeyi yaşıyoruz ama sonuç hüsran sjdjdlhljfkd
Benim bu ay ümidim yok açıkçası o Klomen denen ilaç beni mahvetti…
Gebelik testi de yapmayacağım Ovulasyonla takip etmeyi düşünüyorum bakalım
Sende çok erken yapmışsın ben hamile olduğum zaman 3 gün kala 3 çıkmıştı değerim negatifti sonra arttı hayırlısı artık
Diğer gebeliğinde ne zaman başlamıştı ağrılarınAdet ağrısı oluyor zaten gebelikten önce birebir aynı ağrıyı yaşamıştım ben
Ne kadardır deniyorsunuzz6 kasım adet günüm eğer adet olmazsam gidip kan testi vericem inşallah olmam ya bu sefer Bi mucize olsun
Ya akıntım oluyodu önce beyaz böyle süt kesiğine benzer gibiydi sonra yavaştan daha Bi sıvılaştı dün çok akıntım oldu ara ara oluyo yani sürekli olmuyor awox güvenilir evet tek Bi testin kaldı onu da iki gün sonraya saklıyorum artıkBen senin için çok umutluyum çünkü hiç yaşamadığın şeyleri yaşamışsın ve awox güvenilir bir test genel olarak. Akıntın da var mı ? Ben bu sabah birden sanki adet oluyorum sandım akıntı da gelince normal akıntım gelmiş adete daha var düşün inşllah senin gibi pozitif test görürüm bende
Benim 1 buçuk yıl oldu ve pcos var bendeNe kadardır deniyorsunuzz
Benim diğerinde yumurtlamadan beri sağ kasık ağrım oldu ama bebeğim sağ tarafa yerleştiği için düşük ve kürtaj oldu maalesefDiğer gebeliğinde ne zaman başlamıştı ağrıların
Evet silik Bi çizgi varTest yaptınız mı peki
Benim de öyle Klomen bile etkili olmadı bende kullansam mı İnositol diye düşünüyorum yaBenim adet sürem uzundu daha yeni inofolic ile düzelmeye başladı. Daha önce de bu kadar erken bu durumları yaşamadığım için yinede umudum var ama insan kendine gelince pozitif olamıyor sanırım . Beta herkeste aynı yükselmiyor umarım benimde geç yükselmeye başlamış olsun yeter ki yükselsin de
İnşallah gebeliktir hayırlı olsunEvet silik Bi çizgi var
Saol ama halen kendimden umudum yokİnşallah gebeliktir hayırlı olsun
İyi düşünelim iyi olsunSaol ama halen kendimden umudum yok
Evet benimde akıntım dpo3-4 te kremsi 5-6 sulu 7 ve 8 de özellikle yoğunn kremsi akıntım oldu bugünde aynı devam ediyor kesilmedi hiç yani. Umarım en geç 2 gün sonra silik testim olurYa akıntım oluyodu önce beyaz böyle süt kesiğine benzer gibiydi sonra yavaştan daha Bi sıvılaştı dün çok akıntım oldu ara ara oluyo yani sürekli olmuyor awox güvenilir evet tek Bi testin kaldı onu da iki gün sonraya saklıyorum artıkinşallah sende güzel haber alırsın biraz dişini sık erken test yapma insan öyle kafayı yiyor
Kaybın için çok üzgünümBenim diğerinde yumurtlamadan beri sağ kasık ağrım oldu ama bebeğim sağ tarafa yerleştiği için düşük ve kürtaj oldu maalesefyumurtlamadan hemennn sonra kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti vardı bel ağrısı hiç yoktu mesela o yüzden umudum yok kendi bedenim için
Canım ben buradakilerden öğrendim öyle başladım yoksa hekim önermedi normal diye kan değerlerim ama adetim geç oluyordu ne zaman olacağımı bilemiyordumBenim de öyle Klomen bile etkili olmadı bende kullansam mı İnositol diye düşünüyorum ya
Benim de öyle işte bazen 35 bazen 40 günde oluyor değişikCanım ben buradakilerden öğrendim öyle başladım yoksa hekim önermedi normal diye kan değerlerim ama adetim geç oluyordu ne zaman olacağımı bilemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?