BEL VE KASIK AĞRISI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?

Evet gerçekten bunalıma sokuyor insanı ağlamayı bıraktım ama ben

Bilmiyorum ya sanki git gide artacak gibi ama ağrılarım durdu kanama başlayınca artık elendiğimi düşünüyorum bari siz hayırlı haber verin
Hayır yaaa sen benim sığındığım kalemsinnn adet olamazsınnn pıbtı gelmedikçe umut varrr

Hiç böyle güleceğim Bi gruba denk gelmemiştim sjshsh sen baba bakma belki senin vardır kız ben pcosum umutsuz vakayjm
Gülüyorsan ne güzel Benimde sağ yumurtalıkta pcos görünüm var ama kanlarım desteklemiyor kilodandır dediler kilo vermeye uğraşmıyorum ama

Gülüyorsan ne güzel Benimde sağ yumurtalıkta pcos görünüm var ama kanlarım desteklemiyor kilodandır dediler kilo vermeye uğraşmıyorum ama
Kız ben artık sinirden gülüyorum bakma sen bana valla ama yarın gidicem kan vericem baksınlar hormonlarıma bu ay soğan suyu içtim belki de tüm dengemi soğan suyu bozdu ilaç kullanıyomusun sen

Kız ben artık sinirden gülüyorum bakma sen bana valla ama yarın gidicem kan vericem baksınlar hormonlarıma bu ay soğan suyu içtim belki de tüm dengemi soğan suyu bozdu ilaç kullanıyomusun sen
Yok canım sadece inositol kullanıyorum adetimi düzenledi hemen ona güveniyorum artık 5 aydır yumurtlama zamanlarımı bilmiyordum 2 aydır hem ovülasyon da yapıyorum kafam daha rahat inşallah olur yakın zaman da hepimiz güzel haberleri alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…