• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bela

Purpleheart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
1
0
1
Merhaba arkadaşlar size akıl danışmak istiyorum benim 3 yıl önce konuşmaya başladığım biri vardı ilk zamanlar ondan hoşlanmıştım söylemiştim de fakat o başkasını seviyordu bende içten içe vazgeçiyordum ilerleyen günlerde biriyle tanıştım, aşık oldum ve bunu eski konuştuğum kişiye söyledim hiç bir zaman peşimi bırakmadı ve ben eski konuştuğum kişiye kozlar vermişim şu an beni o kozları ailemle paylaşacağına dair tehdit ediyor bütün ailemi instagramda bulmuş o aşık olduğum sevgilime anlattım ve o konuşmaya başladı çocukla az önce de bana yazdı o psikopat cevap vermeden hesabımı dondurdum ne yapacağımı bilmiyorum polise gitsem ailemin haberi olur mu ? Tam üniversite sınavı döneminde buldu tüm dertler beni lütfen yardımcı olun

Merhaba arkadaşlar size akıl danışmak istiyorum benim 3 yıl önce konuşmaya başladığım biri vardı ilk zamanlar ondan hoşlanmıştım söylemiştim de fakat o başkasını seviyordu bende içten içe vazgeçiyordum ilerleyen günlerde biriyle tanıştım, aşık oldum ve bunu eski konuştuğum kişiye söyledim hiç bir zaman peşimi bırakmadı ve ben eski konuştuğum kişiye kozlar vermişim şu an beni o kozları ailemle paylaşacağına dair tehdit ediyor bütün ailemi instagramda bulmuş o aşık olduğum sevgilime anlattım ve o konuşmaya başladı çocukla az önce de bana yazdı o psikopat cevap vermeden hesabımı dondurdum ne yapacağımı bilmiyorum polise gitsem ailemin haberi olur mu ? Tam üniversite sınavı döneminde buldu tüm dertler beni lütfen yardımcı olun
İşin içine polis girince aileye de haber veriliyor sanırım. Ben üni döneminde sırf bu yüzden şikayetçi olamadım.

Ah be güzelim şu gönül işlerinde biraz daha dikkatli olun
Ne ara aşık olup psikopata bağlıyorsunuz olayı
Ailenizin bilmesi sizin açınızdan daha iyi olacaktır
Ne kadar kötü de olsa aşık olduğunuzu iddia ettiğiniz insanlardan daha iyidir aileniz

Sizde onu tehdit edin. Savciliga suc duyurusunda bulunucam diyin.

Kozlar ne bilmiyorum ama sonuna kadar inkar edin. Gerekirse annenize fln söyleyin ne olursa olsun aileniz anlayışsız da olsa sizi koruyacaktır emin olun. Ayrıca havlayan köpek ısırmaz sizi korkutmak amaçlı yapıyor korktuğunuzu sakın belli etmeyin

Nedir bu kadınların bu çilesi bu ülkede????

Beni sevmiyorsun diye bela oluyor, beni sevmiyor diye öldürüyor.

Bela olunca mı sevecek. Sınav zamanı kızın uğraştığı şeye bak.

Yollarsan babam ya da abim vs önce seni bulur öldürür de.

Tehdit etmeye devam ettiği takdirde savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyle. Eğer Üniversitedeysen zaten yaşın 18+ olmalı, ailene haber verilmez ancak eve celp gider. ne gibi bir koz verdin bilemiyorum ama seni bununla tehdit etmesine izin verme.

Nasıl bir koz ? Bence korkma evinden çıkma hiçbişey yapamaz kimseyle biyere gitmek ortak arkadasınız varsa. Hattınıda değiştir bir süre unutturmaya çalıs kendini

Back
X