- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Nescafe mi normal kahve mi içmeliyimHeyecan yapma, sonra benim gibi spinal anestezi alip ameliyathanede heyecanlaninca tansiyonunu yukseltip genel anesteziyle bebegini dogurmak durumunda kalabilirsin.hem spinal hem genel anestezi değme halime ama igne yapilirken kendini rahat birak sakin kasma, sonrasinda da bol bol kahve ic. Spinal ve epidural sonradan bas agrilarina sebep oluyormus falan diye duydum ama bende olmadi
Bana hastanede sanirim nescafe verdiler. Evde de bir kac kez içmiştim. Ama turk kahvesi de olur galibaNescafe mi normal kahve mi içmeliyim
4 nisanda ben oldum. Bol bol yürü valla ben on günde kendime geldim Diyeyimİyi geceler :)
28 eylülde inşallah belden uyuşturmalı zorunlu sezaryane gireceğim.
Tecrubeli arkadaşlarım özellikle şunu yap bunu yapma dediğiniz bir sey var mi
İğne ve sonda dan sakın korkma. İğneyi hissedersen bravo o derece acitmiyor 2 kez oldum ben. İğne olurken heyecanlanip devinme mümkün olduğunca hareketsiz sabit kalİyi geceler :)
Size bişey sorabilir miyim iki kere olmuşsunuzİğne ve sonda dan sakın korkma. İğneyi hissedersen bravo o derece acitmiyor 2 kez oldum ben. İğne olurken heyecanlanip devinme mümkün olduğunca hareketsiz sabit kal
Doktorun izin verdiği zaman neskafe iç. Kayısı suyu iç. Kayısı suyu önemli. Gaz cikarmani kolaylaştırır büyük tuvaletini de. Onları yapıp yapmadığını soracaklar
Bir de muhakkak izin verildiğinde ayağa kalk ve sik sık yürü. Ne kadar yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin☺☺
Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin❤
Tabi canımSize bişey sorabilir miyim iki kere olmuşsunuz
Sizinde muhtemelen doğumdan sonra kanınızı temizlediler karnınıza baskı yaptılar mı ve kaç kere ettiler o islemi acabaTabi canım
Karnımda kum torbası vardı bu onun için mi bilmiyorum kan temizleme için bir şey yapılmadı yani hatırlamıyorum, sadece rahmim yerine oturmuş mu diye alttan muayene yaptılar bunu ilk doğumda yapmamislardi mesela. Sanırım her hastanenin yöntemi farklı.Sizinde muhtemelen doğumdan sonra kanınızı temizlediler karnınıza baskı yaptılar mı ve kaç kere ettiler o islemi acaba
Teşekkür ederimKarnımda kum torbası vardı bu onun için mi bilmiyorum kan temizleme için bir şey yapılmadı yani hatırlamıyorum, sadece rahmim yerine oturmuş mu diye alttan muayene yaptılar bunu ilk doğumda yapmamislardi mesela. Sanırım her hastanenin yöntemi farklı.
Alttan muayene uyuşukken mı yapılıyorKarnımda kum torbası vardı bu onun için mi bilmiyorum kan temizleme için bir şey yapılmadı yani hatırlamıyorum, sadece rahmim yerine oturmuş mu diye alttan muayene yaptılar bunu ilk doğumda yapmamislardi mesela. Sanırım her hastanenin yöntemi farklı.
Öncelikle sağlıkla kavuşursunuz birbirinize inşallah cnmİyi geceler :)
Uyuşukluk geçmişti. Ama ilkine göre daha çabuk geçti uyuşukluk. Bu her hastanede olan bir şey değil. İlk defa duydum ve yapıldıAlttan muayene uyuşukken mı yapılıyor
Nescafe mi normal kahve mi içmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?