Belden uyuşturmalı sezaryan

Heyecan yapma, sonra benim gibi spinal anestezi alip ameliyathanede heyecanlaninca tansiyonunu yukseltip genel anesteziyle bebegini dogurmak durumunda kalabilirsin. hem spinal hem genel anestezi değme halime ama igne yapilirken kendini rahat birak sakin kasma, sonrasinda da bol bol kahve ic. Spinal ve epidural sonradan bas agrilarina sebep oluyormus falan diye duydum ama bende olmadi

Nescafe mi normal kahve mi içmeliyim

Kafanı sağa sola çevirince omuz ve baş ağrısı oluyormuş bir süre bana dogum sonrası omuz ve sırt agrısı olmuştu galiba ondan bende bilmiyordum.

Kaburgalar da baskı hissedebilirsin ben hissetmiştim bir kaç saniye sürüyor panik yapma hayırlı doğumlar. Sağlıkla bebeğini kucağına al insallah

Canım bende yeni spinal oldum hemde omuriligimde 8 platin olmasına rağmen çok korkmuştum belimden dolayı ama emin ol çok kolay iğne falan dedikleri gibi acitmiyor sinek ısırığı gibi. Kahve gazını çıkarmada ve baş ağrısına çok iyi geliyor ameliyat sonrası 4 5 saat sonda takılı kalıyor sana tavsiyem hastaneye bol bol yüksek bel çamaşır getir yıkayıp utulenmis olsun dikişlerin mikrop kapmaması açısından. İlk 10 gün çok önemli yakınım 1 ay iltihap ağrısı cekti. Yatıp kalkarken yandan kalmakta fayda var mekik çeker gibi hareketlerden korunman lazim. Ve en önemlisi sanırım gaz ve büyük abdestine çıkabilmek bunun içinde bol bol kayısı yemelisin kayısı suyu yada hoşafı olabilir ben gazima çıkamadım diye fazladan bir gün yattim. Doğumuna yakın bence soğuk şeyler ve gazlı şeyler içme aklıma başka bişey gelmedi şuan umarım güzel bir doğum gerçekleştirir sağlıkla kucağına alırsın inşallah

İyi geceler :)
28 eylülde inşallah belden uyuşturmalı zorunlu sezaryane gireceğim.
Tecrubeli arkadaşlarım özellikle şunu yap bunu yapma dediğiniz bir sey var mi
4 nisanda ben oldum. Bol bol yürü valla ben on günde kendime geldim Diyeyim

İğne ve sonda dan sakın korkma. İğneyi hissedersen bravo o derece acitmiyor 2 kez oldum ben. İğne olurken heyecanlanip devinme mümkün olduğunca hareketsiz sabit kal
Doktorun izin verdiği zaman neskafe iç. Kayısı suyu iç. Kayısı suyu önemli. Gaz cikarmani kolaylaştırır büyük tuvaletini de. Onları yapıp yapmadığını soracaklar
Bir de muhakkak izin verildiğinde ayağa kalk ve sik sık yürü. Ne kadar yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin
Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin

Size bişey sorabilir miyim iki kere olmuşsunuz

Sizinde muhtemelen doğumdan sonra kanınızı temizlediler karnınıza baskı yaptılar mı ve kaç kere ettiler o islemi acaba
Karnımda kum torbası vardı bu onun için mi bilmiyorum kan temizleme için bir şey yapılmadı yani hatırlamıyorum, sadece rahmim yerine oturmuş mu diye alttan muayene yaptılar bunu ilk doğumda yapmamislardi mesela. Sanırım her hastanenin yöntemi farklı.

Teşekkür ederim aynen farklı olabilir

Alttan muayene uyuşukken mı yapılıyor

Öncelikle sağlıkla kavuşursunuz birbirinize inşallah cnm heyecan yapma desekte yapacaksın, bu elimizde değil. Kendimden biliyorum sadece onun doğduğu anı göreceğini düşün, sezeryanda tek şans bu çünkü.. Birde doğumdan sonra bitter çikolata, sade kahve, kola, su kafeinli şeyler al yanına, hazır bulunsun.. Hemşire doğumdan sonra söyleyecektir zaten de, elinin altında olur iştenarkozun vücuttan atılmasını sağlıyormuş bunlar.. Şimdiden gözün aydın olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…