- Konu Sahibi laurabeybi
allahım ne tatlı ınsanYalnis anladıysam özür dilerim ben ilk mesajında arada birileri vardı yazdığı için sordum birisimi aracı oldu diye elbette is başvurusu herkese acıktır. Yanlış anladıysam tekrar özür dilerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahım ne tatlı ınsanYalnis anladıysam özür dilerim ben ilk mesajında arada birileri vardı yazdığı için sordum birisimi aracı oldu diye elbette is başvurusu herkese acıktır. Yanlış anladıysam tekrar özür dilerim
ama buda yanlıs[QUOTE="portakalsuyuu, post: 65260880, member: 48
Baskı altındayım. Ailem çok istiyor ve zorluyor.
+11. kilo
2. hamile kalmayı düşünüyor musun
bu iki konunun iş hayatında kadınların sürekli yüzüne vurulması korkunç
Doğru tahmin etmişim sanırım çok üzüldüm ama bu sizinde suçunuz değil bu o belediyenin ordaki deccallerin suçu siz olmasanız dediğim gibi başka torpilli birini alacaklar hangi belediye bilmiyorum ama gerçekten insanların vicdanları ile oynuyorlar eminim kimse başkasının hakkını yiyerek girmek istemiyordur umarım mutlu olursunuz[QUOTE="portakalsuyuu, post: 65260880, member: 48
Baskı altındayım. Ailem çok istiyor ve zorluyor.
Merhaba 10 gün önce iş görüşmedi için gittiğin söylemiştim. Arada birileri vardı. Ama gittiğimde 30 kişi kadar insan vardı ve hepsi bekliyordu. Ben içeri girdigimde kiloma filan takıldılar ve üzülmedim olmasada olur kafasindaydim. Şimdi bu sabah yeniden belediyenin bir biriminden aradılar yarın 09.30'da gel cv ile beraber diye. Bu işe alındım demek mi ? Biraz korkuyorum çünkü uzun zamandır evdeyim eve çok alıştım. Is hayatına girmek beni korkutuyor. Bilen birileri varsa bu kesin ise girdim demek mi ?
Bence çalışmak istiyor konu sahibi ama korkuyor ben çalıştıkça açılacağına inanıyorumama buda yanlıs
eger nefret ede ede ıstemeden calısacaksanız aılenızden bıraz zaman ısteyın
sanırım su kılo muhabbetı yuzunden ıstemıyorsunuz ? aılenızde evde sureklı durmanız ılerde sorunlar yasamanıza neden olacak dıye cekındıklerınden ıse gırın ınsanlarla ıc ıce olun ıstıyorlar sanırım ?
maddı olarak cok zorlandıklarından ıstıyorlarsa evde bırseyler yapıp satabılırsınız el ısı olur mesela ? veya duz tshırt alırsınız boncuk baskı bırseyler yapar satarsınız ?
Belediye işlerini tam bilmiyorum ama tanıdık vasıtası ile mı başvuru yapmıştınız
Biliyorsun tamam hakkım değildi ama puanlarım çok iyiyken bend3n hep düşük puanlilar gitti üstelik bu torpilsiz olmaz dediler. 7 kez girdim 7 kez.... hakkım helal degilŞu tanıdık vasıtası ile nasıl oluyorda başkasının hakkına girebiliyorsunuz bunu sadece sizin söylemiyorum eğer oraya siz değilde başka biri alındıysa onun torpili sizden daha üstte olduğu için alınmış olacak. Elbette bu dönemden artık çok fazla işsiz vatandaşımız var ve insanlar artık harama ya da helale.maalesef bakamıyor hani biz küçükken deccal sofrası derlerdi ya haram olan sofra insanlar ac oldukları için o sofraya oturacak derlerdi sanırım o sofra tamda bu sofra. Ne olur beni yanlış anlamayın sözüm size değil ne şartlarda olduğunuzu ne kadar ihtiyacınız olduğunu elbette bilemem hakkım da yok belki bu şekilde eleştirmeye ama köyden sehire kim bilir ne zorluklarla gelip okumuş çocuğun bi amcası dayısı olmadığı için o yıllarının verdiği emeğin ve belki daha çok bilgisi ve donanımı olmasına rağmen sırf torpilli insanların bu tarz kişilerin önüne geçmesi canımı sıkıyor. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun
Siz yanılmadınız.Belediye işlerini tam bilmiyorum ama tanıdık vasıtası ile mı başvuru yapmıştınız
Başvurduğum pozisyonla ne ilgisi var diyemedin mi ,mankenlik ,modellik dışında başvurduğun bir yer neden kilonu soruyor ,onlar şöyle baktıkça bakasıları gelceği birini mi arıyolar ne saçma işinizin boy fizikle bi ilgisi yokYok büro personeli gibi bir iş. Kilo fazlam var troit ilacı içiyorum kaç kilosun diye sordular ve 120 kiko civarindayim
Şu tanıdık vasıtası ile nasıl oluyorda başkasının hakkına girebiliyorsunuz bunu sadece sizin söylemiyorum eğer oraya siz değilde başka biri alındıysa onun torpili sizden daha üstte olduğu için alınmış olacak. Elbette bu dönemden artık çok fazla işsiz vatandaşımız var ve insanlar artık harama ya da helale.maalesef bakamıyor hani biz küçükken deccal sofrası derlerdi ya haram olan sofra insanlar ac oldukları için o sofraya oturacak derlerdi sanırım o sofra tamda bu sofra. Ne olur beni yanlış anlamayın sözüm size değil ne şartlarda olduğunuzu ne kadar ihtiyacınız olduğunu elbette bilemem hakkım da yok belki bu şekilde eleştirmeye ama köyden sehire kim bilir ne zorluklarla gelip okumuş çocuğun bi amcası dayısı olmadığı için o yıllarının verdiği emeğin ve belki daha çok bilgisi ve donanımı olmasına rağmen sırf torpilli insanların bu tarz kişilerin önüne geçmesi canımı sıkıyor. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun
Tamam elinize güzel bir fırsat, torpilli bir iş gelirse gözünüz kapalı reddedersiniz siz. Inanıyorum yaparsınız bunu.Yine bir tanıdık ve yine belediye işleri. Yazık ya gerçekten. Ben böyle bir şeyi asla kabul edemezdim biliyor musun? Bunu çok samimi söylüyorum. Hadi mecbur kaldım aşırı ihtiyacım var kabul ettim bunu yazamazdım buraya.
Kilo konusunda ise kimsenin bir şey sormaya, yorum yapmaya hatta ima etmeye bile hakkı yok.