• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belediyede ise baslamak ve korku

Yalnis anladıysam özür dilerim ben ilk mesajında arada birileri vardı yazdığı için sordum birisimi aracı oldu diye elbette is başvurusu herkese acıktır. Yanlış anladıysam tekrar özür dilerim
allahım ne tatlı ınsan :KK68:

[QUOTE="portakalsuyuu, post: 65260880, member: 48
Baskı altındayım. Ailem çok istiyor ve zorluyor.
ama buda yanlıs
eger nefret ede ede ıstemeden calısacaksanız aılenızden bıraz zaman ısteyın
sanırım su kılo muhabbetı yuzunden ıstemıyorsunuz ? aılenızde evde sureklı durmanız ılerde sorunlar yasamanıza neden olacak dıye cekındıklerınden ıse gırın ınsanlarla ıc ıce olun ıstıyorlar sanırım ?
maddı olarak cok zorlandıklarından ıstıyorlarsa evde bırseyler yapıp satabılırsınız el ısı olur mesela ? veya duz tshırt alırsınız boncuk baskı bırseyler yapar satarsınız ?

1. kilo
2. hamile kalmayı düşünüyor musun

bu iki konunun iş hayatında kadınların sürekli yüzüne vurulması korkunç
+1
Kamudayım,nişanlandım. Üstüm olmayan beraber çalıştığım biri bana “bak hamile falan kalma hemen haaaaa eheheheheheh iş yükümüz artmasın ehehehehhehe” dedi. Adam rahmimden sorumlu genel müdür olarak atadı kendini.

[QUOTE="portakalsuyuu, post: 65260880, member: 48
Baskı altındayım. Ailem çok istiyor ve zorluyor.
Doğru tahmin etmişim sanırım çok üzüldüm ama bu sizinde suçunuz değil bu o belediyenin ordaki deccallerin suçu siz olmasanız dediğim gibi başka torpilli birini alacaklar hangi belediye bilmiyorum ama gerçekten insanların vicdanları ile oynuyorlar eminim kimse başkasının hakkını yiyerek girmek istemiyordur umarım mutlu olursunuz

Merhaba 10 gün önce iş görüşmedi için gittiğin söylemiştim. Arada birileri vardı. Ama gittiğimde 30 kişi kadar insan vardı ve hepsi bekliyordu. Ben içeri girdigimde kiloma filan takıldılar ve üzülmedim olmasada olur kafasindaydim. Şimdi bu sabah yeniden belediyenin bir biriminden aradılar yarın 09.30'da gel cv ile beraber diye. Bu işe alındım demek mi ? Biraz korkuyorum çünkü uzun zamandır evdeyim eve çok alıştım. Is hayatına girmek beni korkutuyor. Bilen birileri varsa bu kesin ise girdim demek mi ?

Belediyede işler çok rahat ,yoğun olan bir iki müdürlük var genelde boş boş oturuyorlar saati bekliyorlar ki ben büyükşehirdeyim.

Bu arada satış elemanı olmayacaksınız sonucta kilonuza takılmaları tuhaf geldi.

ama buda yanlıs
eger nefret ede ede ıstemeden calısacaksanız aılenızden bıraz zaman ısteyın
sanırım su kılo muhabbetı yuzunden ıstemıyorsunuz ? aılenızde evde sureklı durmanız ılerde sorunlar yasamanıza neden olacak dıye cekındıklerınden ıse gırın ınsanlarla ıc ıce olun ıstıyorlar sanırım ?
maddı olarak cok zorlandıklarından ıstıyorlarsa evde bırseyler yapıp satabılırsınız el ısı olur mesela ? veya duz tshırt alırsınız boncuk baskı bırseyler yapar satarsınız ?
Bence çalışmak istiyor konu sahibi ama korkuyor ben çalıştıkça açılacağına inanıyorum

Belediye işlerini tam bilmiyorum ama tanıdık vasıtası ile mı başvuru yapmıştınız
Şu tanıdık vasıtası ile nasıl oluyorda başkasının hakkına girebiliyorsunuz bunu sadece sizin söylemiyorum eğer oraya siz değilde başka biri alındıysa onun torpili sizden daha üstte olduğu için alınmış olacak. Elbette bu dönemden artık çok fazla işsiz vatandaşımız var ve insanlar artık harama ya da helale.maalesef bakamıyor hani biz küçükken deccal sofrası derlerdi ya haram olan sofra insanlar ac oldukları için o sofraya oturacak derlerdi sanırım o sofra tamda bu sofra. Ne olur beni yanlış anlamayın sözüm size değil ne şartlarda olduğunuzu ne kadar ihtiyacınız olduğunu elbette bilemem hakkım da yok belki bu şekilde eleştirmeye ama köyden sehire kim bilir ne zorluklarla gelip okumuş çocuğun bi amcası dayısı olmadığı için o yıllarının verdiği emeğin ve belki daha çok bilgisi ve donanımı olmasına rağmen sırf torpilli insanların bu tarz kişilerin önüne geçmesi canımı sıkıyor. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun
Biliyorsun tamam hakkım değildi ama puanlarım çok iyiyken bend3n hep düşük puanlilar gitti üstelik bu torpilsiz olmaz dediler. 7 kez girdim 7 kez.... hakkım helal degil

İnsanları azarlamak da ne bileyim çok mu gerekli.

Başlık da bile korku diyor. Yani biraz cesaretlendirilmeye ihityacı var. Yok çalışmayacaksan boşa işgal etme, niyetin yok bilmem ne. Gerçekten hoş değil bu şekilde yaklaşmak.

Her gün iş hayatının içinde bulunan biriyle uzun süre çalışmamış kişinin özgüveni aynı olamaz. Zor gelmesi çok normal.Ama konfor alanınızın dışına çıkmanız lazım. İlk adımı atıp yarın gidin. Hayırlısı olsun

Belediye işlerini tam bilmiyorum ama tanıdık vasıtası ile mı başvuru yapmıştınız
Siz yanılmadınız.
Torpili Babası. Önceki konusunda kendisi demişti.

Hangi belediye olursa olsun "Asla" ama "Asla" referanssız çaycı bile olamazsın. Değil büro personeli olsun. Taşeron işçiler bile referanslı girer. Ki masa başı kadroları siz düşünün.

Kardeşimin arkadaşı da torpille belediyeye girdi. Hemde sıfır deneyimle. Ne bir iş deneyimi var ne stajı var. Hiçbir şeyi yoktu. Sırf referansı var diye alındı. Ki kendi de diyormuş. Arada tanıdığim vardı diye..

Öyle bir zamanlardayız ki kardeşimin arkadaşı açık açık şu şu şu torpilim diyordu. Benim kardeşimin arkadaşı gözümde bitti. Ki severdim kızı. Artık sofrasına bile oturmam. Haram çünkü yediği içtiği..

Yapacağımız şey hakkımızı helal etmemek.
Ben etmiyorum. Kim hak yiyorsa hakkım helal değil.
Divan-ı kebir kurulduğunda hakkımı isteyeceğim.
Bu dünya adaletli değil ama Allah adaletlidir.

Son düzenleme:
Ben gecen seferde yazmistim sadece oyaliyor olabilirler
Cogu kisinin yorumu araci varsa ise baslarsiniz olmustu
Ama yinede almayabilirler diyorum
Gidin gorusun hayirlisi olsum

Eğer bu kadar işe gitmeye hevessizseniz bence tanıdığına söyleyin geri çeksin adınızı. en azından cidden bunu isteyen-ihtiyacı olan insanlar çalışır. bakın bunun iki yıllık bölümleri bile var, insanlar oturup işsiz kalıyor, meslekleri bu ama yapamıyorlar. gerçekten karar verin isteyip istemediğinize.

Yok büro personeli gibi bir iş. Kilo fazlam var troit ilacı içiyorum kaç kilosun diye sordular ve 120 kiko civarindayim
Başvurduğum pozisyonla ne ilgisi var diyemedin mi ,mankenlik ,modellik dışında başvurduğun bir yer neden kilonu soruyor ,onlar şöyle baktıkça bakasıları gelceği birini mi arıyolar ne saçma işinizin boy fizikle bi ilgisi yok

Ev çok alıştığın için değil özgüvensizlikten dolayı insan içine çıkmaktan korkuyor gibisin bence kilo vermek istersen iş hayatı buna çok yardımcı olur.Çalışmak isteyip iş bulamayan (aracı bulamayan) bir sürü insan var şansınızı değerlendirin 🌻

Şu tanıdık vasıtası ile nasıl oluyorda başkasının hakkına girebiliyorsunuz bunu sadece sizin söylemiyorum eğer oraya siz değilde başka biri alındıysa onun torpili sizden daha üstte olduğu için alınmış olacak. Elbette bu dönemden artık çok fazla işsiz vatandaşımız var ve insanlar artık harama ya da helale.maalesef bakamıyor hani biz küçükken deccal sofrası derlerdi ya haram olan sofra insanlar ac oldukları için o sofraya oturacak derlerdi sanırım o sofra tamda bu sofra. Ne olur beni yanlış anlamayın sözüm size değil ne şartlarda olduğunuzu ne kadar ihtiyacınız olduğunu elbette bilemem hakkım da yok belki bu şekilde eleştirmeye ama köyden sehire kim bilir ne zorluklarla gelip okumuş çocuğun bi amcası dayısı olmadığı için o yıllarının verdiği emeğin ve belki daha çok bilgisi ve donanımı olmasına rağmen sırf torpilli insanların bu tarz kişilerin önüne geçmesi canımı sıkıyor. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun

Çokta ihtiyacı yokmuş baksana evde olmaya alışmış ,
istemeye istemeye işe girecek

Neden bu kadar üstüme gelindi anlamadım? Paraya fazla ihtiyacım yok ama sigortam da yok. Paraya ihtiyacım yok dediğim de ac değilim yoksa şuan cebimde 15 tl var. Ben bileğinin hakkı ile iş başvurusunda bulundum bana hep şişkosun olmaz dediler. En sonunda babamlar bu yolu düşündü ve ben de istemiyorum ama yapmak zorundayım. Sadece uzun süredir insan içine çıkmadım. Hayatımda hiç çalışmadım. 24 yaşındayım ve korkuyorum. Gençliğim özgürlüğüm gidecek diye korkuyorum. Ayrıca kimsenin hakkını yemedim. Oraya gelen kişiler herkes farklı alana sahipti ve denizcilik ile uğraşan tek kişi benim.

Yine bir tanıdık ve yine belediye işleri. Yazık ya gerçekten. Ben böyle bir şeyi asla kabul edemezdim biliyor musun? Bunu çok samimi söylüyorum. Hadi mecbur kaldım aşırı ihtiyacım var kabul ettim bunu yazamazdım buraya.
Kilo konusunda ise kimsenin bir şey sormaya, yorum yapmaya hatta ima etmeye bile hakkı yok.

buraya hakkımı helal etmiyorum yazan kim varsa ilk bulacağı torpilde devlet memurluğuna atlayacağını garanti ederim:KK48: korkmanıza gerek yok nasılsa evdeki kadar rahat olacaksınız memur olursanızda,özel sektördeki gibi çırpınma derdiniz olmayacak. kiloyada takılmayın kimler neler başarıyor,beyinsiz olmaktansa kilolu olmak daha iyidir.siz kendinize inanın yeter.

Yine bir tanıdık ve yine belediye işleri. Yazık ya gerçekten. Ben böyle bir şeyi asla kabul edemezdim biliyor musun? Bunu çok samimi söylüyorum. Hadi mecbur kaldım aşırı ihtiyacım var kabul ettim bunu yazamazdım buraya.
Kilo konusunda ise kimsenin bir şey sormaya, yorum yapmaya hatta ima etmeye bile hakkı yok.
Tamam elinize güzel bir fırsat, torpilli bir iş gelirse gözünüz kapalı reddedersiniz siz. Inanıyorum yaparsınız bunu.

Back
X