• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belediyede ise baslamak ve korku

Guzelim benim ya boswer sen onlari yetistirdikleri cocukta kendileri gibi duygusuz yetiskimler olacak ..oglum sokakta sacini yesile boyamis bir kadini gosterip iyyy anne demisti iki gun ceza verdim ve davranisinin ne kadar yanlis oldugunu insanlari dis gorunusuyle engelleriyle dalga gecmenin o insanin ruhunda ne yaralar actigini anlattim hatta bunla ilgili filmler var YouTube da acip izlettim ..bu cocuk buyucek ve topluma karisacak ve hatta onunda cocuklari olacak neden kalbinde kotuluk tohumlari olsun inanin o insanlari anlamak mümkün değil. Artik oglum o gunden beri yapmiyor cezadan degil o filmlerden etkilendi .
Mükemmel bir annesininiz bence

Şu tanıdık vasıtası ile nasıl oluyorda başkasının hakkına girebiliyorsunuz bunu sadece sizin söylemiyorum eğer oraya siz değilde başka biri alındıysa onun torpili sizden daha üstte olduğu için alınmış olacak. Elbette bu dönemden artık çok fazla işsiz vatandaşımız var ve insanlar artık harama ya da helale.maalesef bakamıyor hani biz küçükken deccal sofrası derlerdi ya haram olan sofra insanlar ac oldukları için o sofraya oturacak derlerdi sanırım o sofra tamda bu sofra. Ne olur beni yanlış anlamayın sözüm size değil ne şartlarda olduğunuzu ne kadar ihtiyacınız olduğunu elbette bilemem hakkım da yok belki bu şekilde eleştirmeye ama köyden sehire kim bilir ne zorluklarla gelip okumuş çocuğun bi amcası dayısı olmadığı için o yıllarının verdiği emeğin ve belki daha çok bilgisi ve donanımı olmasına rağmen sırf torpilli insanların bu tarz kişilerin önüne geçmesi canımı sıkıyor. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun
Çok haklısınız.. 29 yaşındayım hala sınavlarla uğraşıyorum, torpille girenlerede asla hakkımı helal etmiyorum bir de olaya bak belediyede iş bulmuş evde oturmaya alışmışım diyor.. Hey allahım

Kimsenin hakkını yemedim çünkü hala ise başlamadım. Bana yarın sadece görüşme için cv için gel dediler. Olur da ise başlarsam yardımlarım da ne yetimlerden ne sokak hayranlarından eksik olmaz. Merak etmeyin
Önyargi cok kotu malesef boswerin
Mükemmel bir annesininiz bence
Sende mükemmelsin aynaya bak hergun rahat nefes alabildigine uyandigina yürüyebildigine baskalarina muhtac olmadan yemek yiyebildigine eline koluna saglikli olduguna her gün sükür et kötü insanlari o kapleriyle birak onlara kendi kötülugu yeter ve korkma Allah büyük hayirlisiysa olur insallah basarilar dilerim 🥰

Sanki karma gibi bişey olmuş, şişmansın demişler yine torpilliler için bahanedir o. yani onları alabilmek için sizi eleme yolu. siz ise şişman ama gururlu olarak dönmüşsünüz bakın torpilim var diye. İkisi de berbat bence. Ama en kötüsü gençliğim gidecek çalışmak istemiyorum kafası, ender görülen bir örnek bu açlık sefillikte, ayrıca tez konusu :KK14:

Benim iş yerinde hiç sevmediğim bir kız var. Babası da bir belediyede gerçekten üst düzey,hatrigecen bir birimde.
İlk tanıştığımızda belediyelerden konu açılmıştı, o da belediyenin harika olduğunu, ona burs verdiğini, çok iyi çalıştıklarını söylemişti😲
Belki de asgari ücret bile alamayan,çok çocuklu ailenin kızları kirsaldan güzel bölümler gelip İstanbul'a yerleşiyorlar ve onların alamadığı bursu ailesinin şehrinde iki yıllık özel üniversitede okuyan, babası belediyede üst düzey çalışip daha evlenmeden tüm çocuklarına ev almış bir kiza veriyorsun.
Bir de bu bahsettiğim insanlar gerçekten muhafazakar geçinen, 'faiz haram,haram para yiyemem' diye kredi cekmeyen insanlar. O gün kıza da demiştim, 'bu şekilde aldığın bursun helal olduğuna inanıyor musun?' diye.
'tabii ki inanıyorum, herkes başvurdu,herkes aldı. Daha çok ihtiyaç sahibi de almıştır zaten' dedi :confused:
Yani ne denir ki...
Çok üzücü gerçekten de.

Size gelince konu sahibi; konfor alanından çıkmak her zaman insanı strese sokar. Ben mesela yolculuk yapmaya bayılırım, tüm güzel anılarım seyehatlerde yaşanır. Ama yola çıkmadan önce vücudum konfor alanından cikmak istemediği için herhalde, asiri gergin olurum. Ateşim yükselir, midem bulanır,bin kere tuvalete girerim ve o gece asla uyuyamam.
Yani bence vücudun kendini koruma mekanizması. Ben buna inanıyorum.
Sizin durumunuz da böyle...bir yerde 25 yıldır yaşadığın ev, bir yerdeyse hayatında bilmediğin bir iş ortami . beyin bu bilinmezlikten korkup size çeşitli vesveseler ya da ansksiyiteler gönderebilir.
Kiiii konfor alanından çıkma diye;)
Senin yapacağın şey iç sesine engel olup görüşmeye girmek,olumlu gevmisse de işe başlamak.
Belki de iş ortamini seveceksin, belki de çok tatlı birkaç kişiyle tanidacaksin ilk günden, sana iyi gelecek
Benim seyehat öncesi anksiyitelerim şehre varır varmaz,ya da guvenilir bir kamp yeri bulur bulmaz geçiyor. Bence senin anksiyitelerin,endişelerin de ortama girince sana ilk gülümseyen insanda geçecek.
Bol sans

Ben artık alıştım biliyormusunuz hatta çok kibar geldiler. Sokakta aileler çocuklarını bana gösterip güldürürken gördüm. Gençlerin yaşıtlarımın balina demesine şahit oldum. Insanların az ye diye bas bas başvurmalarını duydum. Kilomu sorup konuyu kapattılar ve oha com kibarlar dedim direk.
hanimefenedi baris muslu yu bilir misiniz neurofomat diye bi yöntemi var insamlara kolaylikla kilo verdiriyor . instagramdan bir bakin isterseniz canli yayin da acar sürekli

Yok büro personeli gibi bir iş. Kilo fazlam var troit ilacı içiyorum kaç kilosun diye sordular ve 120 kiko civarindayim

Aynı kilodayım, troit ve insülin direnci için ilaçlar alıyorum. İş görüşmelerimde kimse yüzüme imada dahi bulunmadı. Ben de çoğu zaman kilodan elendim kesin diye düşündüm ama açıkca bir söz duymadım. İş görüşmesinde kaç kilosun demek nasıl bir saygısılktır?

Back
X