- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Eşim diyemez ben de diyemem bu nedenle hep ikimiz kavga ediyoruz bizim huzurumuz da kaçıyor onun yüzündenAllah sabır versin kardeş
Evdeki televizyonu bile söküp götürmek istiyorsa, baba da olsa bir dur demek lazım
Ayıptır yahu
Kv ne diyor bu işe?Eşim diyemez ben de diyemem bu nedenle hep ikimiz kavga ediyoruz bizim huzurumuz da kaçıyor onun yüzünden
Kv ne diyor bu işe?
Sen de söyle bizim yeni tv alacak halimiz mi var diye.
Veremem de.Ben yalnızım tv siz de oyalananam de.
Oğlu kelle koltukta ekmek peşinde kendi tv peşinde.Gitsin eskiciden 3e5e birşey alsın.
Valla sadece sabır dilemeye geldim. Bu nasıl anlayışsız baba görmedim böylesini...
iki seçenek var , ya sesinizi çıkaracaksınız HAYIR demeyr başlayacaksınız , ya da eşinizle sürekli tartışmalarınız olacak bu konuyla ilgili sessiz kaldıkça .
Ama birbirnizide üzmeyin yaaa hepsi hallolur zaten hasretmişiniz birbirnize eşinin görevi ağır. Düzelirsinz inşallah..
hanfendi sakami yapiyorsunuz? ne demek birsey diyemiyorz? yeni tv alamayiz bunu da veremeyiz demek zor mu? yav konusun bi sesiniz ciksin. evdeki tvyi goturmek ne demek yahu
Onlar gelince direk sizlanmaya basla borclandik yetisemiyoruz napicaz diye biraz agla zirla iste, cocukta olucak biz simdi nasil yetisiriz bu kadar masrafa de. Belki tv muhabbetine bidaha girmez.
Oglum bian once sapa saglam gelsin diyecegine oglunun tvsine goz koymus adama bak.
Bu adam bir acaip. Biz ev aldık cok gecmeden eltimler de aldı. Heryer de diyo ki bu sene iki ev birden aldık çok bocaladık falan diyo. Yengemiz var o da dedi ki sen niye bocaladınki sanki sen mi aldın herkes aldığı evin parasını kendi ödüyor dedi öyle diyince küstü çocuk gibi. Milete sanki ben aldım ben destek çıkıyorum imajı vermeye çalışıyor.
Artık ağlama moduna girecem son çare para yok para yok demeye başlıcam en sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?