Beleşçi kp 'im var kafayı yedirecek

Blackbluee1

Kavuşmamız cennete kaldı canım kızım...
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
4.505
7.022
158
27
Ahh kizlar ben de bir kp var ki sormayin gitsin
Adam ne yapsam da şuna para vermesem. Ne yapsam da bunu bedavaya getirsem diye plan yapan biri resmen.
Bu zamana kadar kv me de hiç bir sey almamış. Kendisinin maaşı var yok yoksul değil. Derme çatma da olsa yaşadıkları ev kendinin.
Küçük bir ilce de yaşıyorlar harcayabilcekleri para belli pes peşe küçük çocuğu da yok ki adam yetişemiyor desek. Eskiden beri böyle biriymiş anlaşılan. Esime bu yaşına kadar bir çöp almamış.

Biz yeni evliyiz 7 aylık. Esim askeri personel maalesef kendi çabaları ile ancak bu mesleğe sahip olabilmiş.
Kaynimda büyük oda asker.
Ama bu adam başımıza dert resmen. Evlendik düğündeki takıları vermedi. Esimle kavga ede ede zor aldık birazını. Gelinin üstündekileri bile alacak bir adam.
Sonra evlendik borcumuzu kapattık onlarla. Adam kendi evi sobalı diye kendi evinde kalmıyor. Sizin ev kalorifer zaten oğlum ödüyor parasını diye düşünüyor geldim mi gitmiyorlar ailecek.
Şimdi de babalarından kalan arsaya müteahhid ev yapıyor. Iki de bir yeni eve çıkacaz eşyalarımızı oğlum alacak deyip duruyor milletin yanında. Biz daha kendi mobilya borcumuzu ödeyemedik. Dogumuma 3 ay kaldı o da ayrı bi masraf bizim için.
Şimdi de tv leri bozuldu. Bizim evdeki tv yi alıp götürmek istiyor. 4500 tl almıştık.
Oğlum kendine bidaha alsin diyor.
Sanki oğlu holding sahibi. Afrinde butün gün ateş altında duruyor. Hamileyim çocuğun büyüdüğünü bile göremedi 5 aydır orda.. zaten evleneli 7 ay oldu. Bu adamin hiç mi vicdanı yok acaba..
o çocuk orda ateş altında para kazanırken bu oğluna nasıl kıyıyor boyle ya. Torunu doğacak yakında bir çöp dahi almadı almaz da eminiz bundan.
Tek istediğim bizden bişey istemesinde bize bisey de almasin.. daha yeni de dedi sizin tv yi arayalım da göndersinler diye bizim olsun siz yeniden alın diye. Bende saygisiz bir insan degilim. Susuyorum sadece .
Ne diyim napiyim bilmiyorum bu adama artık. Hamilelik hormonlarıyla birlikte sinirlerim tavann kızlar

Allah sabır versin kardeş
Evdeki televizyonu bile söküp götürmek istiyorsa, baba da olsa bir dur demek lazım
Ayıptır yahu
Eşim diyemez ben de diyemem bu nedenle hep ikimiz kavga ediyoruz bizim huzurumuz da kaçıyor onun yüzünden

Kv ne diyor bu işe?

Oda bazen kızıyor. Benim yanımda Kasap et derdin de koyun can derdin de diye. Ama hissediyorum ki onun da işine geliyo. Bu en baştan beri böyleydi zaten. Bu kadar beleşçi bir aile görmedim.

Sen de söyle bizim yeni tv alacak halimiz mi var diye.

Veremem de.Ben yalnızım tv siz de oyalananam de.

Oğlu kelle koltukta ekmek peşinde kendi tv peşinde.Gitsin eskiciden 3e5e birşey alsın.

Yok beyefendi her şeyin en güzelini ister sürekli pohpohlanmak ister. En pahalısını ister.
En kaliteli şeyler bende olsun ister ama cebimden 5 kuruş eksilmesin ister. Sonra da oğullarına trip atar.

Valla sadece sabır dilemeye geldim. Bu nasıl anlayışsız baba görmedim böylesini...
iki seçenek var , ya sesinizi çıkaracaksınız HAYIR demeyr başlayacaksınız , ya da eşinizle sürekli tartışmalarınız olacak bu konuyla ilgili sessiz kaldıkça .
Ama birbirnizide üzmeyin yaaa hepsi hallolur zaten hasretmişiniz birbirnize eşinin görevi ağır. Düzelirsinz inşallah..

Biz eşimle iyiyiz de işte böyle olmasa keşke. Ben de Ona hemen söylemiyorum zaten. ama bazen damarıma çok basıyorlar.

hanfendi sakami yapiyorsunuz? ne demek birsey diyemiyorz? yeni tv alamayiz bunu da veremeyiz demek zor mu? yav konusun bi sesiniz ciksin. evdeki tvyi goturmek ne demek yahu

Ya durumlar öyle değil canım bu adam tam bir kadın gibi şimdi eşim burda yok ben desem veremeyiz diye eşimi arar şimdiki gelinler söyle böyle diye söyler de söyler. 1 e 10 katar Yani onunda orda böyle bir strese girmesini istemiyorum. bilmiyorum bir kere daha eger tv lafi geçerse bu sefer soylicem artık biz neyle alalım peki diye

Onlar gelince direk sizlanmaya basla borclandik yetisemiyoruz napicaz diye biraz agla zirla iste, cocukta olucak biz simdi nasil yetisiriz bu kadar masrafa de. Belki tv muhabbetine bidaha girmez.

Oglum bian once sapa saglam gelsin diyecegine oglunun tvsine goz koymus adama bak.

Bu adam bir acaip. Biz ev aldık cok gecmeden eltimler de aldı. Heryer de diyo ki bu sene iki ev birden aldık çok bocaladık falan diyo. Yengemiz var o da dedi ki sen niye bocaladınki sanki sen mi aldın herkes aldığı evin parasını kendi ödüyor dedi öyle diyince küstü çocuk gibi. Milete sanki ben aldım ben destek çıkıyorum imajı vermeye çalışıyor.
Artık ağlama moduna girecem son çare para yok para yok demeye başlıcam en sonunda

Valla kayinpederiniz profilinde birine yengeniz gibi lafi oturtacak biri lazim. Adama bak Afrin'de oglu can, vatan derdinde kendi TV derdinde. Siz bu adama nasil davranmaniz gerektigini ogrenmelisiniz. Bu adamin sacmaliklari icin cekirdek ailenizi, yuvanizi huzursuz etmeyin. Ne guzel kocaniz da sizden yanaymis beraber bir strateji gelistirin ve ona bagli kalin.

Hic de susmayin. Olmaz yapamayiz demeyi ogrenin. Kuserse de kussun. Bir kuser iki kuser mecbur sizi kullanamayacagini ogrenir. Sagda solda dert yansa da sallamayin boyle tiplerin nasil oldugunu butun sulale bilir zaten. Sonra cocuklariniz buyuyunce boyle gereksiz aile polemikleriyle mi hatirlasin cocuklugunu yoksa huzurla mi?

Biraz tepki vermeyi, konusmayi ve haklarinizi korumayi cocuklariniz icin yapin ki ileride sizi model alabilsinler, kendilerini ezdirmesinler. Isallah sag saglim doner esiniz ve saglicakla alirsiniz bebeginizi kucaginiza.

Niye susuyorsun ki. Karı koca olarak susarsaniz bu adam oğlunun totosunda ki donu bile alır.

Ben olsam orda dur derdim. Neyi nereye götürüyorsun. Üstünde hakkın mi var paran mı var der lafı sokarım. Nokta.

Sus sus aferin. Ne yapalım sen susarsan biz mi konuşalım kayınpederle?

Ben daha 2 aylık gelinken buna benzer sebeplerden kayınpederimi evden kovdum. Herkes haddini bilsin. Şu an görüşmüyorum. İlerde sustuğuna pişman olacaksın. Saygıyla alakası yok. Sülüklük yapmayacak kimse. Yararı yoksa zararı da olmayacak. Çok kaybedersin daha.

Bağır çağır tavrını koy yeter be de.
O isterken utanmıyo sende bağırırken hiç çekinme hem stresini de atarsın için rahatlar sakın yok kötü gelin olurum gözlerinde bilmem ne diye düşünme Yoksa iliģinizi kemiğinizi emer kaldı ki oğlunu düşünmeyen seni niye düşünsün sen böyle susarsan öbür gün gelir koltuklarını da ister yerde otur sen der böylesi

Adam afrinde..
Cocugundan yaslisina butun herkesi watanini koruyor. Watanina bisi olmasin diye kendi canini tehlikeye atiyor.
Ama evdeki babasina hayir diyemiyorr. Sen benim karimla arami bozamassin diyemiyor. Eh bunuda bozulan psikolojisine, surrkli silah sesleri duymasina baglayin ve esinizle aranizi bozmayin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…