Beleşçi kp 'im var kafayı yedirecek

Bir borca girseniz? Eviniz, arabanız var sanırım. Eminevim gibi bir yere kendinizi takside bağlayın mesela, her bir araya geldiğinizde, başkalarının yanında bebek geliyor, nasıl baş edeceğiz bilmiyorum. Dedesi sağ olsun yapar sanırım bir şeyler, eksik bırakmayacak torununa diye gazlayın. Gazı yemez ama gelin uyanmış der belki.

Arkadaşlar yapılabilecek her şeyi söylemiş. Kendi ailenizi çağırın doğuma yakın. Biraz onlar kalsın sizinle. Değişikmiş valla. Allah kolaylık versin. Eşiniz sağ sağlim döner de uzaklaşırsınız inşallah onlardan. Siz de gerektiğinde cevap verin ama.

eşin koyacak tepkisini böyle olmaz

Offf offf yani bu kadarına pesss artık ya rezillik diz boyu. Siz Batı’da mıydınız doğuda mı ? Eğer doğudaysanız Doğu maaşı kesildi şimdi . Afrin parası yatıyor bide de öyle oldu geçen ay eşim afrine girdi ve imza vs işlerinden batı maaşı aldık herşeyi zor ödedim valla hesapta üç kuruş kaldı . Babası şimdi kesin diyor ki yurt dışına gitti ya para getirecek . Bu zihniyette kesin ay ben olsam adamı öldürüp katil olmuştum allahımmm . Daha yeni eşimle konuştum sisten burunlarının ucunu göremiyorlar afrinde adam 20 gün banyo yapmadı botlarım bozuldu çok kötüler acil bot ihtiyacım var dedi . Şimdi duramıyorum strese girdim . Senin kp nasıl bir insan Allah aşkına ya eve alma şu adamı

Son düzenleme:
Gercekten bi acaipmis. Ogullarimin evi benim evim sayilir imajini vermeye calisiyo guya.

Ağzınız diliniz mi bağlandı ne demek birşey diyemiyorum daha 7 aylık evli insanın evinden eşya mı alınırmış baba biz yeni aldık dünyanın parası ben veremem tekrar tv ye para masrafımız çok diyeceksin bu kadar basit. Ne demek mobilyaları oğlum alacak neyle alacak zaten almaz da ne yaparsa yapsın bunu söylemeniz lazım zorla mı götürecek.

Susmayın, oğlun oradayken televizyon derdindesin ne utanmaz bir pisliksin diye haykırın yüzüne, çok ciddiyim atmayın içinize, bir kavga çıkarın ve sokmayın evinizden içeri

Siz boyle sustukça adam altinizdan evi bile alip götürür ruhunuz duymaz!

Aynen şöyle soyleyin: al baba al hatta koltuk takimini falan da al gotur tv az gelir!

Neden susuyorsun ki bence buraya yazdıklarını onada söyle baba senin oğlun orda ben burda hamileyim bana destek olacağın yerde bi yaptığına bak de bizim borcumuz var de kusura bakma veremem de neden cekiniyosunki ayıp değil günah değil herkes haddini bilsin cnm çocuğu o büyüttü Die herşeyine ortak olma hakkımı var

Allah sabır versin.. Eşinizde tez zamanda gelir inşAllah dualarımız askerlerimizle..
O nasıl bir baba ya tamam büyükse büyüklüğünü bilsin oğlunu hiç mi düşünmüyor.ne yapıyor kazandığını acaba???çok sinir oldum sana göz kulak olacağına yaptığına bak..

Niye susuyorsunuz anlamadım?
Baba kusura bakma veremeyiz,bebek geliyor,bizimde masrafımız çok,siz başınızın çaresine bakın deyip geçeceksiniz.
Siz sustukça isteyecek bu adam yani bu aşikar.

Siz eşinize söyleyin o aramadan baban tv'yi istiyor,ben ne yapacağım sıkılırim,veremem dedim diye.
Yani ayıp bu kadarı da fazla.
Gitsin bütçesine göre alsın taksitle.

Hakkını aramak saygısızlık değildir bunu aşarsan sorunu çözersin

Ben yerinde olsam baskın basanındır diyip her yerde ve yanlarında dedesi oğluma şunu alacak bunu alacak bebek arabası altın bana bilezik...boğarım bu sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…