Belirsizlik yıpratıyor

O başka birini bulup sizi tamamen gözden çıkarmadan siz basın tekmeyi bunu hak ediyor çünkü. :34:

ehehehe doğru valla yay burcu öyledir ilgi gösterdiği kişi gerçekten sevmiyosa sadece hoşlantıysa ve o kişi soğuksa yeteri kadar ilgi göstermiyosa rotayı hemen başkasına çevirir bi bakmışsın başkasıyla :40: ama sevdiği zaman tam sever :16:

Ne alakasi var yahu burcla bu olayın:-)Adam kartları açık oynuyor evlilik düşünmüyorum diyor daha ne desin ki.. Uzgunum ama en azından sizle evlilik düşünmüyor gibi.. Yedi aydır arada konuşmak ne ki? Siz tamamen yeni bir aşka yelken açın yoksa daha çok uzulursunuz..

Burca göre gideceksek kova da özgürlüğüne düşkündür. Benim en yakın arkadaşım kova, sevgilisi yengeç arkadaşıma kalsa bugün evlenir, ama sevgilisi türlü şeylerle evliliğe yanaşmıyor. Zor bir durum, onların da 4 yıl oldu engelleri de yok ikisi de çalışıyor biz de anlamaya çalışıyoruz üstelik biri istanbul biri bursa' da. Hani ayrı kalmalardan sıkılmış olmaları lazım artık, yalnız sizinkisi farklı, sevgili de değilmişsiniz ya açık açık sorun, ya da mesafe koyarak iletişiminizi tamamen kesin bence.

Son düzenleme:
haklısınız kızlar söylediklerinizde. Seviyor mu sevmiyor mu bende tam anlayamıyorum. Belirsiz giden bir durum var, 5 yıllık ilişki var evlilik yok ortada bunlardan sevmiyor sonucunu çıkarıyorum bende tabiki. Ama hiçbir zamanda tamamen koparmadı bitirmedi, ben konuşmadıgım zamanlarda konuşmam için hep uğraştı, bir sorunum olunca hemen ilgileniyor yardım ediyor, ne zaman arsam mesaj atsam hemen cevaplıyor gayet sıcak bir şekilde, kıskanılacak bir durum oldugunda kıskandıgını çok belli ediyor bunu farkediyorum çok net, benim onu kıskandıgımda hesap sordugumda açıklama yapıyor hesap veriyor. Bu son belirsiz olan 7 aylık sürede de böyle bunlar. Ne düşünüyor ne hissediyor anlamıyorum, çokta ketum aynı zamanda

bu arada dogumgünüm oldu, saat tam 00.00 da mesaj gönderdi, gündüz çiçek yolladı. Çıkmadıgımız için birlikte birşey yapmadık ama bunları bile yapması deger verdiğini düşünüyorum ama bende anlayamıyorum tam düşüncesini

Back
X