- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
düzelttimbaşlıkta ki gibi yazıyorsan seni anlamıyor olabilir
bu arada yazma, kaçan kovalanır sen uğraştıkça kendini bir şey sanıyor bellidüzelttim
Üzmek istemem ama bu resmen boş kalınca ,can sıkıntısı giderme durumunda ki erkek.
Yoksa bir adam bir kadını beğense ben iletişimsiz durulabileceğine inanmıyorum.
Ha size bir mesaj atamayacak kadar yoğunsa da sizin de onu bir salise düşünecek kadar bile zamanınız olmasın bence.
Ben ne yapardım ? Hiç bir şekilde mesaj atmam , mesaj atınca da canım ne zaman isterse o zaman cevap veririm.
bitireyim mi konuşmayı ne yapayım
1 ayda ilgisizlikten tartışma yaşanan ilişkiden hayır gelmez.Kızlar bir bakın ben bir aydır biri ile görüşüyorum kültürlü eğitimli işi gücü yerinde gel gelelim sinir olduğum bir sorun var.
Ben yazmazsam asla yazmıyor yada bir iki defa yazıyor böyle böyle ilk konuştuğumuz zaman muhabbetimiz kesildi
Daha sonra bir şekilde başladı. Şimdi şehir dışına çıktı 20 gün yok ve yine yazmamaya başladı.
Yan yanayken ve aynı şehirdeyken çok iyiyiz hiçbir sorun yok. Neden yazmadığını bir kere sordum mantıklı bir yanıt vermedi. Hatta tartıştık
Ama ben sıkıldım iletişim sıfır. Şimdi ben ne yapayım sorunca ben sıkboğaz ediyor oluyorum.
Püff bu devirde adam akıllı ilişki yasamak çok zor
Sinir oldum ya yazasım geliyor beni durdurun
Size karşı sağlam bir ilgisi yok.Boşverin .Yerinizde olsam mesaj attiginda yanit bile vermem.Cok istiyorsa üzerinize düşmesi lazim mutlaka.Sizinki cok serbest .Her an gidebilirim,sorumluluk almiyorum modunda.
Zaten sizce ortada devam eden bir konuşma var mı ? Kafasına esince sizi arıyor.
Konuşup falan bitirmeyin.Kendini iyice bi sey sanacak.Sessiz kalin.Şu hayatta azicik bi sey biliyosam bu cins erkeklerden intikam almanin en iyi yolu u mur sa ma mak tır.Bunu yapin ,bakalim geri geliyor mu?arasa yine iyi aramıyor ki. Yani hiç yazmayayım mı konusup mu bitireyim? Kestiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?