Belirsizlikten Nefret ediyorum

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Ekleme:Selam kızlar dediklerinizi sadece bir gün yapmama rağmen işe yaradı hiçbir sey yazmadım o yazdıgında da 5 saat sonra yazdım son yazdıgını görüldü de bıraktım dışarı cıktım gezdim tozdum vs bugun sıkıntıda olduğum bi konu ile ilgili muhabbet açmaya filan çalıstı.
Ama ben de bitti :) En son yazdıgını da görüldü de bıraktım.

Kızlar bir bakın ben bir aydır biri ile görüşüyorum kültürlü eğitimli işi gücü yerinde gel gelelim sinir olduğum bir sorun var.

Ben yazmazsam asla yazmıyor yada bir iki defa yazıyor böyle böyle ilk konuştuğumuz zaman muhabbetimiz kesildi

Daha sonra bir şekilde başladı. Şimdi şehir dışına çıktı 20 gün yok ve yine yazmamaya başladı.

Yan yanayken ve aynı şehirdeyken çok iyiyiz hiçbir sorun yok. Neden yazmadığını bir kere sordum mantıklı bir yanıt vermedi. Hatta tartıştık

Ama ben sıkıldım iletişim sıfır. Şimdi ben ne yapayım sorunca ben sıkboğaz ediyor oluyorum.

Püff bu devirde adam akıllı ilişki yasamak çok zor
Sinir oldum ya yazasım geliyor beni durdurun

Son düzenleme:
Üzmek istemem ama bu resmen boş kalınca ,can sıkıntısı giderme durumunda ki erkek.
Yoksa bir adam bir kadını beğense ben iletişimsiz durulabileceğine inanmıyorum.
Ha size bir mesaj atamayacak kadar yoğunsa da sizin de onu bir salise düşünecek kadar bile zamanınız olmasın bence.
Ben ne yapardım ? Hiç bir şekilde mesaj atmam , mesaj atınca da canım ne zaman isterse o zaman cevap veririm.

Size karşı sağlam bir ilgisi yok.Boşverin .Yerinizde olsam mesaj attiginda yanit bile vermem.Cok istiyorsa üzerinize düşmesi lazim mutlaka.Sizinki cok serbest .Her an gidebilirim,sorumluluk almiyorum modunda.

bitireyim mi konuşmayı ne yapayım

1 ayda ilgisizlikten tartışma yaşanan ilişkiden hayır gelmez.

Size karşı sağlam bir ilgisi yok.Boşverin .Yerinizde olsam mesaj attiginda yanit bile vermem.Cok istiyorsa üzerinize düşmesi lazim mutlaka.Sizinki cok serbest .Her an gidebilirim,sorumluluk almiyorum modunda.

off aynen öyle ama ben top bende kalsın istemiyorum. Ben bitirdi oluyorum o değil

Sizi çok önemsemiyor.
Bitirin bence. Ama yazmadın benle hiç ilgilenmedin ondan bitirdim demeyin. "Bu ilişki beni heycanlandırmıyor, kusura bakma" diyin bitirin. Varsa içinde bi şeyler biraz çabalasın bi zahmet.

arasa yine iyi aramıyor ki. Yani hiç yazmayayım mı konusup mu bitireyim? Kestiremiyorum
Konuşup falan bitirmeyin.Kendini iyice bi sey sanacak.Sessiz kalin.Şu hayatta azicik bi sey biliyosam bu cins erkeklerden intikam almanin en iyi yolu u mur sa ma mak tır.Bunu yapin ,bakalim geri geliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…