Belirsizlikten Nefret ediyorum

Ben olsam bitiririm konuşmayı. Şimdiden böyleyse sonrayı düşünemiyorum. Hiç mi boş vakti yok yani. Şehir dışına çıkınca neden yazmıyor ilginç

Eğer cidden böyleyse çok sinir bozucu kafa dağıtılmak için kullanılmak ben bu kadar düzgün bakarken ona

Madem belirsizliklerden nefret ediyorsun o zaman uzak dur. Adam akıllı ilişki yaşamak zor değil, sen adam akıllı olmayan kişilerle ilişki yaşamaya çalışıyorsun. Şimdiden iletişim sıfırsa evlenince duvarlarla konuşursun artık.

Nerde nasıl tanıştınız bilmiyorum ama bu senaryoyu çok gördüm ve duydum malesef

Benim son zamanlarda düzgün bir ilişki görmüşlüğüm yok geneli bu şekilde. Bende mi sorun var diyorum ilgili davransam da uzak uzak davransam daha da uzak. Bilemedim. Yaş oldu 30 nasıl olacak bakalım bundan sonra

Benim son zamanlarda düzgün bir ilişki görmüşlüğüm yok geneli bu şekilde. Bende mi sorun var diyorum ilgili davransam da uzak uzak davransam daha da uzak. Bilemedim. Yaş oldu 30 nasıl olacak bakalım bundan sonra
benim gayet düzgün bi ilişkim vardı. başka sorunlarımı çok yansıttım istemeden, şimdi sallantıda. hayat zor.

Ben de arkadaşlara katılıyorum . Sana bu şekilde mesela 1 gün yazıp 10 gün yazmayandan uzak dur derim . İlgisi olan erkek, fizana da gitse bir yolunu bulup iletişime geçer diye düşünüyorum .

1 aylikken tartişma iliskinin gelecegi hakkinda olumsuz fikir veriyor..
cok cok aşık degilseniz( degilsiniz heralde?) yavastan bitirin

1 aylikken tartişma iliskinin gelecegi hakkinda olumsuz fikir veriyor..
cok cok aşık degilseniz( degilsiniz heralde?) yavastan bitirin
Yok yok değilim :) buradaki yorumları okuyunca karar verdim bitirdim yazarsa ki 2 hafta daha yok cevap vermeyeceğim
Ama görüldü de mi biraksam numarayı mi sildim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…