Belirsizlikten Nefret ediyorum

Konuşup falan bitirmeyin.Kendini iyice bi sey sanacak.Sessiz kalin.Şu hayatta azicik bi sey biliyosam bu cins erkeklerden intikam almanin en iyi yolu u mur sa ma mak tır.Bunu yapin ,bakalim geri geliyor mu?

hırslanıyorum ya çevrim içi olup yazmıyor ya bide sıkboğaz etme mevzusundan tartısma cıktı sinir oluyorum oturdugum yerde

Yazmayın döndüğündede yazmayın sizi ararsa da onsuz da hayatı yaşayabıldiğinizi 20 gunluk süreçte daha iyi anladığınızı söyleyin.

Eksiklik hissetmedim diyin o yüzden sana çok da gerek yokmuş demenız yeterli

hırslanıyorum ya çevrim içi olup yazmıyor ya bide sıkboğaz etme mevzusundan tartısma cıktı sinir oluyorum oturdugum yerde
Valla hakim olun hırslarıniza falan.Siz böyle yaptikca adamın egosu tavan yapiyor.Önce kendinizi önemseyin lütfen.Başka şeylerle ilgilenin.Yazık oluyor sonra bu hemcinslerime ,üzuluyorum...

daha 1 aylık bir şey.belli ki ilgisi sevgisi yok.ben olsam engellerdim yoluma bakardım ne zaman kaybedicem böylesiyle.belli niyeti yok

ya başka görüştüğü kızlar var ve biri daha ön planda, yada zaten bir asıl kız varmış artık arası mı açıktır platonik midir bilemem aklı ve kalbi onda. erkek kafası, kafam dağılsın demiş.

adam yazışmayı sevmiyordur.

Sizinle boş zamanlarında, aynı şehirde olduğunda ilgilenmesi sizi ciddi bir ilişki içerisinde görmemesini gösterir.
Yani sizinle düzenli iletişim kurmayan birisine neden tekmeyi basmıyorsunuz anlamıyorum? Kendinize saygınızı kaybetmeyin bence. İlişki olsun nasıl olursa olsun diye bakmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…