- 19 Ağustos 2019
- 121
- 195
- 18
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
tabiiki de yazmayın değerli zamanınızı canı sıkılınca sizle olan insanlara harcamayın eğerarasa yine iyi aramıyor ki. Yani hiç yazmayayım mı konusup mu bitireyim? Kestiremiyorum
tatil :/tatile mi gitti yoksa iş vs mi ?
yurtdışı falansa paket sorunundan yazmıyo belki dicem ama :/tatil :/
yook baya ege bölgesiyurtdışı falansa paket sorunundan yazmıyo belki dicem ama :/
Konuşup falan bitirmeyin.Kendini iyice bi sey sanacak.Sessiz kalin.Şu hayatta azicik bi sey biliyosam bu cins erkeklerden intikam almanin en iyi yolu u mur sa ma mak tır.Bunu yapin ,bakalim geri geliyor mu?
nasıl tanıştınız ? hani önceden tanıdığınız biri mi pat diye mi ?hırslanıyorum ya çevrim içi olup yazmıyor ya bide sıkboğaz etme mevzusundan tartısma cıktı sinir oluyorum oturdugum yerde
Yazmayan adamı hala bekliyorsanız evet zor.Püff bu devirde adam akıllı ilişki yasamak çok zor
Ya sanki çok emek verilmiş bi ilişkiyi bitiriyor gibi niye vicdan yapıyorsunuz ki. Aksine bu ilişkiyi bitirenin kendisine daha çok saygısı vardır.off aynen öyle ama ben top bende kalsın istemiyorum. Ben bitirdi oluyorum o değil
Valla hakim olun hırslarıniza falan.Siz böyle yaptikca adamın egosu tavan yapiyor.Önce kendinizi önemseyin lütfen.Başka şeylerle ilgilenin.Yazık oluyor sonra bu hemcinslerime ,üzuluyorum...hırslanıyorum ya çevrim içi olup yazmıyor ya bide sıkboğaz etme mevzusundan tartısma cıktı sinir oluyorum oturdugum yerde
Yazmayan adamı hala bekliyorsanız evet zor.
Ya sanki çok emek verilmiş bi ilişkiyi bitiriyor gibi niye vicdan yapıyorsunuz ki. Aksine bu ilişkiyi bitirenin kendisine daha çok saygısı vardır.
Hiç bir şey yazmayın. O yazınca da saatler sonra cevap verin o da çok geçiştirici olsun.arasa yine iyi aramıyor ki. Yani hiç yazmayayım mı konusup mu bitireyim? Kestiremiyorum
adam yazışmayı sevmiyordur.Kızlar bir bakın ben bir aydır biri ile görüşüyorum kültürlü eğitimli işi gücü yerinde gel gelelim sinir olduğum bir sorun var.
Ben yazmazsam asla yazmıyor yada bir iki defa yazıyor böyle böyle ilk konuştuğumuz zaman muhabbetimiz kesildi
Daha sonra bir şekilde başladı. Şimdi şehir dışına çıktı 20 gün yok ve yine yazmamaya başladı.
Yan yanayken ve aynı şehirdeyken çok iyiyiz hiçbir sorun yok. Neden yazmadığını bir kere sordum mantıklı bir yanıt vermedi. Hatta tartıştık
Ama ben sıkıldım iletişim sıfır. Şimdi ben ne yapayım sorunca ben sıkboğaz ediyor oluyorum.
Püff bu devirde adam akıllı ilişki yasamak çok zor
Sinir oldum ya yazasım geliyor beni durdurun
Hiç bir şey yazmayın. O yazınca da saatler sonra cevap verin o da çok geçiştirici olsun.
Yalnız bakın zaten konuşulacak bir durum da yok ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?