Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

Çok
Güzel anlatmışsın eline saglık canım Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah darısı hepimizin başına..

Kızlar acil bişey sorucam bu belirsizlik beni üzüyor biliyorum erken ama dayanamıycam galiba test için bu hasaslık varmış 5 gün 6 gün belli olan onlardan kullansam test çıkar mı yoksa sizin öenrceginiz başka bir test var mı?

Clear blue var canım erkenden çıkıyormuş teste hcg hormonu..

Kızmızı yerine bebek gelir İnşallah kuzum dua ile..
Insallah cnm insaallah belim de agriyor devamli kontrol ediyorum sanki gelmis gibi hissediyorum hep...ama gelicek belli gogusler ayni regliden 1 gun once acimaya basladi felaket bi sekilde suan da da ayni elleyemiyorum okdr aciyor...bide testlerde negatifi gordum ya umit yok yani

Kızlar merhabalar nasılsınızzzz ? ya dün akşamdan beri kesin ama sanişyelik kasık agrıları oluyor bel agrım var ateş aynı gögüs agrım var dokunamıyorum sabahtan beri hafiften midem bulanıyor gibi ümitlenmiyorum ama olabilirmi acaba test te erken diye düşünüyorum ..Negatif olur mu diyede düşünmüyor değilim ama bu batmalar çok olmaya başladı ya eşimde kuşkulanmaya başlıyor dün dışarıya çıktık birden girince agrı ne oluyor felan diye gözümün içine bakıyor bide bu olumsuz da olursa üzülücem .

Stres yapmadan gecikmeyi bekle bence canım belirtilerin ümit veriyor ama takmamaya çalış gününün gecmesini bekle en doğrusu bu..İnşallah seninledir bebegin moral olursun bizede :)

Ne olur ne olmaz canımmçok karışık bişi bu hamilelik bi türlü emin olamamak belirsizlik kafamızı allak bullak ediyor.en iyisi hiç düşünmemek gecikince bi test yapmak ama elimizde diil tutamıyoruz kendimizi

Canim cevap verdigin icin cok tesekkur ederim aslinda cocuk dusunmuyodum..olursa surpriz olacakti..ama insallah Allahim isteyen herkese birgun nasip eder..
Amin İnşallah istediğimiz düşüdüğümüz zamanda hemencecik olmuyor zaten canım üstüne düstükce hormonlar etkileniyor falan pozitifi görmek zorlaşıyor

Amin İnşallah istediğimiz düşüdüğümüz zamanda hemencecik olmuyor zaten canım üstüne düstükce hormonlar etkileniyor falan pozitifi görmek zorlaşıyor
Dogru soyluyorsun evet ustune dustukce sanki zorlasiyor.Bir arkadasimda cok takiyodu sonra rahat birakti kendini ve 2 ay sonra dogumu var simdi.Insallah bizimde borclarimiz biter ve calismalara baslariz

Ne olur ne olmaz canımmçok karışık bişi bu hamilelik bi türlü emin olamamak belirsizlik kafamızı allak bullak ediyor.en iyisi hiç düşünmemek gecikince bi test yapmak ama elimizde diil tutamıyoruz kendimizi
Valla simdi diyorum keske erken yapmasaydim testleri buyuk hayal kirikligi oluyor... benim dun olcakti olmadi beklemedeyim yapmicam 2 gun daha beklicem belki gelir diye....suan kasik ve bel agrim var gelip gecen,,goguslerim fena sizliyor ve aciyor dayanilmicak sekilde hemde... ve bunlar dunden beri var bakalim dayanabildigim kdr beklicem

ay kızlar bana da bir yardım edin ya .. ben en son 28 mayısta adet oldum.. haziran 26 veya 27 sinde adet olmam lazım yani.. haziran 23 ünde pembemsi akıntım oldu uzun sürmedi geçti. 24 ünde kahverengi akıntım oldu kesildi. 25 inde koyu kırmızı çamur gibi bir iki damla bi şey geldi kesildi. 26 sında kahverengi akıntım oldu kesildi. 27 si ve bugün de kahverengi akıntım devam ediyor çok yoğun değil bazen geliyor... by ay adet olsaydım rahim filmi çekilecektim ama bu durumda kafam karmançorman oldu haliyle. ekstra belirtim bel ağrım sol kasık ağrım bir de az bi şey göğüs hassasiyetim

Bence test yap yarin falan o kahverengi akinti icin yerlesme diyorlar ama garanti olsun sen test yap cnm

Valla canım aynı benim gibi batmalar gitgde çoğaldı böyle hasta olucam gibi o yüzden biraz kafam karışık ama emin olabilmek için haftasonu test almıştım ama yapmadım bugünde akşama doğru bir test daha aldım ve predictor 6gün öncesine kadar kesin sonuç diyenden aldım bakalım yarın en azından şu belirsizliği ortadan kaldırmak için yapmak istiyorum :/ o yüzden çok sterse girdm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…