Güzel anlatmışsın eline saglık canım Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah darısı hepimizin başına..Arkadaşlar geçen hafta idrar testinde çift çizgiyi gördüm ve ardından kan ile de çok şükür kesinleşti hamileliğim.. Burada her ay belirti okuyup kendimi dinlemeden duramıyordum.. İtiraf etmeliyim ki ben son 2 ay tüm belirtileri yaşadım.. Beyazz akıntım iki ay önce başladı.. Göğüs hassasiyetim son 3-4 aydır belirgin bir şekilde kendini fark ettiriyordu.. Hatta geçen ay 3 gün adet gecikmesi de yaşadım ama sonuç negatifti.. Bu ay da geçen ay gibi akıntım hep devam etti, kremsi ve beyaz renkte.. Ardından göğüslerim acımaya başladı yine ama burada bir fark hissettim dokunulmayacak şekilde acıyordu.. Adet öncesi şişme ve acıma bundan daha az seviyedeydi.. Cinsel ilişki sırasında ara ara aniden kasık batması yaşadım.. Sonra benim için en önemli belirti rüyalarım oldu.. Bir gün rüyamda bir bebek emzirdiğimi gördüm.. Tabirlere bakınca bebeğe işaret ediyordu istediğimdendir dedim.. Sonra bir kez de emzik seçmeye çalışıyordum bebeğime ve avent marka nın iyi olduğunu söylüyorlardı.. Sonrasında adetime 3 gün önce test yaptım çok silik bir çizgi belirdi ama emin olamadığım için ertesi gün bir daha yaptım.. Bu kez sonuç pozitifti.. Hep merak ederdim nasıl olucak nasıl hissedicem diye ama her ay yanılabiliyor insan.. Beni en çok etkileyen rüyalarım oldu.. Çünkü diğer belirtileri bir kaç aydır yaşıyordum zaten.. Ha bir de bu ay adetimin 8. günü başlayıp 5 gün kadar soğan suyu içtim her sabah.. Oruçlar başladığı için devam edemedim.. Belki onun da bir faydası olmuştur diye söylüyorum arkadaşlar denemekten bir şey kayetmeyiz ne de olsa.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.. Ben daha tam olarak anlayamadım ama kendimi çok iyi hissediyorumm çok şükür.. Her şey daha da güzel olacakk.. Şimdi kendime bir geri sayım imzası ekleyip iyi ce oda gireyimm :))) Hepinize dua ediyoumm.. En hayırlı zamanda en hayırlı evlatlar nasip olur inşallahh..
Çok iyi canım önemli olan iki günde iki katı olması düzenli yükselmesi.. gözün aydın Allah ım saglıkla kucagına almayı nasip etsin İnşallahhKızlar kan degerim 112 cikti nasil?
Kızlar acil bişey sorucam bu belirsizlik beni üzüyor biliyorum erken ama dayanamıycam galiba test için bu hasaslık varmış 5 gün 6 gün belli olan onlardan kullansam test çıkar mı yoksa sizin öenrceginiz başka bir test var mı?
Ben adet oldum kizlar hemde 3 gün erken
Kızmızı yerine bebek gelir İnşallah kuzum dua ile..Kizlar dun regli gunuydu agri oldu ama gelmedi...bugunde ayni sekilde agri devam ediyor hayirlisiii...
Insallah cnm insaallah belim de agriyor devamli kontrol ediyorum sanki gelmis gibi hissediyorum hep...ama gelicek belli gogusler ayni regliden 1 gun once acimaya basladi felaket bi sekilde suan da da ayni elleyemiyorum okdr aciyor...bide testlerde negatifi gordum ya umit yok yaniKızmızı yerine bebek gelir İnşallah kuzum dua ile..
Canim cevap verdigin icin cok tesekkur ederim aslinda cocuk dusunmuyodum..olursa surpriz olacakti..ama insallah Allahim isteyen herkese birgun nasip eder..Moralini düşürme önümüzdeki ay tutar İnşallah canım
Stres yapmadan gecikmeyi bekle bence canım belirtilerin ümit veriyor ama takmamaya çalış gününün gecmesini bekle en doğrusu bu..İnşallah seninledir bebegin moral olursun bizede :)Kızlar merhabalar nasılsınızzzz ? ya dün akşamdan beri kesin ama sanişyelik kasık agrıları oluyor bel agrım var ateş aynı gögüs agrım var dokunamıyorum sabahtan beri hafiften midem bulanıyor gibi ümitlenmiyorum ama olabilirmi acaba test te erken diye düşünüyorum ..Negatif olur mu diyede düşünmüyor değilim ama bu batmalar çok olmaya başladı ya eşimde kuşkulanmaya başlıyor dün dışarıya çıktık birden girince agrı ne oluyor felan diye gözümün içine bakıyor bide bu olumsuz da olursa üzülücem .
Ne olur ne olmaz canımmçok karışık bişi bu hamilelik bi türlü emin olamamak belirsizlik kafamızı allak bullak ediyor.en iyisi hiç düşünmemek gecikince bi test yapmak ama elimizde diil tutamıyoruz kendimiziInsallah cnm insaallah belim de agriyor devamli kontrol ediyorum sanki gelmis gibi hissediyorum hep...ama gelicek belli gogusler ayni regliden 1 gun once acimaya basladi felaket bi sekilde suan da da ayni elleyemiyorum okdr aciyor...bide testlerde negatifi gordum ya umit yok yani
Amin İnşallah istediğimiz düşüdüğümüz zamanda hemencecik olmuyor zaten canım üstüne düstükce hormonlar etkileniyor falan pozitifi görmek zorlaşıyorCanim cevap verdigin icin cok tesekkur ederim aslinda cocuk dusunmuyodum..olursa surpriz olacakti..ama insallah Allahim isteyen herkese birgun nasip eder..
Dogru soyluyorsun evet ustune dustukce sanki zorlasiyor.Bir arkadasimda cok takiyodu sonra rahat birakti kendini ve 2 ay sonra dogumu var simdi.Insallah bizimde borclarimiz biter ve calismalara baslarizAmin İnşallah istediğimiz düşüdüğümüz zamanda hemencecik olmuyor zaten canım üstüne düstükce hormonlar etkileniyor falan pozitifi görmek zorlaşıyor
Valla simdi diyorum keske erken yapmasaydim testleri buyuk hayal kirikligi oluyor... benim dun olcakti olmadi beklemedeyim yapmicam 2 gun daha beklicem belki gelir diye....suan kasik ve bel agrim var gelip gecen,,goguslerim fena sizliyor ve aciyor dayanilmicak sekilde hemde... ve bunlar dunden beri var bakalim dayanabildigim kdr beklicemNe olur ne olmaz canımmçok karışık bişi bu hamilelik bi türlü emin olamamak belirsizlik kafamızı allak bullak ediyor.en iyisi hiç düşünmemek gecikince bi test yapmak ama elimizde diil tutamıyoruz kendimizi
Bence test yap yarin falan o kahverengi akinti icin yerlesme diyorlar ama garanti olsun sen test yap cnmay kızlar bana da bir yardım edin ya .. ben en son 28 mayısta adet oldum.. haziran 26 veya 27 sinde adet olmam lazım yani.. haziran 23 ünde pembemsi akıntım oldu uzun sürmedi geçti. 24 ünde kahverengi akıntım oldu kesildi. 25 inde koyu kırmızı çamur gibi bir iki damla bi şey geldi kesildi. 26 sında kahverengi akıntım oldu kesildi. 27 si ve bugün de kahverengi akıntım devam ediyor çok yoğun değil bazen geliyor... by ay adet olsaydım rahim filmi çekilecektim ama bu durumda kafam karmançorman oldu haliyle. ekstra belirtim bel ağrım sol kasık ağrım bir de az bi şey göğüs hassasiyetim
Valla simdi diyorum keske erken yapmasaydim testleri buyuk hayal kirikligi oluyor... benim dun olcakti olmadi beklemedeyim yapmicam 2 gun daha beklicem belki gelir diye....suan kasik ve bel agrim var gelip gecen,,goguslerim fena sizliyor ve aciyor dayanilmicak sekilde hemde... ve bunlar dunden beri var bakalim dayanabildigim kdr beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?