Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

Kizlar Merhaba bende mesajlarınızı gördüm katıldım. Ovulasyon testleri kullanıp hamis kalan varmış

Kizlar Merhaba bende mesajlarınızı gördüm katıldım. Ovulasyon testleri kullanıp hamis kalan varmış
Hoşgeldin aramiza cnm. . Evet ilk defa kullanip hamiş kalanlar var . . Ben de gecen ay denedim tutmadi bakalim bu ayda denedim tutar insallar. . Sen ne durumdasin bat ne zaman ?

Hoşgeldin canım yumurtlama günü açısından güzel canım belirsizlik olmuo temasda bulunmak için ve bu şekilde hamile kalanlar gördüm bende ama ben kullanmıyorum stres yapan biri oldugum için yumurtladımmı yumurtlamıcammı falan die düşünüp dururum die

Hoşgeldin aramiza cnm. . Evet ilk defa kullanip hamiş kalanlar var . . Ben de gecen ay denedim tutmadi bakalim bu ayda denedim tutar insallar. . Sen ne durumdasin bat ne zaman ?
Ay ben dün siparis ettim geldiği gibi yaptım ve çift çizgi cikti 31 günde oluyorum ve bu 18 günümdu. Degerlendirdim bakalım nolcak

İnşallah bu ay tutar canım h3pimiz teker teker minnak sahibi oluruz İnşallah tabiki bataaaaa kadar devaaaaam

Tutuna kadar devam cnm :) dünde duramadık ama biraz zor olsada yaptık bişeler :) bu ay sanmıyorum cnm ya ama daha önünmüzde var aylar hayırlısı olsunnn :))

Herkese gunaydin :) dun test yapmistim ve negatif oldugunu soylemistim testi yaptiktan yarim saat sonra cok silik ikinci cizgi belirdi bir ihtimal var mi hicbirsey anlamadim oyle oluyor mu okadar bekleyince falan? Resim yuklemeye calisicam

Herkese gunaydin :) dun test yapmistim ve negatif oldugunu soylemistim testi yaptiktan yarim saat sonra cok silik ikinci cizgi belirdi bir ihtimal var mi hicbirsey anlamadim oyle oluyor mu okadar bekleyince falan? Resim yuklemeye calisicam
Canım galiba ovu yaklasinca ikinci çizgi beliriyormuus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…