- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Ayyy msji okuyunca şok oldumAllahııımİnşallah bebiş geliyor kuzum bak mübarek günde Allah söyletiyor demekki
Amiin canım İnşallah Amiiin Allah ım kalbimizi görüyor duyuyor sesimiziAyyy msji okuyunca şok oldumYüce Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip eylesin. . Insallah geliyodur
Hoşgeldin aramiza cnm. . Evet ilk defa kullanip hamiş kalanlar var . . Ben de gecen ay denedim tutmadi bakalim bu ayda denedim tutar insallar. . Sen ne durumdasin bat ne zaman ?Kizlar Merhaba bende mesajlarınızı gördüm katıldım. Ovulasyon testleri kullanıp hamis kalan varmış
Hoşgeldin canım yumurtlama günü açısından güzel canım belirsizlik olmuo temasda bulunmak için ve bu şekilde hamile kalanlar gördüm bende ama ben kullanmıyorum stres yapan biri oldugum için yumurtladımmı yumurtlamıcammı falan die düşünüp dururum dieKizlar Merhaba bende mesajlarınızı gördüm katıldım. Ovulasyon testleri kullanıp hamis kalan varmış
Ay ben dün siparis ettim geldiği gibi yaptım ve çift çizgi cikti 31 günde oluyorum ve bu 18 günümdu. Degerlendirdim bakalım nolcakHoşgeldin aramiza cnm. . Evet ilk defa kullanip hamiş kalanlar var . . Ben de gecen ay denedim tutmadi bakalim bu ayda denedim tutar insallar. . Sen ne durumdasin bat ne zaman ?
2 cizgide ayniydi demi 2side koyu olmasi lazim yakaladiysan calismaya devat et 2.3 gun daha bence cnmAy ben dün siparis ettim geldiği gibi yaptım ve çift çizgi cikti 31 günde oluyorum ve bu 18 günümdu. Degerlendirdim bakalım nolcak
Evet canim bugün yaptım biraz siliklesmis. Rabbim hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin2 cizgide ayniydi demi 2side koyu olmasi lazim yakaladiysan calismaya devat et 2.3 gun daha bence cnm
İnşallah bu ay tutar canım h3pimiz teker teker minnak sahibi oluruz İnşallahtabiki bataaaaa kadar devaaaaam
Canım galiba ovu yaklasinca ikinci çizgi beliriyormuusHerkese gunaydin :) dun test yapmistim ve negatif oldugunu soylemistim testi yaptiktan yarim saat sonra cok silik ikinci cizgi belirdi bir ihtimal var mi hicbirsey anlamadim oyle oluyor mu okadar bekleyince falan? Resim yuklemeye calisicam
Su örneğe bi bakar misinNasil yani anlayamadim biraz daha acabilir misin
Ozaman catlama gerceklesiyor yada gerceklesti bugunde calis mutlaka bence...Evet canim bugün yaptım biraz siliklesmis. Rabbim hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin
Yani o zaman pozitif mi kusura bakma inan elim ayagim titriyor beynim yerimde degilSu örneğe bi bakar misin
Canım 3 gündür çalışıyorum bu iki günü de pas geçmeye hiç niyetim yokOzaman catlama gerceklesiyor yada gerceklesti bugunde calis mutlaka bence...
Benim de pek bilgim yok ama kaç gündür testi yapıyorsunYani o zaman pozitif mi kusura bakma inan elim ayagim titriyor beynim yerimde degil
Bende bu ay es geçmeden çalışıyorum canım hatta iki ye bile çıkıyor günde kocam sagolsunCanım 3 gündür çalışıyorum bu iki günü de pas geçmeye hiç niyetim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?