- Konu Sahibi yeterkiiste
-
Kaba hesap yapmaya çalıştım geç döllenme olsa bile çıkması lazım ama her test tam doğru sonuç vermiyor kana baktırsana hcg testi yapsınlar onda belli olur
yarin yaptirsammi haftaya kadar beklesem daha kesin mi sonuc olur ki , 17 aylik evliyim 1 ekimden beri bebek dusunuoruz , bakalim nolcak, ila olsun diye beklemiyorum daha ilk ay ama insan da meraklaniyr sanki zafer kazancakmisim gibi pozotifi gormek :)
ay heyecan yaptim gitsemmi yarin he
Git tabi sonuç ne olursa olsun kafan rahatlıcak
saglik ocaginda yapiyorlarmi kadin dogumami gidiyim, yoksa direk kan verip oluyomu hastanede
Sağlık ocağında yapıyorlar ama bazı yerler 3 gün sonra falan veriyolarmış hastaneden k.d randevu alırsın, nerdesin
ist kurtkoy pendik deyim, semt polkliniigi var orda kadin dogum var, saglik ocagi da var, ama k dogum randevulu yarina vermezler
Ayşenur bugün yumurtlama günüm yüzde yüz sol kasığımda ağrı var 25-14=tam 11.gün :) zamanda tutuyor
kizlar ben de o belirtileri hissediorum ama evdeki geblik testi negatif cikiyo. uyduruk bi testt hani su laboquick var ya kagit gibi bisi, onla yaptim iki gun once de negatif cikti, ama en son 16 eylulde adet oldum, acaba kan testi mi yaptirsam yarin, az daha mi belesem ne dersiniz, tuhaf bi midem bulanior gibi biraz, bas donmesi de var, acaba ben de mi psikolojik deliyim :)
hadi bakalim bu sefer dogru yolunu bulur ins herseyyarinda calismalara devam edin. bos gecmesin bu ara
Hadi bakalım inşallah :)
Veles den ses yok ne yaptı acaba
o zaman kan testi yaptrmaya poliklinige gidiyim yapmazsa saglik ocagina :)
Sendemi en son 16eylülde adet gördün bende bnmde testte negatif çıktı
senin kaç günde bir oluyor du
Benim geç olurdu troidden dolayı 35 37 bikeresinde 46 günde gelmişti ama bu kadar uzamamıştı hiç bi ümit işte
hipo mu, bende de hipotroid var
Evet hipo benimkide ve hipotroidi olanların bebek olmaya engelmiş kanaltürkte dinledim evelki gün dr.aytuğ demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?