- Konu Sahibi yeterkiiste
-
veles naptin cnm merak ettim seni. ins kan degerin artmistir..
artmıs güzelimmmmmm HAMİLEYİMMMMMMMMMMM:):):):)
Canim cidden cok sevindim. Bu topik ugurlu geldi:)) Allah kucagina almayi nasip etsin cnm..
Artik sira yeterkiiste ile bende:))
Nurguleren vardi ama pek girmio artik buralara..
sagol yawrum benim aminnnn hala içim içime sıgmıyo insşallahh sıra sizde artık bekliyoruz aksama eşime nasıl sölücem onu düşünüyorum sence ne yapmalıyım??
Ayyy soylemedin mi hala?? Bence aksam guzel bi sofra hazirlaa. Suslen puslen:)) yemekten sonra romantik bi ortam hazirlayip soyle bence tatlim:)) ayy cok heyecanli yaa:)
zor sabrediyorum ama yüzyüze sölemek istiyorum yüzündeki ifadeyi cok merak ediyorum tatlım:):)
bence yuz yuze soyle cnm. sonra sarilirsiniz falan:13: biraz daha sabret tut kendini:18:
1 saat daha dayansam yeter zaten 6 bucukta geliyo canım söledikten sonra werdigi tepliyide yazarım:) hakketten yeterkiiste nerelerde ya:):):)
hamileyimmmmm yawrummm
1 saat daha dayansam yeter zaten 6 bucukta geliyo canım söledikten sonra werdigi tepliyide yazarım:) hakketten yeterkiiste nerelerde ya:):):)
zor sabrediyorum ama yüzyüze sölemek istiyorum yüzündeki ifadeyi cok merak ediyorum tatlım:):)
kizlar ben de o belirtileri hissediorum ama evdeki geblik testi negatif cikiyo. uyduruk bi testt hani su laboquick var ya kagit gibi bisi, onla yaptim iki gun once de negatif cikti, ama en son 16 eylulde adet oldum, acaba kan testi mi yaptirsam yarin, az daha mi belesem ne dersiniz, tuhaf bi midem bulanior gibi biraz, bas donmesi de var, acaba ben de mi psikolojik deliyim :)
adet basladiktan itibaren degil de bittikten 4 hafta sonra mutlaka olurdum, oyle desem de 24 unde en gec olmam alzimdi ekimin, baya gecdi ama nie negatif anlamadim,yada nie olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?