Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Kist yapma durumu da varmış sanırım bence yapma

yaa hastanede calisan bi tanidik varda. onada sordum. ilk cocugu zor oldu. simdi ikinci icin ugrasio. sogan kurunu siddetle tavsiye etti. bende sadece 15 gun deneyecem. dun netten baya arastirdim. hep olumlu seyler okudum. saracoglunun videolarinida izledim. denemeye karar verdim

veles naptin cnm merak ettim seni. ins kan degerin artmistir..

Son düzenleme:

leylin sen naptin cnm? senide merak ettim. ins guzel haberlerin vardir

leylin sen naptin cnm? senide merak ettim. ins guzel haberlerin vardir

canım kan için bugün gidebildim doktor yoktu çok şükür kan sonucunda da gebelik çıktı ama çok yeni olduğu için keseyi göremedi haftaya gel dedi bakalım rabbim sonunu hayırlı getirsin inşallah darısı sana ve tüm bebek isteyenlere yakında senin haberini de alıcaz inşallaaaaah

Ollallaaaaaa bitane hamil çıktı aramızda
Şimdi merakla ne hissettiğini ne belirti yaşadığını dikkatini çeken ne oldu sorulacağından ben herkesin adına sorayım

cok sevindim cnm. hadi bakalim keseyide gorursunuz insallah

amin cnmm hayirisiyla ins. bende bugun sogan kurune basladim :)

Ollallaaaaaa bitane hamil çıktı aramızda
Şimdi merakla ne hissettiğini ne belirti yaşadığını dikkatini çeken ne oldu sorulacağından ben herkesin adına sorayım

canım bende yumurtlama dönemimden 2 gün sonra iki taraflı kasık batması vardı göğüs ucum çok acıyodu onun dışında bi belirti yoktu.Ben bu ay yumurtlama döneminde hergün ilişkiye girdim bu ay da bunu deneyim demişti tuttuuuu başka bi belirti yoktu bende farkedebildiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…