- Konu Sahibi yeterkiiste
-
Hayirlisi cnm. Gelecek aya artik. Sen sogan kuru hakkinda ne dusunuyosun?[/QUOTE
Soğan kürünü ilk televizyonda duydum birde burada çok adı geçiyor. Tam olarak ne olduğunu araştırmadım ama okuduğum kadarıyla çoğu kişi memnun kalmış canım. Benim adette bir farklı geldi pespembe ve bir pedi bile kirletmedi henüz. Sanırım ilk gün diye havalarda değişiyor ya..
Hayirlisi cnm. Gelecek aya artik. Sen sogan kuru hakkinda ne dusunuyosun?[/QUOTE
Soğan kürünü ilk televizyonda duydum birde burada çok adı geçiyor. Tam olarak ne olduğunu araştırmadım ama okuduğum kadarıyla çoğu kişi memnun kalmış canım. Benim adette bir farklı geldi pespembe ve bir pedi bile kirletmedi henüz. Sanırım ilk gün diye havalarda değişiyor ya..
Benimkininde rengi cok koyu ve cok yogun geliyor.. Herseyimizin dengesi şaşti.. Sogan kurunden hamile kalan cok bayan var. Rahmi temizliyor ve gebelige ortami hazirliyor:)
hadi ya. hangi hastanede cnm? ya ben bu sogan kurunude denicem bu ay. hatta adetliyken baslayanlarda var.
Kizlarr yarin sogan kurune basliyorum. Bakalim hayirlisi. 1 ayda bunu deneyelim
Kist yapma durumu da varmış sanırım bence yapma
Gülen tıp cenk bey
sagol cnm ama benim esimde erkek doktor takintisi var:) ben burayi annemlere soyleyeyim. onlarda iyi bi doktor ariyordu.
Gülen de nevin hanım var o da çok iyidir
tamam cnm sagol anneme soylerim. bu arada sabah sogan suyunu ictim tadi fena degil ama cok kotu kokuyor
kürsüz mürsüz ovu testsiz kalıcam görrüsünüz düşünce gücüyle :))
güzelim korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizligi oluyomus cnkü bnde aynı senin gibiyim korunurken günü gününde korunmayı bıraktık düzensizlesti dun doktora sordum normal mi bu dedim vucud spermlere alısmaya calısıyomus ondan düzensizlik oluyomus
ayşenur sende durumlar nasıl geçmişi okuyamadım da adet oldun mu ben dün adet oldum demiştim fakat çok az bi leke geldi sonra bi şey yok bugünde bi şey olmayınca test yaptım çift çizgi şoktayım ve tedirginim leke geldiya kimyasal falan olabilir diya yarın kana gidicem dua et bana ne olur:2:
leylin sen naptin cnm? senide merak ettim. ins guzel haberlerin vardir
canım kan için bugün gidebildim doktor yoktu çok şükür kan sonucunda da gebelikçıktı ama çok yeni olduğu için keseyi göremedi haftaya gel dedi bakalım rabbim sonunu hayırlı getirsin inşallah darısı sana ve tüm bebek isteyenlere yakında senin haberini de alıcaz inşallaaaaah
canım kan için bugün gidebildim doktor yoktu çok şükür kan sonucunda da gebelikçıktı ama çok yeni olduğu için keseyi göremedi haftaya gel dedi bakalım rabbim sonunu hayırlı getirsin inşallah darısı sana ve tüm bebek isteyenlere yakında senin haberini de alıcaz inşallaaaaah
Ollallaaaaaa bitane hamil çıktı aramızda
Şimdi merakla ne hissettiğini ne belirti yaşadığını dikkatini çeken ne oldu sorulacağından ben herkesin adına sorayım
cok sevindim cnm. hadi bakalim keseyide gorursunuz insallah
amin cnmm hayirisiyla ins. bende bugun sogan kurune basladim :)
Ollallaaaaaa bitane hamil çıktı aramızda
Şimdi merakla ne hissettiğini ne belirti yaşadığını dikkatini çeken ne oldu sorulacağından ben herkesin adına sorayım
inşallah işe yarar bi daha ki ay senin haberini alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?