- Konu Sahibi yeterkiiste
-
Benim de hep oluyo ama 3 gundur cok cnm anlamadim ki ovu testim olsa yapardim anlardim
Göğüsümde iğne batmaları başladı
Kasım belirtileride tırt çıktı bakalım aralık ayı ne getircek.. Bende bugün adet oldumyeniden hesaplama günleri başladı ama daha rahat olmaya gün saymamaya çalışacağım inşAllah..
Göğüsümde iğne batmaları başladı
.hamilelik belirtisidir insalallahhh. baska ne belirtiler var cnm:) senin baya az kaldii:)
Hiçbişeyi ona yormuyorum açıp bi ilişkisi var mı diye araştırmıyorum bu sefer:)
Dünden beri içimde 2-3 kez gerilme gibi bişey oldu regl belirtisi olabilir son 3 aydır böyle oluyor çünkü, bu ay farklı olarak bu hafta boyunca hep yüzüm yanıyodu bide kuyruk sokumumda 2 gün ağrı gibi bişey oldu göğüsleri söyleme gerek yok :))
Hiçbişeyi ona yormuyorum açıp bi ilişkisi var mı diye araştırmıyorum bu sefer:)
Dünden beri içimde 2-3 kez gerilme gibi bişey oldu regl belirtisi olabilir son 3 aydır böyle oluyor çünkü, bu ay farklı olarak bu hafta boyunca hep yüzüm yanıyodu bide kuyruk sokumumda 2 gün ağrı gibi bişey oldu göğüsleri söyleme gerek yok :))
Aaaaaaaaaaa yüz yanması için söylediğin gerçek mi çok şaşırdım ilk defa duyuyorumyuz yanmasida hamilelik belirtisiymisins hayirli sonuclar gelir cnm.
bende ovu testinde bugun cift koyu cizgiyi yakaladim. en gec yarin aksama yumurtlarim
Aaaaaaaaaaa yüz yanması için söylediğin gerçek mi çok şaşırdım ilk defa duyuyorum
ates basmasi olurmus. yuzun yanarmis. arkadasimda yasadi bu belirtiyi. ondanda biliyorum. hadi ins bebek yakiyordur seni :))
ates basmasi olurmus. yuzun yanarmis. arkadasimda yasadi bu belirtiyi. ondanda biliyorum. hadi ins bebek yakiyordur seni :))
Düne kadar bi hafta yaşadım herkes de söylüyodu yanakların kıpkırızu ben yanıyodum çünkü :))ama öle olsa çok erken olmazmı
İnsallaaaaah bat ne zamandı
cnm benim bati soruyorsan 4 aralik. cok var daha..
İnsallaaaaah bat ne zamandı
Yok cnm yeterki isteninkini merak etmistim
21 ama 25 günde bir olmama göre 28 e göre 24 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?