Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Valla aklim karisti puff, 17 eylul en son adet, hadi bihafta gec olurum genelde, hadibihafta daha koy, 30 eylul olsun, ekim 31 gun arti kasim 14deyiz , 45 gunluk gecikme var kesin, ee sonuc ,,,,sifir ,,, yarin gtcem bakalim

inan hep stresten başka bişey değil kafamıza takmayalım olacak elbet

Yumurtayı bulduk ne oldu :) sağlıklı hareketli o kadar yolu katedip gelebilen spermin ulaşması lazım ulaştı ne oldu :) birleşimin sağlıklı olması lazım ki vücut atmasın birleşti ne oldu:) iyi tutunması lazım ki düşmesin:))
kadın olmak zor zanaat galiba

cok dogru.

benim test biraz daha koyulastii. simdilik pazar gunu gibi gorunuyorr

o testi yaptığında günü gününe takip olduğunda daha çok strese sokmaz mı aslında
bu ay boşladım ben tamamen bugün bi baktım 1 hafta kalmış :)

ya ben cok takmiyorum. bu ayda ayni gecen ay gibi sallamiyorum pek. ama bu testleri denemek istedim meraktan sanirim

seninde az kalmis baya. hadi hayirlisi olsun cnm. ben bu ay adet dongumu 30 gun olarak hesapladim. 2 aydir 30 gunde oluyorum cunku. ona gore bat 4 aralik

Amaaan benim de akıntım bitmedi gitti kızlar bugün de coktu renk koku felan yok neyse calıscez napalım

Belirtilere odaklanıp her hamile gibi hissettiğimden yakında psikolojik olarak karnım şişecek galiba :)

çok hoşuma gitti bu konu :) açılışta çok güzel. neler çekiyoruz. bende 6ayda birsürü belirti yaşadım ama hepsi tırrt oldu :) inan hepsini toplasam evet hamileyim dicem ama sonuçlar hep negatif çıktı. bazen gazdan dolayı karnım şişiyr ve eşim bebek mi var diyo:) bilmiyor ki ilk ay hiç belli bile olmaz karındaki görüntüden. cahilllikk ne yaparsın :) fazla araştırmakta bize zarar. Allah'ım herkesin en yakın zamanda yüzünü güldürür inşallah. güzel haberler vermemiz dileğiyleee

Cahillik de değilde kabullenememe ve merak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…