- Konu Sahibi yeterkiiste
-
- #1.081
Geçen ay gecikmiş miydi
nedense benim icime hic bu ayda olacak gibi dogmuyor,hayirlisi artik
benim de hiiç içime doğmamıştı , hatırlatayım dedim :82:
Slm cnm benim bat 25 kasımdı
oo gecmiss,,hadi bakalim hayirli haberlerle gel insallah
Lekelenmem basladi cnm demekki hayirli haberim buymus bidahaki aya insallah
Insallah olmazsin tatlim guzel haberler duyariz sendenhayirlisi tatlim.bende 5-6 gun sonra yaninda olabilirim
Insallah olmazsin tatlim guzel haberler duyariz senden
yaa cubuk testlerden yaptim ikinci cizgi silik cikti. diger topigede attim fotosunu. simdi netten arastirdimda bu testlerin duyarliligi yuksekmis. ama yinede guvenemiyorum..
yaa cubuk testlerden yaptim ikinci cizgi silik cikti. diger topigede attim fotosunu. simdi netten arastirdimda bu testlerin duyarliligi yuksekmis. ama yinede guvenemiyorum..
Yüklesene buraya da göremedim
çubuk testler varya ondan yaptım cnm. bugün 23. günüm. yüzüm çok yanıyoorr
Silik diyosan pozitiftir
Tek çizgi de bile olma ihtimali var ama 2. Çizgi herşekilde pozitiffffffff:)))
Bi de yüz yanması varsa yemede yanında yat
Rahminde bişeyler hissetmiyo musun
simdi normal gebelik testi yaptim cnm oda silik cikti. sag kasigim agriyo. dunde saag baacagim cok agridi. birde yuzum yaniyor.
simdi normal gebelik testi yaptim cnm oda silik cikti. sag kasigim agriyo. dunde saag baacagim cok agridi. birde yuzum yaniyor.
sagol cnm ama kan testinden sonra emin olacam. o yuzden su anda sevinemiorum.Haydi hayırlı olsunnnnnn
Benim ne zaman içime doğdu biliyomusun; bana battan kaç gün önce öğrendin ne belirtin var diye sormuştun ya onu aslında o içgüdüyle sordun:))
Bu arada benim başlangıcım da öyleydi ama ağrı reglideki gibi değildi böyle çekilme gerilme gibi oluyodu
aaa neler okuyorum ben.canım benim sanada gözün aydın diliyoruz o zaman ha.reglin ne zamandı tatlım senin
sagol cnm ama kan testinden sonra emin olacam. o yuzden su anda sevinemiorum.
hakkimiza hayirlisi olsun cnm..
sureyyacim souledigim gibi su anda hic sevinmiyorum. bekleyip gorecez. bugun 23. gunum cnm. normalde 2 gun sonra adet olmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?