Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Silik diyosan pozitiftir
Tek çizgi de bile olma ihtimali var ama 2. Çizgi herşekilde pozitiffffffff:)))
Bi de yüz yanması varsa yemede yanında yat
Rahminde bişeyler hissetmiyo musun

Silik diyosan pozitiftir
Tek çizgi de bile olma ihtimali var ama 2. Çizgi herşekilde pozitiffffffff:)))
Bi de yüz yanması varsa yemede yanında yat
Rahminde bişeyler hissetmiyo musun

simdi normal gebelik testi yaptim cnm oda silik cikti. sag kasigim agriyo. dunde saag baacagim cok agridi. birde yuzum yaniyor.

Son düzenleme:
simdi normal gebelik testi yaptim cnm oda silik cikti. sag kasigim agriyo. dunde saag baacagim cok agridi. birde yuzum yaniyor.

Haydi hayırlı olsunnnnnn
Benim ne zaman içime doğdu biliyomusun; bana battan kaç gün önce öğrendin ne belirtin var diye sormuştun ya onu aslında o içgüdüyle sordun:))
Bu arada benim başlangıcım da öyleydi ama ağrı reglideki gibi değildi böyle çekilme gerilme gibi oluyodu

sagol cnm ama kan testinden sonra emin olacam. o yuzden su anda sevinemiorum.

hakkimiza hayirlisi olsun cnm..

aaa neler okuyorum ben.canım benim sanada gözün aydın diliyoruz o zaman ha.reglin ne zamandı tatlım senin

sureyyacim souledigim gibi su anda hic sevinmiyorum. bekleyip gorecez. bugun 23. gunum cnm. normalde 2 gun sonra adet olmaliyim.

sagol cnm ama kan testinden sonra emin olacam. o yuzden su anda sevinemiorum.

hakkimiza hayirlisi olsun cnm..

sureyyacim souledigim gibi su anda hic sevinmiyorum. bekleyip gorecez. bugun 23. gunum cnm. normalde 2 gun sonra adet olmaliyim.

olmazsın inşallah canım.rabbim gönlüne göre versin. o müjdeyi biran önce alırız inşallah.ama sevin bence sende hamilesinnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…