Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

amin canım sagol gercekten takmadıgın zaman oluyo ama hayırlısı herseyin sen nasılsın

Kizlar kirmizilar feci geldi, aman rahatladim, dunden basladim saymaya, yumurtlamayi hesaplamak icin, bu ay belkim bebis tutar, 11 ile 17, gun arasi durmak yok

Benim dr izne cikmis ama yakin zamanda prolaktin falan normal cikmisti, bisi olursa onumuzdeki ay gidicem artik, belki duzelmsttr insqllah bi sorun olmaz

iyi bakalım henüz bişey yok akşam sürekli yatma isteği içimde sürekli bi hareketlilik var onun dışında bişey yok 2-3 gibi dr a gideceğiz kontrole

senin bat neydi

hadi bakalim iyi haberlerle gelirsin ins tatlimm. benim bat 5 aralikk. dahavar cnm.

birde sana sey soracam. sen kaacinci gununde gebe oldugunu ogrenmistin cnm?

hadi bakalim iyi haberlerle gelirsin ins tatlimm. benim bat 5 aralikk. dahavar cnm.

birde sana sey soracam. sen kaacinci gununde gebe oldugunu ogrenmistin cnm?

27 ekim son reglimdi benim 18 inde idrar testinde silik çıktı ama 3-4 gün rahimde karıncalanma gibi şey vardı öncesinde göğüslerde o zaman sinyal verdi

27 ekim son reglimdi benim 18 inde idrar testinde silik çıktı ama 3-4 gün rahimde karıncalanma gibi şey vardı öncesinde göğüslerde o zaman sinyal verdi

18 kasimda idrar testi silik cikti yani adet olduktan 23 gun sonra ogrenmissin.

benim bugun 21. gunum. sadece adet belirtileri var ama bu ay hic akinti yok. normalde bu gunlerde akintim olurdu.arada tek tarafli kasik agrim oluyor ama onlari hic dinlemiorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…