- Konu Sahibi yeterkiiste
-
- #1.041
kızlar merhaba güzel haftasonları..dün yazmıstım ama sadece ezo vardı belkı okumussunzdr..
yeterkiiste hamıssın sanırım hayırlı ugurlu olsun veles sanada Rabbim isteyen herkese versin
takmamaya calışıyorm ama ..
Kizlar kirmizilar feci geldi, aman rahatladim, dunden basladim saymaya, yumurtlamayi hesaplamak icin, bu ay belkim bebis tutar, 11 ile 17, gun arasi durmak yok
Kizlar kirmizilar feci geldi, aman rahatladim, dunden basladim saymaya, yumurtlamayi hesaplamak icin, bu ay belkim bebis tutar, 11 ile 17, gun arasi durmak yok
Rahatlamışsındır artık
Benim kırmızılarda gelmedi pozitifte çıkmadı sizce ne buuuu
Ne kadar gecikti hep düzenli mi olurdun
Ozaycım yarın 3. Günün mü hormon testi yaptırabilirsin hazır yakalamışken
slm kızlar nasılsınız bakalım haftasonu memleketteydim pek giremedim
Benim dr izne cikmisama yakin zamanda prolaktin falan normal cikmisti, bisi olursa onumuzdeki ay gidicem artik, belki duzelmsttr insqllah bi sorun olmaz
nasilsin cnm? nasi gidiyor hamilelik
iyi bakalım henüz bişey yok akşam sürekli yatma isteği içimde sürekli bi hareketlilik var onun dışında bişey yok2-3 gibi dr a gideceğiz kontrole
senin bat neydi
hadi bakalim iyi haberlerle gelirsin ins tatlimm. benim bat 5 aralikk. dahavar cnm.
birde sana sey soracam. sen kaacinci gununde gebe oldugunu ogrenmistin cnm?
27 ekim son reglimdi benim 18 inde idrar testinde silik çıktı ama 3-4 gün rahimde karıncalanma gibi şey vardı öncesinde göğüslerde o zaman sinyal verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?