- Konu Sahibi yeterkiiste
-
- #1.101
canım kasık batması varsa hamile olma ihtimalin çok yüksekhadi bakalım bekliyoruzzzzzzzzz
olmazsın inşallah canım.rabbim gönlüne göre versin. o müjdeyi biran önce alırız inşallah.ama sevin bence sende hamilesinnnnnnnn
sag kasigim bi garip. arada agriyor. geriliyor falan. ama yuzum cok yaniyor cnm
amin canim benim hepimizin gonlune gore versin insallahh. hepinize dua ediyorummm
sag kasigim bi garip. arada agriyor. geriliyor falan. ama yuzum cok yaniyor cnm
allah razı olsun canım benim.bende hamileyim diyebilecekmiyim acaba. gerçi benim umudum yok.öykümü biliyosun.sen kaç yıllık evliydin canım. ne zamandır istiyordun bebişi
canim benim lutfen oyle soylemee. Rabbim haayirlisini versin. seninde gonlune gore versin ins. sende bu sogan kurune uygulasana cnm. bizim 3. denememizdi cnm.
canım benim eşim azosperm.soğan kürünü ben yapsam sence faydası ne olur.
o zaman esine kurler uygulasan cnm. bu keciboynuzu kurunu denesen bi.
Hatta benim de sağ bacağımdı dizimden aşağısı
egilince sag kasigimda batma hissi oluyor cnm. ama eger hamileysem sogan kurunun faydaasi oldu
iltihap varsa temizlemistir.
egilince sag kasigimda batma hissi oluyor cnm. ama eger hamileysem sogan kurunun faydaasi oldu
Ne kadardır istiyordun canım.
Bende antibiotikle fitilin üstüne kaldım ya
3. denememizdi cnm. gerci ilk ay calismalara gec basladik. bakalim ben hala sevinmiyorum.
çok şey denedim canım.keçiboynuzu.avakado bitkisel karışımlar macunlar böğürtlen kökü daha neler neler hatta yurtdışından ilaçlar falan getirttik
Günaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?