- 5 Kasım 2013
- 2.126
- 13
- 78
- Konu Sahibi yeterkiiste
-
- #1.141
yawrummm neler okuyorumm öle hamilemisin yoksa :):)
Cnm dun oyle bir yanma olduki kasiklarimda idrarimi yaparken anlatamam saatlerce gecmedi adet olduum icin idrar tahlili de yaptiramadim p.tesi yaptircam kadin doguma muayene olim diyom hem
kızlarrr bebegimin kalp atışlarını duyduk bgun cok güzel bişeymiş:):) rabbime sonsuz şükürler olsun allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın..
Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım... bu ay çocuk düşünmeye başladık... internetten belirtileri araştırdım regl belirtilerimi hamilelik belirtilerimi ikilemde kaldım iyice sıyırdımyarın hersey belli olcak :)
kızlarrr bebegimin kalp atışlarını duyduk bgun cok güzel bişeymiş:):) rabbime sonsuz şükürler olsun allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın..
Geçmiş olsun canım sistit mi oldun acaba
Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım... bu ay çocuk düşünmeye başladık... internetten belirtileri araştırdım regl belirtilerimi hamilelik belirtilerimi ikilemde kaldım iyice sıyırdımyarın hersey belli olcak :)
Cnm insallah bebistir ama belirtilere cok takilmaSelam kızlar ben aranıza yeni katıldım... bu ay çocuk düşünmeye başladık... internetten belirtileri araştırdım regl belirtilerimi hamilelik belirtilerimi ikilemde kaldım iyice sıyırdımyarın hersey belli olcak :)
yawrummm neler okuyorumm öle hamilemisin yoksa :):)
evet velescimm bugun kan tahlili yaptirdim.deger 60 cikti. 3 bucuk haftalik hamileymisim
sende miniginin kalp atislarini duymussun. gozunaydin cnmm. darisi bize insallahhh
evet velescimm bugun kan tahlili yaptirdim.deger 60 cikti. 3 bucuk haftalik hamileymisim
sende miniginin kalp atislarini duymussun. gozunaydin cnmm. darisi bize insallahhh
Taaa formun başlarında peşpeşe kalırmışız demiştim:))
çok sevindim ben sana demiştim kasık batması kesin belirti:))))))ALLAH hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Öncelikle merhaba. Bir haftadır siteyi inceleme, başlıkları okuma ile zaman geçiriyorum. Sayenizde epey bir şey öğrendim. Bugün de üye olup bir şeyler sormak istedim.
Herkes adetinin geçmesinden anlam çıkarır, ben de erken gelmesinden anlam çıkarıyorum. 13'ü adet günümdü.
20'sinden itibaren bebek kararı alıp uygulamaya başladık:) Bu arada kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti gibi şikayetlerin başladı. 3. deneme günümüzden sonra regl oldum ve beklenenden neredeyse iki hafta önce. İlk nete okuduğum gibi olur diye düşündüm, ama bildiğiniz regl dönemi yaşadım. Yine de iki üç gündür ''acaba '' diyorum. Siz ne diyeceksiniz merak ediyorum...
İlaçla Korunuyormuydun öncesinde
Kizlar sol ksigimdaki agri gecmiyor, yayiliyor ara ara komple agriyor, yumurtlama mi acaba, ay sıkı calisalim :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?