- Konu Sahibi yeterkiiste
-
- #1.181
Poliklinik canım ama dr um genç olmasına rağmen ist da sayılı dr lardan
5. Haftanın içindeyim ama 3. Haftadayken belliydi ya o yüzden acaba duyulur mu belli de olmax
bende bugun tekrar kan verdim cnm. bakalim sonuc yukselecek mi??
benimkide tam 4 haftalikdoktor 1 hafta sonra gorunur dedi kese. tabi hersey normal ilerlerse.
Her iki sonucu göze alarak test yap bence
Yerleşme regl tarihine denk gelebilir ya da bi sonrdki hafta olduğundan olabilir de yani
Kendinde hiç farklı bişey hissetmiyomusunBu ay regl olmadim canim bu ayin 19 olmam gerekirdi oysaki... Şunun surasinda 13 gun gectti, olmazsa yarin test yapmayi düşunuyorum, aslinda bugün yapacakttim korkttum.... Dün gece cok az kanamam geldi yani bi kac damla ondan sonrada gelmedi... Merak ettim acaba yerleşme kanamasi olabilirmi ???
bende bugun tekrar kan verdim cnm. bakalim sonuc yukselecek mi??
benimkide tam 4 haftalikdoktor 1 hafta sonra gorunur dedi kese. tabi hersey normal ilerlerse.
Allaha şükür herşey normal 2hafta sonrda atışı dinlicez eve gidince dr un önerilerini yazarım
Kaç çıktı canım değerin
Kendinde hiç farklı bişey hissetmiyomusun
Slm kizlaaar naber sogan suyunda 2. Gunumu bitirmenin gururunu yasiyorum yanmalarim azaldi ciddi anlamda sanirim iltihap dagiliyo aysenurcum degerin kac cikti
Ara ara belim, kalcam ve göguslerim agriyo.... Birde midem şiştti sanki bagirsaklarim birbirine dügumlenmiş gibi bi agri var, üstune gaz sorunuda yaşiyorum....inşallah bunlar hamilelik belirtileridir....
Allaha şükür herşey normal 2hafta sonrda atışı dinlicez eve gidince dr un önerilerini yazarım
Kaç çıktı canım değerin
yükselir tatlım insallah bugun sonucun kac cıktı ewet 5 haftalıkken kese görünüyo 7 ve 8.ci haftalrda kalp atısı net duyuluyo:)
Slm kizlaaar naber sogan suyunda 2. Gunumu bitirmenin gururunu yasiyorum yanmalarim azaldi ciddi anlamda sanirim iltihap dagiliyo aysenurcum degerin kac cikti
Kizlarr selamm ben buraya da yazayim dedimm belirti kelimesini gorunce :) belirti benim gobek adım :)) Ben bu ay serophene kullandim kontrole gittigimde iki yumurta biri 12, biri 21 mm olmustu 23 kasım gunu doktor yumurtan bugun catlar demisti.Tabi calismalar oncesinde ve sonrasinda devam etti.Kizlar benim yumurtlamamin ertesi gunu baslayan oldukca rahatsiz edici kasık agrisi ayni zamanda gaz ve karında şişlik basladi.Adetime 6 gun kaldi hala devam ediyorr.Bu ilk oluyor bende ilk kez boyle rahatsiz edici bi kasik agrisi oldu acaba dollenmeden dolayi olmus olabilir mi diye dusundum :) dayanamadim bugun kan testi yaptirdim 0.03 cikti yani negatif :) ama bi yandan yine denumudum var sonucta erken :) kasik agrim hala şiddetle devam ediyor ve beyaz koyu kivamli akintim
Var.Normalde goguslerim 1 hafta kala şişerdi dokunamazdim bu kez o da olmadi ayy bana bakk ne cok şey yaşamişimm.Evet kizlarr yorumlarinizi alayim :))
Canım belirti başlıkları aynı ama bana kslırsa hamile olduğunda ayrımını yapabiliyosun hani göğüs şişliğim böyle olmazdı ya da beldeki ağrı bu değildi gibi
haklisin canim ben galiba cok umitlendim ha bu sefer olacak diye1 senedir olmuyor tedavi göruyorum 1 kere asilama yapttim tutmadi dun aksam sana yazarken lavaboya bi gittim adet olmusum, elim ayagim resmen bosaltti tuhaf deyilmidir´ki 13 gun geciktti adetim bu istte bi is var, kafam cok karistti...
dün gittik keseye gördük ona dair her şey normal ben sorularıma geçmeden dr um kendi anlattı zaten;
saç boyamak kesinlikle yasak doğuma kadar, cep telefonunu çantaya koyup çantayı da kucağınızda tutarsınız bunu yapma dedi :), bitki çayı ada çayı hariç normal ölçüde içilebilir, heee kozmetikler a vitamini olanlar kesinlikle yasak özlelikle gençleşme etkisi /kırışık önleyivi vs bu gibi şeylerde oluyomuş normal makyaj ve kremler serbest, çay az ve açık ( hiç benlik bişey değil) , kasık ağrısı ve ara ara olan çekilmeler için de normal dedi, spor yapılabilir dedi, fındık ceviz vs 4-5 tane dedi abartmadan
ablam daha önce 2 düşük yapmıştı kan pıhtılaşması için söyle dr a mutlaka dedi söyledim, genetik olduğu için olabilir dedi testini verdi 15 gün sonra çıkacak o zamana kadar da önlem olsun diye pıhtılaşmaya karşı iğneyi verdi sonuca kadar karnımdan yapıcam hergün
bugün 5 tüp kan verdim büsürü test yapılıyor, bakalım
hadi hayirli olsun cnm. benimde bugun sonuc 166 cikti. doktor yukselis icin iyi dedi.
5 tup kan niye verdinki cnm??
verilen testler için anca o kadar oldu:))
her şeye bakıyor dr um kan pıhtılaşmasından idrar kültürürü elisa gibi hıv falan ya da enfeksiyona dair bişey olup olmadığı, tam kan sayımı ve bi kaç hormon testi
haa bu arada hayırlı olsun tekrar peş peş gidiyoruz bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?