- 18 Nisan 2009
- 5.291
- 2.269
- 248
- Konu Sahibi yeterkiiste
-
- #1.201
canim merhaba. benim yumurtlamadan 1 hafta sonra kasik agrim basladi. ama cok farkliydi. sanki orda birsey varda agirlik yapiyormus gibi hissediyordum. sonra sadece goguslerimin ustu agridi. normalde her tarafi agrirdi ve hic akintim olmadi. akinti olayi herkeste farkli gerci.
yumurtlamanin ertesi gunu kasik agrisi yasadim diyorsun. ama dollenme hemen 1 gunde olmuyorki. sen o kasik agrisi yasadiginda yumurtluyor olabilirsin. bazi belirtilerde psikolojik oluyor. benimde basima geldi. ama yinede morelini bozmak istemem. insallah bebisin gelmistir.
evt birbirimize ugurlu geldikins sonuna kadar goturebiliriz..
Canim yumurta catladiktan sonra en fazla 24 saat yaşadigini duşunursekk yumurta tupr alindiginda spermle karsilastigi an dollenme oluyor ve tupte ilerlemeye basliyor tabii ki bir gunde dollenme oluyor hatta bir kac dakikada :) Ben de daha once hic boyle adetimin ilk gunuymus gibi bi agri olmadigi icin acaba diye dusunmustum.Hayirlisi Allahtan hepimiz icin
cnm dollenme olduktan 1 gun sonrada belirtileri hemen anlamazsinki. ben bunu soylemeye calistim. dollenme hemen oluyor tabi ama hucreler bolune bolune cogaliyor. sonra tuplerden gecip rahime geliyor. bu olayda 7-8 gun suruyor ve sonrasinda belirtiler basliyor. benim yumurtladiktan 12. gun sonra belirtiler basladi mesela. ovu testi kullandigim icin yum gunumu tam tespit edebildim.
hepimiz icin hayirlisi,ins sende hamissindir ve bize hayirli haberlerini verirsinn:))
Yaaa iste ben de dedim kii acaba o dollenme işi ilk kez oldugu icin boyle agri sanci yapmis olabilir mi acaba diye :) Aman işte umut fakirin ekmegi :) yani şu bildiklerimize yorumlarimiza bi bakar misiniz .nicesi var 5 cocuk dogurmuş yumurtlamaymiş tüpmüş dollenmeymiş rahme yerleşmeymiş hepsinden bihaber çatir çatir hamile kaliyolar.Gecenlerde 3 yildir bekleyen bi arkadaşim dedi ki yaa 3 tl test parasi bile verme zahmetine girmeden hamile kaliyolar :) artik kime gore neye gore hangimiz şansli Allah bilir O'nun bi bildigi var elbett :)
Kizlar bisi sorcm, yumurtlamadan bi gun once iliski yasansa, ertesi gun yumurta olsa, 3 gun yasiyomus ya spremler, o yumurtayi doller mi
Kizlar bisi sorcm, yumurtlamadan bi gun once iliski yasansa, ertesi gun yumurta olsa, 3 gun yasiyomus ya spremler, o yumurtayi doller mi
olabilir canım 3 gün canlı kalabiliyo cünkü inşallh olmustur:::)
Slm kizlar ben 2 gunde 1 olayina inanmiyorum artik bu ay yum gunlerinin hepsinde denicez bakalim sonuc ne olcak
Ben de öle takılmadım ama ayın başında demiştim hiçbişey düşünmücem diye su aksın yolunu bulsun hedabı :)
Kizlar bu ay sanki olabilir gibi hissediyorum, nasip tabi . Yumurtlama doneminden hemen once iliski olursa daha cabuk dollenme oluyomus,bekleyip gorucez
Umutluyum bu ay sizlerden kızlarInsallah hayatim Allah aratmasin hicbirimizi
Umutluyum bu ay sizlerden kızlar
Kizlar nasılsınız, soğuk havalarda da insanin cani bisi yapmak istemior he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?