- Konu Sahibi yeterkiiste
-
- #1.241
Kizlar icimde bi kasik agrisi basladi yine, sagda bu sfer, icimde bisiler oluyo sanki
mrb cnm. ben bugun kendimi cok yorgun hisediyorum. birde cok gaz oluyorsende de oluyor mu
hadi bakalım inşallhhh:)
mrb cnm. ben bugun kendimi cok yorgun hisediyorum. birde cok gaz oluyorsende de oluyor mu
Mrb kızlar sizde yerleşme kanaması oldumu? Olduysa kaçıncı günde oldu çok az lekem geldi bi iki damla hiç ağrım yok:44:
Sende de oldumu kasik agrisi, ya da hamile kalanlarda oldumu hic
Mrb kızlar sizde yerleşme kanaması oldumu? Olduysa kaçıncı günde oldu çok az lekem geldi bi iki damla hiç ağrım yok:44:
yeterkiiste sana özle msj gönderemiyorum cnkü msj kutun cok dolmus silmen gerekiyomus hata weriyo yani silde haber wer yawrum
Genelleme yapılırsa herkesde olıyor
Genelleme yapılırsa herkesde olıyor
Hamile olsun olmasin herkeste mi uoksa hamilelikte mi canm, bende pek olmayanbisiydi , bakalim daha cok var belli olmasina test yapmam icin haftayi beklicm
Cnm sende oldumu yerleşme kanaması göğüslerimde hiç hassaslık felanda yok sadece tırnak üstü kadar koy renkte kahverengi lekelenme oldu sendede oldumu böle bugün 28.günüm:44:
Bat ne zamandı
Olsun olmasın het iki şekilde de oluyor benim de olmazken son 3 reglimde oldu hamileyken olduğunda da tam kasık ağrısı değilde biraz farklı hisettiğim kadıklarımdan bacağıma doğru çekilme oluyo gibi bişeydi
Bacagima dogru yan bi sekilde bisi var sanki ,kasiliyo bole agri gibi, bat daha 23-30 aralik arasinda, sat den sonraki gun baslayarak baya bi calisma oldu bu sfer
Bende olmadı da bu hafta ve önceki hafta oldu bikez hadi inşallah yerleşmedir yarın devamı gelmezse belli olur zaten
Bacagima dogru yan bi sekilde bisi var sanki ,kasiliyo bole agri gibi, bat daha 23-30 aralik arasinda, sat den sonraki gun baslayarak baya bi calisma oldu bu sfer
Evet yrnı bekliyecem artık
İnş vardır ikimizdede:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?