Canım bak kenarlardaki demir çubuklar varya oradan boyunu ayarlayabiliyorsun.
Demir çubukların başladığı yere kadar uzatabiliyorsun.
bende 5 gün önce aldım geldi dur bakim kaç cm bende düşünmemiştim bunu tecrübesizliğin gözü kör olsun
asansörlü zaten en yüksek hali 38 cm, yani korkulukları kaldırdığımdaki hali bile kısa. indirdiğimde 20 cm oluyor
en fazla bu kadar kalkıyor, bu haliyle 38 cm. daha da yükseltilmiyor, yükseltilse bu kez de altı boşluk kalır zaten olmaz.
Eki Görüntüle 629022
Canım şöyle söyleyeyim o zaman.Ben bu beşikten uzun süre
oğlum için kullandım.Çok şükür hiçbir problem yaşamadım.
Hatta birkaç sene sonra yatağa kendi inip çıksın diye parmaklıkları
indirmiştik.Yalnız bizim yatağın her iki tarafı da korkuluklu değildi.Diğer taraf
düzdü.Yatağın kenarındaki korkuluk ile birlikte ölç istersen.O zaman 50 cm bulur bence.
Benimki de büyüyen beşik ama markası belis değil.
Şimdi merak edip ölçttüm de 55 bizimkisi .
Marangoza ek bir parça yaptırın oradaki ölçüye ve renge göre.
arkadaşım yaptırmış ama o da olmamış...
sanırım iyi bir marangoz bulmak lazım, üstteki şeridi 10 cm kadar yükseltmeleri gerekecek, olur mu bilmiyorum.
bizimki galiba farklı sizinkinden, yataktan itibaren korkuluğun en yüksek yeri 40 cm oluyor:
Eki Görüntüle 629037
odasını ayırdım ama hala park yatağında yatırıyorum, çok korkuyorum aşağı sarkıp düşecek diye...
Olur canım.
Eşime sordum.Gösterdim.
O uzunlukta bir parça monte edilir dedi.
Yapılır canım merak etme.
Canım olabilir çünkü benim oğlum 2007 doğumlu.
O zamanla şimdiki modeller arasında fark vardır mutlaka.
Görüntüsü ve markası aynı olduğu için bizimkiyle aynı olduğunu düşündüm.
İnan yatağa yatırmak için epey bir eğilirdim ben.Hatta yatırırken parmaklıkları
indirdiğim bile olmuştur.Eğer duruyor olsaydı ölçerdim,ben de merak ettim şimdi ölçüsünü.
Siz iyi bir marangoza gösterin onlar mutlaka bir çözüm bulurlar bence.
Biz bu beşiğin aynısını kızım dogdugundan beri kullanıyoruz, korkuluk olcmek hıc aklıma gelmedi, ayakta durabildiği zmanlarda yükselttim ayagını kaldırabılecek yada sarkabılecek sevıyede degıldı, simdi 2.5 yasında kendısı ınıp cıkıyor, cok sukur bır sorun yasamadık
ölçtüm canım 50cm gibi gözüküyor ama net 47- 48 cm yeterlimi? benim ilk bebeğim özel yaptırdım beşiği odama göre büyüyen değil bileydim 55e çıkarırdım
bizde de aynı karyoladan var, benim kızım hala park yatağında yatıyor, korkulukları gözüme kısa göründüğü için cesaret edemedim karyolasına almaya, siz ne yaptınız, bir sorun oldu mu?
biz de doğacak bebeğimiz için aldık hiç dikkat etmedim boyuna. ama ablamda oğluna almıştı 5 yıl önce yeğenim bir sorun yaşamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?