belki abartıyorum ama elimde değil

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhabalar benim güzel giden bir ilişkim var herşey çok güzel gidiyordu ta ki erkek arkadaşım az önce bi arkadaşıyla görüşeceğini söyleyene kadar çocuğu tanıyorum ismen.bana gidebilirmiyim aşkım dedi bende git tabi dedim aradan 5 dk. geçti bana gidecekleri mekanın adını söyledi bende merak edip netten baktım hemen böyle bar tarzı bi yer içkili bir mekan öyle sinirim bozuldu ki mesaj attım ben gördüm oranın nasıl biryer olduğunu git ne halin varsa gör hoşçakal bu son msjım deyip telefonu kapattım o ben,m değil bir cafe-bara arkadaşlarımla buluşmamı bile burnumdan getiren biriyken öyle bir mekanda ne gezer ya aşkım düşündüğün gibi bir yer değil dedi ya ben gözümün gördüğüne mi inanayım sana mı ya çok canım sıkkın kapadım telefonu belki çoğu kişi abartıyosun diyecek ama elimde değil mekan hiç ama hiç hoş bir yer değil abarttığımı biliyorum ama başlığımdan okuduğunuz üzere elimde değil bu çok sinir oldum

tepki fazla sert olmamış mı sanki?
git dedikten sonra değil de önce bakıp tepki verseydin keşke, bunun için ayrılacak mısın yani şimdi?

haklisin belki oyle bir yerde bulunmasini istememn normal ama verdigin tepkinin yanlis oldugunu dusunuyorum direk teli kapatmanin felan

tepki fazla sert olmamış mı sanki?
git dedikten sonra değil de önce bakıp tepki verseydin keşke, bunun için ayrılacak mısın yani şimdi?

gidebilirmiyim dediğinde daha yer belli değildi söyledikten sonra baktım netten çok canım sıkıldı ayrılmayı elbette düşünmüyorum ama canım çok sıkıldı

bencede git deyip sonrada orayı gördüm vss.bilemiyorum ama uzatılacak bir konu değil.güzel bir ilişki demişsiniz.öyleyse evliliğede gidebilir ilişkinin sonu.evlenince merak edip gidene kadar şimdi gidebildiği kadar gitsin.erkek sevdiği kızın gitmesini istemez elbette.abest bir durum değil.ben eşimle 4 yıl çıktım beni 2 kere bara götürdü:) oda 1 saat falan.biri nişanlandığımızda biri nikahtan sonra okadar.ama şuan gözü yoktur.

siz kendiniz söylüyorsunuz sizinle beraber gitmiş öyle bir ortama beraber gitmenin elbette bir sakıncası yok şuanda onlar 2 genç erkek olarak gidecekler oraya siz yerimde olsaydınız emin olun sizinde canınızı sıkardı bu durum...

gidebilirmiyim dediğinde daha yer belli değildi söyledikten sonra baktım netten çok canım sıkıldı ayrılmayı elbette düşünmüyorum ama canım çok sıkıldı

hiii şimdi anladım
tahmin edebiliyorum epey kızmış olmalısın, ama işte öyleler onlar biz günde kaç kez tuvalete çıktığımızın rapaorunu verirken onlar laf olsun diye gidebilirim deyip işin içinden çıkıyorlar, savunma da ben erkeğim erkeklerin nasıl düşündüğünü biliyorum seni nasıl sokarım onların arasına...

aynen dediğin gibi canım daha 1 saat önce markete çıkıyorum diye neler söyledi üzerine montunu al çık süslenme bil mem ne yani bunları söyleyen kişi nasıl bu saatte bara gidebilir ya aklım almıyor ya onu sıkmam asla sıkmıyorumda elbette çıkıp gezecek arkadaşlarıyla ama öyle bir mekana gidip oturmasına dayanamam ben dar görüşlü birisi değilim ama içim rahat değil

Canım bence doğru yapmadın , tepkin çok yanlış son olanlardan sonra

canım ya adam bara gitsin (bulunduğu şehrin en meşhur barı)
bende buna susup oturayım mı yani
ben arkadaşlarıyla çıkıp eğlenmesine karşı değilim gittiği mekan canımı sıktı ki emin ol sen olsaydın sende takardın kafana canım yani elinde olmadan

Sen bunları bu süre de sorun ettikçe sana o olayla geri dönecek ama

sadece senin için demiyorum ama bazı kızlar ne kadar kaprisli ve abartıyolar bazı şeyleri yaa
gitsin içkili olsun nolcak
ben de alkol kullanmıyorum ama bulunmuşluğum var öyle yerlerde hiç de bişi olmadı
hem sen daha yeni barışmadın mı ya yine kavga etmişsin

canım benimde bulunmuşluğum var club tarzı bir ortamda ama sadece bir kere.. alkol asla almadım bu yaşıma kadar..o arada sırada alıyor karşı çıkmıyorum fakat herkesin düşünce yapısı farklıdır ben rahatsız olurum sevgilimin öyle bir ortamda olmasına ki oluyorumda şuanda
evet yeni barıştık ama bu onun barlarda eğlenmesini gerektirmez bu benim düşüncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…