- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
tepki fazla sert olmamış mı sanki?
git dedikten sonra değil de önce bakıp tepki verseydin keşke, bunun için ayrılacak mısın yani şimdi?
haklisin belki oyle bir yerde bulunmasini istememn normal ama verdigin tepkinin yanlis oldugunu dusunuyorum direk teli kapatmanin felan
abartılmış bişi yok bence
bencede git deyip sonrada orayı gördüm vss.bilemiyorum ama uzatılacak bir konu değil.güzel bir ilişki demişsiniz.öyleyse evliliğede gidebilir ilişkinin sonu.evlenince merak edip gidene kadar şimdi gidebildiği kadar gitsin.erkek sevdiği kızın gitmesini istemez elbette.abest bir durum değil.ben eşimle 4 yıl çıktım beni 2 kere bara götürdü:) oda 1 saat falan.biri nişanlandığımızda biri nikahtan sonra okadar.ama şuan gözü yoktur.
gidebilirmiyim dediğinde daha yer belli değildi söyledikten sonra baktım netten çok canım sıkıldı ayrılmayı elbette düşünmüyorum ama canım çok sıkıldı
hiii şimdi anladım
tahmin edebiliyorum epey kızmış olmalısın, ama işte öyleler onlar biz günde kaç kez tuvalete çıktığımızın rapaorunu verirken onlar laf olsun diye gidebilirim deyip işin içinden çıkıyorlar, savunma da ben erkeğim erkeklerin nasıl düşündüğünü biliyorum seni nasıl sokarım onların arasına...
Canım bence doğru yapmadın , tepkin çok yanlış son olanlardan sonra
birisi bana da öğretebilse keşke makul olmamayı...
canım ya adam bara gitsin (bulunduğu şehrin en meşhur barı)
bende buna susup oturayım mı yani
ben arkadaşlarıyla çıkıp eğlenmesine karşı değilim gittiği mekan canımı sıktı ki emin ol sen olsaydın sende takardın kafana canım yani elinde olmadan
Sen bunları bu süre de sorun ettikçe sana o olayla geri dönecek ama
sadece senin için demiyorum ama bazı kızlar ne kadar kaprisli ve abartıyolar bazı şeyleri yaa
gitsin içkili olsun nolcak
ben de alkol kullanmıyorum ama bulunmuşluğum var öyle yerlerde hiç de bişi olmadı
hem sen daha yeni barışmadın mı ya yine kavga etmişsin
Bunla vurmaz ama tartışma uzarsa yapabilir bilemiyorum ben yaşadım ondan diyorum canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?