- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
yine sinir krizleri geçiriyorum!!!yılbaşında arkadaşıyla çıkacakmış bende eğer sen dışarıda olursan bende kuzenlerimle ve en yakın arkadaşlarımla dışarıda olurum dedim bana verdiği cevap şu : sen iyi alıştın sen yaparsan bende yaparım demeye bunu bir daha duymayayım yazmış bende sinir küpü oldum benden ne farkı var kendisinin ya o çıkıyorsa bende çıkarım eğer çıkmazsa bende çıkmazdım zaten ayrıca ben hiç bir zaman kendisine sen yaparsan bende yaparım diye bişey demedim ilk defa dedim az önce tartıştık eğer o gece dışarıda olursa yeni yıla bensiz gireceksin yazmış umrumda değil kızlar isterseniz bana kızın yanlış yaptın deyin ama bu kadarınada pes yani iyii ya bana hiçbişey yaptırmasın kendisine herşey mübah yok öyle
yine sinir krizleri geçiriyorum!!!yılbaşında arkadaşıyla çıkacakmış bende eğer sen dışarıda olursan bende kuzenlerimle ve en yakın arkadaşlarımla dışarıda olurum dedim bana verdiği cevap şu : sen iyi alıştın sen yaparsan bende yaparım demeye bunu bir daha duymayayım yazmış bende sinir küpü oldum benden ne farkı var kendisinin ya o çıkıyorsa bende çıkarım eğer çıkmazsa bende çıkmazdım zaten ayrıca ben hiç bir zaman kendisine sen yaparsan bende yaparım diye bişey demedim ilk defa dedim az önce tartıştık eğer o gece dışarıda olursa yeni yıla bensiz gireceksin yazmış umrumda değil kızlar isterseniz bana kızın yanlış yaptın deyin ama bu kadarınada pes yani iyii ya bana hiçbişey yaptırmasın kendisine herşey mübah yok öyle
Kesinlikle seni anlıyorum zaten şimdiye kadar okuduklarımdan ilişkilerimizi çok benzetiyordum.
Cafe olayının bir açıklaması varmış ama ne demek yıl başında dışarıda olacak.
Bir de üstüne sen çıkacağım deyince iyi alıştın sen falan diyecek.
Hak veriyorum sana .
yok cnm asla haksız değilsin.
evet sevgililer birbirini kısıtlamamalı.
ama o seni kısıtlıyorsa kendi de dizini kırıp oturacak.
yok öyle şey.
sakın taviz verme sakın!
Ne demek sana izin vermemesi..Gitmek istediğin heryere gideceksn canım oyle sey mı olur yaa..iyi valla bir de izin iste ..pess
canımm beni anlamana sevindim ama gerçekten çok sinirim bozuldu dün gece yani anlam veremediğim o yapınca o gidince bişey olmayacak ben gitme planı yapınca ortalık birbirine girecek yok öyle
Pembe güzel, konunu yeni gördüm.. İlk olayda okurken verdiğim tepki aynen şuydu : " İŞTE BUUUUUUUUUUUUUU... BEN BU KIZLA MUTLAKA KARDEŞ FALANIM "ben olsaydım ben de ağzıma geleni söyler çat diye kapatırdım tel.i .. sonrası ne mi olurdu? amaan o düşünsün kendi kaşındı.. (tabi abartıya gitmeyerek.. ) aranızın düzelmesine de sevindimmmmm..
Ve gelelim fasulyenin faydalarınaaaaaaaaaaaa......
Yılbaşı olayı bir krize doğru sürükleniyor izlenimine kapıldım.. erkek gözüyle kız kısmı erkeğin yaptığının yüzde 5-10 unu yapabilir... yok ya...! ama maalesef istediğin kadar itiraz et toplumca çoğu kadınlarımızca da benimsenmiştir.. kalıp olarak önümüze sunulmuştur.. görünmez kuraldır bu adeta(!)
Yapabileceklerine gelince.... güzellikle istemediğini anlatman onun planını değiştirmesine vesile olacakta elinden gelenini ardına koyma... çenen ağrıyana kadar şeker şeker konuş... Ama eğer ki olmuyorsa tavır koy... aynı şeyi yapmayacaksan bile ona bir mesafe koyarak tepkini sonrasında mutlaka belirt.. Kesin kararlıysa şimdiden bile soğuk davranmaya başlayabilirsin.. dışarda olursan yeni yıla onsuz girmeni söylemesi oldukça bencilce birşey.. o vakit ara onu de ki "tamam o zaman yeni yıla sensiz gircem madem gitmiyorum.. sen gidersen senin için de aynı şey geçerli... hadi bakalım" o zaman tepkisi ne olacak, sana sunduğu seçeneğin yok saçma olduğunu anlayacak.. umarım en kısa zamanda çözüme ulaştırırsın...
canm her sinirlendiğinde burnunun dikine gidersen sonunda benim gibi perişan olursunhaklıysan bile sert olma kibarca söyle...şuan yanımda bi sevgilim olsa öyle yapardım onu yanımdan kaçırmamak için kaçırdım adamı ağzıma geleni saydım burdanda tavsiye veriyom bide :'(
Tatlımmm bak bu konuda haklısın !
Ne demek ben çıkarım sen çıkamazsın. Ozaman sende çıkmayacaksın , çıkacaksan da bana da müsade edeceksin o kadar.
Çek resti o zaman sende bensiz gireceksin , göze alıyorsan çık de.
Ya benim erkek arkadaşım da izin vermezdi ama kendide çıkmazdı.
Bu konu da hiç taviz verme.
ilki abartılıda...
yılbaşı konusunda çok haklısın...
ya kırsın dizini otursun..
yada sende çık..
yada birlikte çıkın..
taviz verme bu konuda
Olmaz zaten öyle şey.
Hani kendi çıksa sana da bişey demese tamam.
Ama beyimiz hep çıkacak hemde seni kısacak.
Yok öyle bir dünya !
Sen yinede dikkatli ol ama tatlım , ucu kaçmasın bu olayın.
canım konularını takip ediyorum valla cidden tepkiler düşünceler falan aynı kardeş olma konusunu ayrıca ele alalım
Eveettt bu kadar benzerliğin sonucu bu olmalı
canım aynen öyle yaptım aradı beni 5 dk konuşup kapatacağım diye hayır konuşacak bişey yok falan dedim direttim eninde sonunda açtım hala ama hala bana daha belli bişey yok dayımlarlada olabilirim o gece yok arkadaşlarla dışarıdada olabilirim falan devam ettirdi resmen çıldırdım telefonda kapat şunu dedim ben kapadım yüzüneyani hala seçenekler arasında arkadaşlarla olma şıkkıda duruyodu o kadar tepkime rağmen kapadım telefonu daha az önce açtım bi sürü mesajlar çağrılar falan yok öylee bugün boyunca dayandığım yere kadar ne ararım ne mesaj yazarım çok canımı sıktı çok
ayrıca sen bensiz girersen aynı şey senin içinde geçerli taktiği süüüperrmişş bunu mutlaka uygulayacağım
Çok merak ediyorum ne olacak sonuç ..
Umarım güzel sonuçlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?