belki abartıyorum ama elimde değil

Kesinlikle seni anlıyorum zaten şimdiye kadar okuduklarımdan ilişkilerimizi çok benzetiyordum.
Cafe olayının bir açıklaması varmış ama ne demek yıl başında dışarıda olacak.
Bir de üstüne sen çıkacağım deyince iyi alıştın sen falan diyecek.
Hak veriyorum sana .

yok cnm asla haksız değilsin.
evet sevgililer birbirini kısıtlamamalı.
ama o seni kısıtlıyorsa kendi de dizini kırıp oturacak.
yok öyle şey.
sakın taviz verme sakın!

Ne demek sana izin vermemesi..Gitmek istediğin heryere gideceksn canım oyle sey mı olur yaa..iyi valla bir de izin iste ..pess

Pembe güzel, konunu yeni gördüm.. İlk olayda okurken verdiğim tepki aynen şuydu : " İŞTE BUUUUUUUUUUUUUU... BEN BU KIZLA MUTLAKA KARDEŞ FALANIM " ben olsaydım ben de ağzıma geleni söyler çat diye kapatırdım tel.i .. sonrası ne mi olurdu? amaan o düşünsün kendi kaşındı.. (tabi abartıya gitmeyerek.. ) aranızın düzelmesine de sevindimmmmm..

Ve gelelim fasulyenin faydalarınaaaaaaaaaaaa......

Yılbaşı olayı bir krize doğru sürükleniyor izlenimine kapıldım.. erkek gözüyle kız kısmı erkeğin yaptığının yüzde 5-10 unu yapabilir... yok ya...! ama maalesef istediğin kadar itiraz et toplumca çoğu kadınlarımızca da benimsenmiştir.. kalıp olarak önümüze sunulmuştur.. görünmez kuraldır bu adeta(!)

Yapabileceklerine gelince.... güzellikle istemediğini anlatman onun planını değiştirmesine vesile olacakta elinden gelenini ardına koyma... çenen ağrıyana kadar şeker şeker konuş... Ama eğer ki olmuyorsa tavır koy... aynı şeyi yapmayacaksan bile ona bir mesafe koyarak tepkini sonrasında mutlaka belirt.. Kesin kararlıysa şimdiden bile soğuk davranmaya başlayabilirsin.. dışarda olursan yeni yıla onsuz girmeni söylemesi oldukça bencilce birşey.. o vakit ara onu de ki "tamam o zaman yeni yıla sensiz gircem madem gitmiyorum.. sen gidersen senin için de aynı şey geçerli... hadi bakalım" o zaman tepkisi ne olacak, sana sunduğu seçeneğin yok saçma olduğunu anlayacak.. umarım en kısa zamanda çözüme ulaştırırsın...

canm her sinirlendiğinde burnunun dikine gidersen sonunda benim gibi perişan olursun haklıysan bile sert olma kibarca söyle...şuan yanımda bi sevgilim olsa öyle yapardım onu yanımdan kaçırmamak için kaçırdım adamı ağzıma geleni saydım burdanda tavsiye veriyom bide :'(

Son düzenleme:
Tatlımmm bak bu konuda haklısın !
Ne demek ben çıkarım sen çıkamazsın. Ozaman sende çıkmayacaksın , çıkacaksan da bana da müsade edeceksin o kadar.
Çek resti o zaman sende bensiz gireceksin , göze alıyorsan çık de.
Ya benim erkek arkadaşım da izin vermezdi ama kendide çıkmazdı.
Bu konu da hiç taviz verme.

ilki abartılıda...
yılbaşı konusunda çok haklısın...
ya kırsın dizini otursun..
yada sende çık..
yada birlikte çıkın..
taviz verme bu konuda

canımm beni anlamana sevindim ama gerçekten çok sinirim bozuldu dün gece yani anlam veremediğim o yapınca o gidince bişey olmayacak ben gitme planı yapınca ortalık birbirine girecek yok öyle

yok cnm asla haksız değilsin.
evet sevgililer birbirini kısıtlamamalı.
ama o seni kısıtlıyorsa kendi de dizini kırıp oturacak.
yok öyle şey.
sakın taviz verme sakın!

canım ben beni kısıtlamasından asla rahatsız olmadım bugüne kadar yani öyle herşeyi kısıtlayan hiçbişey yapma diyen birisi zaten değil ama o gece dışarıda kendisi olupta bende olurum dediğinde olay çıkarması çok adaletsizce valla hala tavrımı koruyorum

canımm beni anlamana sevindim ama gerçekten çok sinirim bozuldu dün gece yani anlam veremediğim o yapınca o gidince bişey olmayacak ben gitme planı yapınca ortalık birbirine girecek yok öyle

Olmaz zaten öyle şey.
Hani kendi çıksa sana da bişey demese tamam.
Ama beyimiz hep çıkacak hemde seni kısacak.
Yok öyle bir dünya !
Sen yinede dikkatli ol ama tatlım , ucu kaçmasın bu olayın.

canım konularını takip ediyorum valla cidden tepkiler düşünceler falan aynı kardeş olma konusunu ayrıca ele alalım
canım aynen öyle yaptım aradı beni 5 dk konuşup kapatacağım diye hayır konuşacak bişey yok falan dedim direttim eninde sonunda açtım hala ama hala bana daha belli bişey yok dayımlarlada olabilirim o gece yok arkadaşlarla dışarıdada olabilirim falan devam ettirdi resmen çıldırdım telefonda kapat şunu dedim ben kapadım yüzüne yani hala seçenekler arasında arkadaşlarla olma şıkkıda duruyodu o kadar tepkime rağmen kapadım telefonu daha az önce açtım bi sürü mesajlar çağrılar falan yok öylee bugün boyunca dayandığım yere kadar ne ararım ne mesaj yazarım çok canımı sıktı çok
ayrıca sen bensiz girersen aynı şey senin içinde geçerli taktiği süüüperrmişş bunu mutlaka uygulayacağım

canım her sinirlendiğimde kesinlikle burnumun dikine gitmemeye zaten dikkat ediyorum ama şu son iki olay sabrımı zorladı benim
seni çok iyi anilyorum evet anlık tepkiler verip huzursuzluk çıkarabiliyoruz ama onlar sütten çıkma ak kaşıkken yapmıyoruz biz damarımıza basıyolar işte görüyosun bak

Son düzenleme:

aynen öyle yapacağım canım yok taviz asla olamayacak bu konuda
elimden geleni yapıyorum aramızda tatsızlık çıkmasın diye onunda hakkını yiyemem asla oda yapıyo ama şu son iki olayda onu haksız görüyorum ben yani benden fazlası ne onu anlamıyorum benim yapmamı istemedği bişeyi kendiside yapmamalı

Son düzenleme:
Olmaz zaten öyle şey.
Hani kendi çıksa sana da bişey demese tamam.
Ama beyimiz hep çıkacak hemde seni kısacak.
Yok öyle bir dünya !
Sen yinede dikkatli ol ama tatlım , ucu kaçmasın bu olayın.

yok canım tavrımı anlasın çok uzatmayı düşünmüyorum tabi ama pes edene kadar yani ben çıkmıyosam oda çıkmayacak

Ya canım siz ilişkinizi ne kadar yoruyor ve yıpratıyorsunuz..Sonra bunların acısı çok çıkar ama.Aranızdaki bağlar kopuyor siz farkında değilsiniz.Bence karşılıklı olgunlaşmanız lazım canım..Üç günlük dünyada birbirinizi bu derece yıpratmaya inan değmez..Sonra işin altından kalkamayacağınız problemlerde tökezleyip kalırsınız.

istediği kadar o şık da dursun canım.. sen asıl sorunu o taktiği uyguladığında çözeceksin diye düşünüyorum.. ama onu söylerken sert ve kaba olma... normal konuşur gibi ol ki, o da sinirlenip zıt karar almasın.. bir de erkekler inattır bazen.. hayır dedin mi diretir... yapma dersin yapacağım der de durur.. halbuki işin sonunda zaten yapmayacaktır.. ama ne hikmetse ilk başta diretir... belki senin tepkilerinden ötürü gideceğim diye tutturmuştur.. yada ben de çıkarım dediğin için hala gündemdedir.. bunu anlarız zaten.. tamamen senin üslubuna bağlı çözüm canım... halledersin seen, ne sorunları ezmiş insansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…