- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
sende haklısın canım ama benim hatam ona ilişkimizi kurtarmak adına söylediğim yalandı bununla o çok farklı şimdi karşıma geçip ben bara gittim ama sende yalan söylemiştin bana mı der yani
Ay bilmiyorum ki canım , ben bu durumdan artık tedirgin oluyorum. Sen yinede çok üsteleme , yaşadıklarımı biliyorsun. Konu gelmesin o boyutlara hiç
bence tepkin fazla olmuş. tamam onun seni kısıtlaması hoş değil ama sen de ondan farklı bir şey yapmıyorsun yani.
Keşke ikiniz de bu kadar baskıcı olmasanız. O sana izin vermiyor , sen ona... Ne kadar sıkıcı ve yıpratıcı bir durum. Onun seni kısıtlaması da tuhaf, senin de bu olayı bu kadar büyütmen çok tuhaf.
Paylaşılacak bir sürü güzellik varken bir ilişkide birbirinizden izin alma meselesine girişiyorsunuz. Her iki taraf da birbirine güvenmeli, izin almak nedir. O kadar ters geldi ki bana.
Hele ki böyle ufak bir şey yüzünden ilişkiyi bitirmek... İnanamıyorum. :44:
Ama cnm şöyle düşün öyle olsa neden mekanın ismini versin ki? gayet çekinmeden söylemiş çocuk bencede abartma eğer telefonunu açmak istemiyorsan açma ama yarın hiçbirşey olmamış gibi konuş bence. Sana başka bir yerin isminide söyleyebilirdi sonuçta öyle değil mi?
canım bızım durumlarımı baya benzesıyo senınle cvp yazmıstın bana hatrlarsan bence bu sana son msjım tarzı seler yazma bıdaha sen nette gorunce dırek gtmenı ıstemıyorum demelıydın dedıgın halde gıttıyse eger bırdaha yapma dedıgım seyı tekrar edersen aynısını bende yaparım de en ıyı taktık bu bence ben denedım ıyı oluyo :) bıde haklı oldugunu kanıtla ben oslaydım sen napardın de benımkı ayrılırdım demıstı bende ee ozaman dedım bıda olrsa neolcaganı solemıcem ısı oraya getrmıycegını umuyorum de yalan solemıcegını bılıyorum ama solersende er gec ortaya cıkar sonu kotu olr de
seni çok ii anlıorum cnm, bikere bu haksızlık o erkek diye bu saatte bara gitme hakkı yok.eğer illa gidecekse senide özgür bırakacak o kadar basit...ama gitmemesi lazım.
Canım sana hak vermiyor değilim bende istemeezdim gitmesini kaldı ki benim erkek arkadaşım ağzına içki süren adam değil gitmezdi zaten de ama yinede istemezdim. Ama sizinn aranız daha yeni düzeldi ne halin varsa gör demek yerine aşkım birdaha gitmeni istemiyorum demek daha mantıklıydı . Sen sürekli bunlarla aranız bozdukça o ister istemez senin yanlışınla sana gelecek hazmetmesi zor bir konuydu. İyiyicene unutsun bu konularla çok üstüne gitme derim.
teşekkür ederim canım nihayet beni tam anlamıyla haklı bulan birkaç kişi çıktı yani herkesin ilişkisi farklı olabilir bu tür şeyleri sorun edemiyor olabilirler ama ben öyle değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?