belki abartıyorum ama elimde değil

sende haklısın canım ama benim hatam ona ilişkimizi kurtarmak adına söylediğim yalandı bununla o çok farklı şimdi karşıma geçip ben bara gittim ama sende yalan söylemiştin bana mı der yani

Ay bilmiyorum ki canım , ben bu durumdan artık tedirgin oluyorum. Sen yinede çok üsteleme , yaşadıklarımı biliyorsun. Konu gelmesin o boyutlara hiç

Ay bilmiyorum ki canım , ben bu durumdan artık tedirgin oluyorum. Sen yinede çok üsteleme , yaşadıklarımı biliyorsun. Konu gelmesin o boyutlara hiç

az önce tlfonu açtım 16 tane msj göndermiş aşkım sevgilim yapma şunu 15-20 dk oturup kalktık bilmem ne...
yani benim istemediğimi bile bile oraya gitmiş asla ama asla affetmeyeceğim onu
bide son msjında 12'den sonra msj atacaksan hiç atma diye beni tehtit etmiş
inan umrumda değil ve onu affetmeyi düşünmüyorum asla o tercihini yaptı...
başka mekan mı yoktuda benim istemediğimi bile bile oraya gitti
ya şunun yaptığını ben yapsam bitmişti biliyomusun canım neler ederdi bana nelerr

Keşke ikiniz de bu kadar baskıcı olmasanız. O sana izin vermiyor , sen ona... Ne kadar sıkıcı ve yıpratıcı bir durum. Onun seni kısıtlaması da tuhaf, senin de bu olayı bu kadar büyütmen çok tuhaf.

Paylaşılacak bir sürü güzellik varken bir ilişkide birbirinizden izin alma meselesine girişiyorsunuz. Her iki taraf da birbirine güvenmeli, izin almak nedir. O kadar ters geldi ki bana.

Hele ki böyle ufak bir şey yüzünden ilişkiyi bitirmek... İnanamıyorum. :44:

bence tepkin fazla olmuş. tamam onun seni kısıtlaması hoş değil ama sen de ondan farklı bir şey yapmıyorsun yani.

canım ben onu kısıtlamadım her zaman gidebilirmiyim dediğinde elbette aşkım dedim
benim kızdığım nokta mekanın hiç hoş bi mekan olmamasıydı
ayrıca ben onun beni kısıtlamasından rahatsızlık duymadım hiçbirzman

canım bizim ilişkimizde böyle birbirimizden izin alıp mutlaka haber veririz zaten bu konuda asla sıkıntı yok
benim canımı sıkan husus gittiği mekanı tasnif etmemem

Ama cnm şöyle düşün öyle olsa neden mekanın ismini versin ki? gayet çekinmeden söylemiş çocuk bencede abartma eğer telefonunu açmak istemiyorsan açma ama yarın hiçbirşey olmamış gibi konuş bence. Sana başka bir yerin isminide söyleyebilirdi sonuçta öyle değil mi?

canım haklısın ama mekanın ismini söylemesi oranın iyi bir yer olmadığını değiştirir mi sence
ve benim gitmeden önce orası konusunda kendisine tavır yapmama rağmen gitmiş

canım bızım durumlarımı baya benzesıyo senınle cvp yazmıstın bana hatrlarsan bence bu sana son msjım tarzı seler yazma bıdaha sen nette gorunce dırek gtmenı ıstemıyorum demelıydın dedıgın halde gıttıyse eger bırdaha yapma dedıgım seyı tekrar edersen aynısını bende yaparım de en ıyı taktık bu bence ben denedım ıyı oluyo :) bıde haklı oldugunu kanıtla ben oslaydım sen napardın de benımkı ayrılırdım demıstı bende ee ozaman dedım bıda olrsa neolcaganı solemıcem ısı oraya getrmıycegını umuyorum de yalan solemıcegını bılıyorum ama solersende er gec ortaya cıkar sonu kotu olr de

seni çok ii anlıorum cnm, bikere bu haksızlık o erkek diye bu saatte bara gitme hakkı yok.eğer illa gidecekse senide özgür bırakacak o kadar basit...ama gitmemesi lazım.

bu taktik gerçekten güzelmiş canım hoşuma gitti uygulayacağım çok teşekkür ederim elimde olan bişey değil bu çoğu kişi abartmışsın diyor ama o anda aklıma herşey geliyor sonuçta bir erkek yani ve ben çok kıskancım hiç dayanamam yani

seni çok ii anlıorum cnm, bikere bu haksızlık o erkek diye bu saatte bara gitme hakkı yok.eğer illa gidecekse senide özgür bırakacak o kadar basit...ama gitmemesi lazım.

teşekkür ederim canım nihayet beni tam anlamıyla haklı bulan birkaç kişi çıktı yani herkesin ilişkisi farklı olabilir bu tür şeyleri sorun edemiyor olabilirler ama ben öyle değilim

kısıtlayan sevgililere gıcık oluyorum
benim sevgilimde böyle ne yazıkki.
gitme diyebilirsinde git ne halin varsa gör ne ya.
ben olsam daha mesaj faln atmam bu kadar ufak birşeye trip atıp uzattığın için.

Canım sana hak vermiyor değilim bende istemeezdim gitmesini kaldı ki benim erkek arkadaşım ağzına içki süren adam değil gitmezdi zaten de ama yinede istemezdim. Ama sizinn aranız daha yeni düzeldi ne halin varsa gör demek yerine aşkım birdaha gitmeni istemiyorum demek daha mantıklıydı . Sen sürekli bunlarla aranız bozdukça o ister istemez senin yanlışınla sana gelecek hazmetmesi zor bir konuydu. İyiyicene unutsun bu konularla çok üstüne gitme derim.

sana katılıyorum canım.

dün gece msjlaştık gittiği yerin alt katı barmış kendisi arkadaşıyla 15-20 dk cafe bölümünde oturup kalkmışlar sorunu çözdük yani şuanda aramız çok iyi

Seni çok iyi anlıyorum bende böyle şeylere çok kızarım o anki sinirimle seninle aynı tepkiyi verirdim ama daha sakin olsan iyi olabilirdi :)
Yineden barışmanıza çok sevindim :)

yine sinir krizleri geçiriyorum!!! yılbaşında arkadaşıyla çıkacakmış bende eğer sen dışarıda olursan bende kuzenlerimle ve en yakın arkadaşlarımla dışarıda olurum dedim bana verdiği cevap şu : sen iyi alıştın sen yaparsan bende yaparım demeye bunu bir daha duymayayım yazmış bende sinir küpü oldum benden ne farkı var kendisinin ya o çıkıyorsa bende çıkarım eğer çıkmazsa bende çıkmazdım zaten ayrıca ben hiç bir zaman kendisine sen yaparsan bende yaparım diye bişey demedim ilk defa dedim az önce tartıştık eğer o gece dışarıda olursa yeni yıla bensiz gireceksin yazmış umrumda değil kızlar isterseniz bana kızın yanlış yaptın deyin ama bu kadarınada pes yani iyii ya bana hiçbişey yaptırmasın kendisine herşey mübah yok öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…