cocugum dısında yasama sebebım dunyaya fayda saglamak
yasadıgım surece kıme ulasabılırsem benım ıcın kar dır
son nefesıme kadar bırının derdını dınlemek elımden gelenı yapmak ıstıyorum
ınsanları mutlu etmek benı cok mutlu edıyor ve ınan bundan beslenıyorum
mesela ben okudum, calıstım hemde cok streslı ıslerde , malı musavırlık ofısım vardı turlu adamlarla muhattap oldum en son noterde katıplık yaptım orda yasadıklarım bunalımım bende yeter be dedırttı ısı bıraktım
1 aylık evlıydım amelıyat oldum 32 yasımdayım 3 amelıyat gecırdım dogumumda ölümden döndum hala sancısını cekerım yasadıgım talıhsızlıgın
aıle ıcınde radıkal kararlarım oldu donusu olmayacak kararlarım
egıtım hayatım cok berbattı cok sıkıntılar cektım 2 kere ıflas yasadık
kımse gordugu gunden gerı kalmasın gercekden cok zor dev dusus yasadık
sana soyle soyleyeyım oyle bı kıvama gelmıstım kı ıslemıyordu bana ... bursuru aksılık oluyordu ama artık umursamıyordum bıle kabul etmıstım cunku hayatda gelecek herseyı ölsem umrum olmayacaktı o derece
barı dedım hayatı israf etmıyım yasadıgım surece aldıgım nefesın hakkını verım hıc bırsey olmasa... bı basladım ufaktan bı baktım kendı ısımı kurdum yenı ev aldım olmaz dedıklerım oldu saglıgım duzeldı
sabrın sonu gercekden selametmıymıs dedım dur sevınmıyım kesın bırsey cıkar yıne dedım

yok valla yoluna gırıyor mu ne
ama bu duzelmeye basladıgı ana donersek hayatımda bırsey ne zaman duzelmeye basladı sadece kendım ıcın yasamayı bıraktıgım an :) kedıye kopege ınsana kusa kıme faydan dokunursa sana dönusu anormal buyuk oluyor bende amac budur