• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belki bir duyan olur

melike987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
187
56
98
30
Herkesin kendine göre dertleri var hepimiz en büyük kendimizinki zannediyoruz belki dışardan bakıldığında önemsiz gibi görünebilir ama yaşayan için pekte öyle olmuyor işte. Önceden her yeni güne başlamak için heyecan duyardım. Gelecek hayalleri kurardım. Artık hiç bir şey bana heyecan vermiyor. Yeterince gezmiş yeterince görmüş gibiyim öyle de değil aslında yaşım küçük ama hiç bir şey bana anlamlı gelmiyor. Yaşamak için bir sebep bulamıyorum sadece yaşıyorum...

Herkesin kendine göre dertleri var hepimiz en büyük kendimizinki zannediyoruz belki dışardan bakıldığında önemsiz gibi görünebilir ama yaşayan için pekte öyle olmuyor işte. Önceden her yeni güne başlamak için heyecan duyardım. Gelecek hayalleri kurardım. Artık hiç bir şey bana heyecan vermiyor. Yeterince gezmiş yeterince görmüş gibiyim öyle de değil aslında yaşım küçük ama hiç bir şey bana anlamlı gelmiyor. Yaşamak için bir sebep bulamıyorum sadece yaşıyorum...
pekı neden boyle hıssedıyorsun artık
bırsey yasamıssın senı bu hısse ıten bellı

Açıkcası bir olay yaşamadım ama sebebini sorguladığımda şöyle bir yanıt verebilirim çok çalıştım iyi bir üniversite kazandım ama çevremin yönlendirmesiyle hiç bir fikrim olmayan bir bölümü seçtim. O yaşta etrafınızdaki söylenenlerden etkileniyorsunuz ne yapacağınızı bilmiyorsunuz vs. Ben hala okuyorum ve eziyete döndü bu benim için. Aileme bahsedemedim. Okulum uzadı ve artık tahammül edemiyorum. Okul bittikten sonra ne yapacağımı bilmiyorum yeniden bir şeyi okumaya hevesim kalmadı. Zaten neyi seçerdim onu da bilmiyorum allak bullak oldum. Çalışan ve hedefleri olan bir insandım istemediğim bir alanda beş senemi çöp ettim hem de kendime tembel başarısız imajı çizdim. Başarısız bir ameliyat oldum. Görüntümden hiç memnun değilim kendim gibi gelmiyorum aynalara bakamaz oldum. İnançlı bir insandım inancımı kaybettim bunu samimi olarak söylüyorum inanmak çok istiyorum ama mantıklı gelmiyor okuyorum araştırıyorum inanmak için ama mantıklı gelmiyor. Bu sefer her şey boş gelmeye başladı. Aile kurmak isterdim önceden şimdi bakıyorum çocuklu insanlara nasıl katlanıyorlar diyorum sanki çocukları olunca kendinden vazgeçip başka bir canlı için yaşamaya başlıyorlarmış gibi geliyor. Onun sürekli isteklerini yapmak için yaşamak ve herkesin kendi çocuğunu dünyanın en özel şeyi sanması komik geliyor. Böylesi düşünceler içinde neresinden tutup yaşam enerjisi için kendimi motive edebilirim ki

Açıkcası bir olay yaşamadım ama sebebini sorguladığımda şöyle bir yanıt verebilirim çok çalıştım iyi bir üniversite kazandım ama çevremin yönlendirmesiyle hiç bir fikrim olmayan bir bölümü seçtim. O yaşta etrafınızdaki söylenenlerden etkileniyorsunuz ne yapacağınızı bilmiyorsunuz vs. Ben hala okuyorum ve eziyete döndü bu benim için. Aileme bahsedemedim. Okulum uzadı ve artık tahammül edemiyorum. Okul bittikten sonra ne yapacağımı bilmiyorum yeniden bir şeyi okumaya hevesim kalmadı. Zaten neyi seçerdim onu da bilmiyorum allak bullak oldum. Çalışan ve hedefleri olan bir insandım istemediğim bir alanda beş senemi çöp ettim hem de kendime tembel başarısız imajı çizdim. Başarısız bir ameliyat oldum. Görüntümden hiç memnun değilim kendim gibi gelmiyorum aynalara bakamaz oldum. İnançlı bir insandım inancımı kaybettim bunu samimi olarak söylüyorum inanmak çok istiyorum ama mantıklı gelmiyor okuyorum araştırıyorum inanmak için ama mantıklı gelmiyor. Bu sefer her şey boş gelmeye başladı. Aile kurmak isterdim önceden şimdi bakıyorum çocuklu insanlara nasıl katlanıyorlar diyorum sanki çocukları olunca kendinden vazgeçip başka bir canlı için yaşamaya başlıyorlarmış gibi geliyor. Onun sürekli isteklerini yapmak için yaşamak ve herkesin kendi çocuğunu dünyanın en özel şeyi sanması komik geliyor. Böylesi düşünceler içinde neresinden tutup yaşam enerjisi için kendimi motive edebilirim ki
eveett

cagımızın hastalıgı depresyon
hemen hemen hemen cıkıyorsun depresyondan hemen :)

sımdı bı kahve yaptım kendıme bı kahve yapta karsılıklı bı sohbet edelım ,
bı kere ıstemedıgın bır bolumu okumak bıldıgın ıskence
en azından belırlı bır asamaya kadar gelebıldıgın ıcın tebrık ederım azımlı ve sabırlıymıssın bu bence cok onemlı
ama sana bı ıtırafta bulunayım ben ıstedıgımı okudum da noldu :) bu sefer ıs yerınde agır sıkıntı yasayabılıyorsu yanı sıkıntı ve ıstemedıgın seyler ınan her ortamda buluyor senı

ben senın yerınde olsam en azından cabama sabrıma tahammulumun son noktasına degsın der o okulu bıtırır bır kurtulur aradan cıkarırdım

basarısız amelıyat nedır bahsedebılır mısın
goruntu ıle mı ılgılı ona gore konusalım

bu arada hayatı var olusu sorgulamak kotu bırsey degıldır. amac dogruyu bulmak ıse sorgulayabılırsın . suphe ve merak sayesınde dunya bugun boyle. o konuyu kendıne dert etme ... sadece bıraz kendınden uzaklasmıssın bırseyler ust uste gelmıs. kendı ıcını kalbını dınle

sen kalbının ıcısın kendını orda bulacaksın ne olmak ıstıyorsan o sun
bı kere kendı gucunun ve aklının farkına var kendıne bır bak kararını ver ve yapıcam de bı basla zor olacak sıkıcı olacak vazgecmek ısteyeceksın ama bı baska bırseye bır adım at gerısı corap sokugu gıbı gelıcek o kırılma noktası varya tam ordasın en gıcık nokta. onu sen gececeksın bu senın sınavın

O kadar senedir emek vermişsin bir işi bitirmeden diğerine başlanmazlar derler.
İyi kötü bu bölümü bitirip sonrasında gönlünde ne varsa onu okuyabilirsin yaşın herşeyi yapabilmeye müsait.
Depresyon durumu var gibi,
Sevdiğin veya hiç denemediği aktiviteler bulsan kendine ruhuna ve bedenine iyi gelecektir.

Fiziksel değişikliğinden memnun olmadığın şey nedir bilmiyorum ama, olumlu düşünüp bir çaresine bakabilirsin arada ufak değişimler insanı mutlu eder.
Mutlaka sevebileceğin şeyler vardır.
Hayata geçirmeyi denesen işe yarayacaktır..

Evlenince geçer diyorum :))

Eskiden bende sıkılırdim çok ama cidden evlenince geçti :))
Hayatı sorgulama kısmını düşündüğüm anda hemen bebeğin anne karnında var olması geliyor aklıma eli,parmakları,gozleri vb tavsiye ederim.
Ayrıca merak etme kimse istediği veya beklediği hayatı yaşamıyor çok geç değil senin için hiçbir şeye .
Hemşire olmak istemiştim babam sen yapamazsın dedi. Tekstil dedim etraf konfeksiyon kaynıyor onun için okuyacak mısin dedi. Çocuk gelişimi dedim elalemin çocuğuna mı bakicaksin dedi. Puanım yüksek diye bilgisayar bolumunu bitirdim. Öğretmenlik secemiyorduk sadece yazilim seciyorduk sanirim üni ye devam etmedim. Sonra muhasebe kursuna gitmiştim bir firmada çalışmaya başladım. Kendimi geliştirdim ve 11 sene calistim. O süreç de evlendim iş stresi vs derken üni kaldı. Şimdi işten ayrıldım çünkü hiç bir zaman sevmediğim bir iş ti. Şuan ben üni ye devam etmek istiyorum mesela ama olmayacak. Açık öğretim için de kendime güvenemiyorum. Kayıp çok büyük ama hayat boyle

Haklısınız biliyorum ama içimde değişen bir şey olmuyor böyle o heyecanı isteği yukarı taşıyamıyorum. Okuldaki hocam da sürekli psikolojimle oynuyor yaptığı şeyleri duysanız manyak dersiniz zaten istemediğim bir şeyi yapmaya çalışıyorum ve bu hiç kolay değil bir de psikolojik baskı uyguluyor sürekli aşağılama hali. Tutuyorum kendimi dersten beni bırakırsa okulum bir dönem daha uzayacak bu çok çalışmamla düzelecek birşey de değil hocanın insiyatifinde bir durum ve ne yapacağı belli değil. Sanki hiç bitiremeyecekmişim gibi geliyor. Bitirince ne yapıcam onu da bilmiyorum sizin yaşamak için sebebiniz ne mesela ben bu amaç için yaşıyorum diyebileceğiniz (inanç ve aile faktörü dışında) bir birey olarak

Evlenince geçer diyorum :))

Eskiden bende sıkılırdim çok ama cidden evlenince geçti :))
Hayatı sorgulama kısmını düşündüğüm anda hemen bebeğin anne karnında var olması geliyor aklıma eli,parmakları,gozleri vb tavsiye ederim.
Ayrıca merak etme kimse istediği veya beklediği hayatı yaşamıyor çok geç değil senin için hiçbir şeye .
Hemşire olmak istemiştim babam sen yapamazsın dedi. Tekstil dedim etraf konfeksiyon kaynıyor onun için okuyacak mısin dedi. Çocuk gelişimi dedim elalemin çocuğuna mı bakicaksin dedi. Puanım yüksek diye bilgisayar bolumunu bitirdim. Öğretmenlik secemiyorduk sadece yazilim seciyorduk sanirim üni ye devam etmedim. Sonra muhasebe kursuna gitmiştim bir firmada çalışmaya başladım. Kendimi geliştirdim ve 11 sene calistim. O süreç de evlendim iş stresi vs derken üni kaldı. Şimdi işten ayrıldım çünkü hiç bir zaman sevmediğim bir iş ti. Şuan ben üni ye devam etmek istiyorum mesela ama olmayacak. Açık öğretim için de kendime güvenemiyorum. Kayıp çok büyük ama hayat boyle
Evlenince geçicek olsa şimdi şuan evlenirdim herhalde evlilikte bana büyük anlam ifade etmiyor galiba tek önemsediğin şey hayatta başarı elde etmek. Mesela işini aşkla yapan insanlar. Yemek yapmak hayattaki tek tutkusu olan birinin restoran açması ve kendi alanında başarı elde etmesi yada köy okulunda bir öğretmenin çocukları daha ileriye taşımak için tek başına mücadele etmesi ve her kim ne yapıyorsa kendiyle gurur duyması. İstediğim ve saygı duyduğum hayat bu galiba benim için. Para kazanmak için çalışmak değil. Evlilik aşk ev araba çocuk bunlar çok önemsizmiş gibi geliyor ben mi normal değilim acaba

eveett

cagımızın hastalıgı depresyon
hemen hemen hemen cıkıyorsun depresyondan hemen :)

sımdı bı kahve yaptım kendıme bı kahve yapta karsılıklı bı sohbet edelım ,
bı kere ıstemedıgın bır bolumu okumak bıldıgın ıskence
en azından belırlı bır asamaya kadar gelebıldıgın ıcın tebrık ederım azımlı ve sabırlıymıssın bu bence cok onemlı
ama sana bı ıtırafta bulunayım ben ıstedıgımı okudum da noldu :) bu sefer ıs yerınde agır sıkıntı yasayabılıyorsu yanı sıkıntı ve ıstemedıgın seyler ınan her ortamda buluyor senı

ben senın yerınde olsam en azından cabama sabrıma tahammulumun son noktasına degsın der o okulu bıtırır bır kurtulur aradan cıkarırdım
Çok teşekkür ederim sadece düşüncelerime bir cevap bile iyi geliyor. Keşke bir çıkış yolu bulabilsem. Kendi içimde çıkmaza düştüm ve ne yapıcağımı bilemiyorum

Çok teşekkür ederim sadece düşüncelerime bir cevap bile iyi geliyor. Keşke bir çıkış yolu bulabilsem. Kendi içimde çıkmaza düştüm ve ne yapıcağımı bilemiyorum
cok normal
bunu yasaman bu sıkıntılar hepsı normal ama gecıcek bılıyorsun degıl mı ?
bu hayatda bu dunyada degısmeyen bırsey var mı
yok
onemlı olan bunu kabul etmek ve bununla basa cıkabılmek
mutlaka bır cıkıs yolu vardır herseyın bı zamanı var sadece inan ve sabret

cok normal
bunu yasaman bu sıkıntılar hepsı normal ama gecıcek bılıyorsun degıl mı ?
bu hayatda bu dunyada degısmeyen bırsey var mı
yok
onemlı olan bunu kabul etmek ve bununla basa cıkabılmek
mutlaka bır cıkıs yolu vardır herseyın bı zamanı var sadece inan ve sabret
Deniyorum sadece bazı cevaplara ihtiyacım var ama cevapları bulamıyorum ve bu yüzden ilerleyemiyorum. Ama sürekli aynı soruları soruyorum ve cevap bulamıyorum. Ameliyatım burun ameliyatıydı çok takmıştım o zaman ama bence takılacak birşey yoktu şimdi geriye dönüp baktığımda dünyanın en gereksiz şeyiymiş diyebilirim. Belki de ruhsal boşluğumu öyle kapatmak istedim. Ama bütün yüzüm değişti burnum şiş ve kocaman bir sene oldu düzeleceği de yok kendi kendimi mahvettim

Haklısınız biliyorum ama içimde değişen bir şey olmuyor böyle o heyecanı isteği yukarı taşıyamıyorum. Okuldaki hocam da sürekli psikolojimle oynuyor yaptığı şeyleri duysanız manyak dersiniz zaten istemediğim bir şeyi yapmaya çalışıyorum ve bu hiç kolay değil bir de psikolojik baskı uyguluyor sürekli aşağılama hali. Tutuyorum kendimi dersten beni bırakırsa okulum bir dönem daha uzayacak bu çok çalışmamla düzelecek birşey de değil hocanın insiyatifinde bir durum ve ne yapacağı belli değil. Sanki hiç bitiremeyecekmişim gibi geliyor. Bitirince ne yapıcam onu da bilmiyorum sizin yaşamak için sebebiniz ne mesela ben bu amaç için yaşıyorum diyebileceğiniz (inanç ve aile faktörü dışında) bir birey olarak
cocugum dısında yasama sebebım dunyaya fayda saglamak
yasadıgım surece kıme ulasabılırsem benım ıcın kar dır
son nefesıme kadar bırının derdını dınlemek elımden gelenı yapmak ıstıyorum
ınsanları mutlu etmek benı cok mutlu edıyor ve ınan bundan beslenıyorum

mesela ben okudum, calıstım hemde cok streslı ıslerde , malı musavırlık ofısım vardı turlu adamlarla muhattap oldum en son noterde katıplık yaptım orda yasadıklarım bunalımım bende yeter be dedırttı ısı bıraktım

1 aylık evlıydım amelıyat oldum 32 yasımdayım 3 amelıyat gecırdım dogumumda ölümden döndum hala sancısını cekerım yasadıgım talıhsızlıgın

aıle ıcınde radıkal kararlarım oldu donusu olmayacak kararlarım
egıtım hayatım cok berbattı cok sıkıntılar cektım 2 kere ıflas yasadık
kımse gordugu gunden gerı kalmasın gercekden cok zor dev dusus yasadık
sana soyle soyleyeyım oyle bı kıvama gelmıstım kı ıslemıyordu bana ... bursuru aksılık oluyordu ama artık umursamıyordum bıle kabul etmıstım cunku hayatda gelecek herseyı ölsem umrum olmayacaktı o derece :KK70:

barı dedım hayatı israf etmıyım yasadıgım surece aldıgım nefesın hakkını verım hıc bırsey olmasa... bı basladım ufaktan bı baktım kendı ısımı kurdum yenı ev aldım olmaz dedıklerım oldu saglıgım duzeldı

sabrın sonu gercekden selametmıymıs dedım dur sevınmıyım kesın bırsey cıkar yıne dedım :KK70: yok valla yoluna gırıyor mu ne

ama bu duzelmeye basladıgı ana donersek hayatımda bırsey ne zaman duzelmeye basladı sadece kendım ıcın yasamayı bıraktıgım an :) kedıye kopege ınsana kusa kıme faydan dokunursa sana dönusu anormal buyuk oluyor bende amac budur

Deniyorum sadece bazı cevaplara ihtiyacım var ama cevapları bulamıyorum ve bu yüzden ilerleyemiyorum. Ama sürekli aynı soruları soruyorum ve cevap bulamıyorum. Ameliyatım burun ameliyatıydı çok takmıştım o zaman ama bence takılacak birşey yoktu şimdi geriye dönüp baktığımda dünyanın en gereksiz şeyiymiş diyebilirim. Belki de ruhsal boşluğumu öyle kapatmak istedim. Ama bütün yüzüm değişti burnum şiş ve kocaman bir sene oldu düzeleceği de yok kendi kendimi mahvettim
burun amelıyatı sonrası bunu yasayan coook kısı var bılıyor musun
plastık cerrahın psıkologa yonlendırmıstı dımı ? genelde yonlendırıyorlar amelıyat oncesı veya sonrası
burun amelıyatı sonrası ınan coook kısıde duydum bunu . eskısı daha ıyıydı yuzum degıstı benımseyemedım mutsuzum dıyen ve amelıyatdan sonra daha mutsuz olan cok

cocugum dısında yasama sebebım dunyaya fayda saglamak
yasadıgım surece kıme ulasabılırsem benım ıcın kar dır
son nefesıme kadar bırının derdını dınlemek elımden gelenı yapmak ıstıyorum
ınsanları mutlu etmek benı cok mutlu edıyor ve ınan bundan beslenıyorum

mesela ben okudum, calıstım hemde cok streslı ıslerde , malı musavırlık ofısım vardı turlu adamlarla muhattap oldum en son noterde katıplık yaptım orda yasadıklarım bunalımım bende yeter be dedırttı ısı bıraktım

1 aylık evlıydım amelıyat oldum 32 yasımdayım 3 amelıyat gecırdım dogumumda ölümden döndum hala sancısını cekerım yasadıgım talıhsızlıgın

aıle ıcınde radıkal kararlarım oldu donusu olmayacak kararlarım
egıtım hayatım cok berbattı cok sıkıntılar cektım 2 kere ıflas yasadık
kımse gordugu gunden gerı kalmasın gercekden cok zor dev dusus yasadık
sana soyle soyleyeyım oyle bı kıvama gelmıstım kı ıslemıyordu bana ... bursuru aksılık oluyordu ama artık umursamıyordum bıle kabul etmıstım cunku hayatda gelecek herseyı ölsem umrum olmayacaktı o derece :KK70:

barı dedım hayatı israf etmıyım yasadıgım surece aldıgım nefesın hakkını verım hıc bırsey olmasa... bı basladım ufaktan bı baktım kendı ısımı kurdum yenı ev aldım olmaz dedıklerım oldu saglıgım duzeldı

sabrın sonu gercekden selametmıymıs dedım dur sevınmıyım kesın bırsey cıkar yıne dedım :KK70: yok valla yoluna gırıyor mu ne

ama bu duzelmeye basladıgı ana donersek hayatımda bırsey ne zaman duzelmeye basladı sadece kendım ıcın yasamayı bıraktıgım an :) kedıye kopege ınsana kusa kıme faydan dokunursa sana dönusu anormal buyuk oluyor bende amac budur
Kesinlikle katılıyorum galiba ben şuan ölsem umrumda olmayacak kısmındayım :D ama sabrın sonu selamettir e inanıyorum şuan bu bir dönem ve biticek. Hiç bitmeyecek gibi gelse de... Sadece denizde çok dibe dalmış da nefes almak için su yüzüne çıkmaya çalışıyor gibi hissediyorum. Çok nefesssiz kaldım biliyorum bir yerden sonra nefes alabilicem. Ama almam o kadar önemli mi diye de düşünmeden edemiyorum bir ben olmasam dünya yine döner. Bence yaşadığımız şuanki ülkemizin sorunları da etkiliyor haberleri açıyorum günüm berbat geçmiş zaten bir tane güzel bir şey olmuyor. Kadın cinayetleri,terör,hayvanlara yapılan işkenceler, tecavüzcüler,aşırı islamcıların gereksiz çıkışları delircek gibi oluyorum bunlar hep var mıydı çocuk olduğum için mi görmüyordum yoksa son dönemler de mi arttı bilmiyorum. Bir kadın olarak şu ülkede var olmaya çalışmak bile zor. Kadınlara ayrı otobüs yapıyorlar saati de 19 da bitiyormuş. Ayrıştırmanın ötekileştirmenin içinde sıkışıp kaldık. Hamile kadının parkta yürürken tekmelendiği bir ülke olduk. Sevgilisinin omzuna başını koydu diye çocuğu otobüste aile var diye dövmüşler. Tacize uğrayan kızı polis kale almıyor diye Twitter da tacizcimi arıyorum diye twit atıyor böyle sağlıksız bir ortamda sağlıklı düşünmeye çalışmak çoooooook zor.

Kesinlikle katılıyorum galiba ben şuan ölsem umrumda olmayacak kısmındayım :KK70: ama sabrın sonu selamettir e inanıyorum şuan bu bir dönem ve biticek. Hiç bitmeyecek gibi gelse de... Sadece denizde çok dibe dalmış da nefes almak için su yüzüne çıkmaya çalışıyor gibi hissediyorum. Çok nefesssiz kaldım biliyorum bir yerden sonra nefes alabilicem. Ama almam o kadar önemli mi diye de düşünmeden edemiyorum bir ben olmasam dünya yine döner. Bence yaşadığımız şuanki ülkemizin sorunları da etkiliyor haberleri açıyorum günüm berbat geçmiş zaten bir tane güzel bir şey olmuyor. Kadın cinayetleri,terör,hayvanlara yapılan işkenceler, tecavüzcüler,aşırı islamcıların gereksiz çıkışları delircek gibi oluyorum bunlar hep var mıydı çocuk olduğum için mi görmüyordum yoksa son dönemler de mi arttı bilmiyorum. Bir kadın olarak şu ülkede var olmaya çalışmak bile zor. Kadınlara ayrı otobüs yapıyorlar saati de 19 da bitiyormuş. Ayrıştırmanın ötekileştirmenin içinde sıkışıp kaldık. Hamile kadının parkta yürürken tekmelendiği bir ülke olduk. Sevgilisinin omzuna başını koydu diye çocuğu otobüste aile var diye dövmüşler. Tacize uğrayan kızı polis kale almıyor diye Twitter da tacizcimi arıyorum diye twit atıyor böyle sağlıksız bir ortamda sağlıklı düşünmeye çalışmak çoooooook zor.
insanın oldugu yerde sorun her zaman olur :)
onceden de vardı kotu seyler ama sımdı elımızın altında hersey ve her bılgıye ulasmamız daha kolay oldu
bu daha mı ıyı oldu daha mı kotu orasını kestıremıyorum ama ınsanın gozunu korkuttugu ve endıselendırdıgı kesın

benım 2 yasında bır kızım var ve ben kızı okula işe yurt dısına falan nasıl gondercem dıye dusunmedım degıl
kız teklıfı kabul etmedı dıye yuzune asıt atanda var sırf guzel dıye öldurulende var bunu dusunursek hastalanırız akıl saglıgımızı yıtırırız

kotu seyler olurken ıyı seylerde oluyor
bır dongu bır denge ve kotuler varsa o dengeyı bız saglayıp ıyı kısımda olalım
sevgı zaten bırcok seyı ıyılestırır guzellestırır

sen ıyı seylere odaklan bosver kotu seylerı :)

burun amelıyatı sonrası bunu yasayan coook kısı var bılıyor musun
plastık cerrahın psıkologa yonlendırmıstı dımı ? genelde yonlendırıyorlar amelıyat oncesı veya sonrası
burun amelıyatı sonrası ınan coook kısıde duydum bunu . eskısı daha ıyıydı yuzum degıstı benımseyemedım mutsuzum dıyen ve amelıyatdan sonra daha mutsuz olan cok
Yönlendirmedi ama ben kendi kendimi yönlendirmek istiyorum. Sadece psikologlara da çok güvenmiyorum arkadaşım psikoloji okuyor bakıyorum benden bir farkı yok ben önceden onlar okuyunca bambaşka bir şey oluyorlar zannederdim saf bir şekilde :D ama sadece insan davranışları üzerinde bilgi sahibi oluyor seni daha iyi olman için yönlendirmeye çalışıyor da kendisi yapabiliyor mu acaba bunları oda. Aşk acısı çekiyor belki zarar veriyor vuruyor kırıyor sonra ertesi gün gömleğini giyip gelip bana akıl veriyor. Samimi bulamıyorum.

Back
X