- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.199
- 798
- 36
Sevdiğim herşey kapalı şu anNe olur buna izin vermeyin. Kendinize bunu yapmayın ne kadar seviyorsanız da kimsenin özgürlüğünüzü elinizden almasına izin vermeyin. Benim erkek arkadaşım da beni kısıtlamaya çalışırdı hep gitmesen yapmasan vs. vs. çok seviyor ya ondan korumaya çalışıyor kıskanıyor merak ediyor derdim sonra anladım ki sevgi sandığım şey aslında böyle bir şey değil. Aslında kaybetme korkusu yaşıyor. Bana güveniyor ama kendine güvenmiyor. Seviyor ama sağlıksız düşünüyor. Sonuçta boşanmak istediği için öldürülen kadınlar var bu ülkede sorarsan kıskançlıktan yaptım çok sevdiğim için yaptım der. Çok seviyormuş deyip saygı duyacak halimiz yok. Ben kimseye benimsin falan da demem nerden benim oluyormuş. Ben de kimsenin değilim. Herkes bir birey kimseye sahip değiliz. Engel olmaya da hakkımız yok. Önemli olan sevgi saygı çerçevesinde birlikte bir hayat sürmek. Doğru düşünen doğru seven insan karşısındakinin hayatında keşkelere sebep olmak istemez. Bazısı da para kazanmasın benim elime baksın bana muhtaç olsun benden kopamasın bunların derdine düşer zavallı gibi. Demek istediğim eğer engellerine boyun eğseydim şuan onunla aynı şehirde okurdum daha iyi bir üniversiteyi kazanmış olmama rağmen...yurtdışına dil okuluna gitmezdim... yüksek lisans yapma dediği için yapmazdım... kız arkadaşlarımla tatile gitmezdim... daha liste uzar gider. Bu arada ayrılmadıkta düşünce yapısı değişti. Zaman aldı ama tüm bunların yanlış olduğunu anladı. Sabırla anlattım her kavgada. Ya da boyun eğip o gitme dedi diye gitmeyecektim onun istemediği yerlere. Bunlara ses çıkarmayarak biz müsade ediyoruz yani biraz da. Böyle bir şey olmamalı. Değişmeyen varsa da hayatımızda yeri olmasın. Çıksın gitsin sevmek gerçekten böyle bir şey değil.

Bide herşey engel koydu çarşıya gidiyorum hemen dön çocuk aciktiii
Yok yemek yok..
Bla bla.
Sosyal hesabım yok izin vermiyor buna girdiğimde haberi yok söylemek istemiyorum
Benim burda derdime anlatmaya ihtiyacım var
Haklısın yapmak istediğim çok şeyim var
Doğum yaptım dogumda annemde kalmak istedim izin vermediler kadın dediği kocasında durur kocam çok kıskançlık damarı oyle dinlemediğini için beni dövmeye bile kalktı ama dovemedi istediğim gibi olmiycakmis bana sormadan iş yapma diyor hala.