belki bu dert değil diyeceksiniz ama içim içimi yiyor ...

Tatile başka bir amaçla gitmiş, yoksa teli neden kapatsın?

Bir de şüphe çekmesin diye en baştan söylemiş, sazan :)

canım sen tabi erkek arkadasını herkesten daha iyi tanıyorsun ama ben böyle bişeye asla göz yumamam ve benim erkek arkadasım kendi kafasına göre arkadaşlarıyla tatile giderse o iş biter bunun üstüne birde telefonunu kapatmış hiç ailesi yok galiba bunun baya sorumsuz...

böyle birşey asla olmaz olamaz daha coook gençsin,iyice bağlanırsan kötü olur...erkek arkadaşlarıyla tatilde ve telefon kapalı bu üç şey iyi alametler degil düşün taşın...

şüphelenmedim değil dedim sen başkasıyla gidiceksin tatile yalan söleme bana dedim Kur'an çarpsın annemin ölüsünü göreyim değil dedi . ama iş yeride geçerli bi sebep değil ki başka adam mı yok ortada sankii

çok saçma bir şey bence. gece gündüz bunu mu arayacaklar sanki, öyle olsa hıc göndermezler ya da zaman kısıtlaması koyarlardı. o gittiği yerde telefonu da kapacak ki, kafası rahat etsin, sen de iki de bir arayıp hesap soramayacaksın, arkadaşlarıyla takılmak için gitmiştir, e takılmışken nerelere takılırlar bu yaşlarda özellıkle, günahları boyunlarına. çok gençsın daha. ilişki için bile erken.

başkasıyla gitmeye bilir ama bu başkasına bakmayacagı anlamına gelmez hadi bakmadı diyelim yanındaki erkeklerde mi bakmayacak oda mecbur onlar yüzünden girmeyecekmi kız ortamına...

yada bunları gec canım herşeyi yapmaya özgür artık bu kişi. cünkü karışanı yok serbest ,bir sevgilisinin oldugunun farkında degil...yarın öbür gün yüzüne vurulur canım bu karışmama durumu bir zamanlar tatile gittim kimseye sormadım buna da karısamazsın der basar gider...

Oldu canım!
Sen aynı şeyi ona yapsan deli olurdu eminim.
Numarasını sadece ikinizin bileceği bir hat alıyorsunuz ama onu da biliyorlar iş yerindekiler.
Hani sadece ikinizin bileceği hatlardı bunlar?
Canım içine kurt düşürmek istemem ama bu durum benim biraz içimi karıştırdı.
Dikkatli ol!

Hımmm durum vahim
aklıma olumsuz ne varsa hepsi geldi,
Hadi diyelim tl kapalı sizi arayabilirdi madem arkadaşlarıyla gitmiş,

ben zaten sürekli arayıp rahatsız eden hesap soran biri değilim. o çalışırken bile pek konuşturmak istemem yoğun ortamda çalışıyor çnki hesapçı insanda değilim aksine o hesap sorar hep lafı yiyip oturur snra .

başkasıyla gitmesede, orda başkalarıyla rahat rahat gezip tozmak için teli kapatıyor belliki...
insanı aptal yerine koyan erkeklerden nefret ediyorum, iyi niyetini kullandırma canım
bas tekmeyide görsün tel kapamayı çok sinir oldum

erkek arkadaşın patron mu da 7/24 onu arayacaklar sanki. Bahanenin de böylesi

yeri geldiginde hesap sorulur...

o zaman yeni hat alacak, tatil boyunca seni arayacak zor bişey değil...:44:

patron değilde patron gibi diyelim herşey ondan sorulur en önemli müşterilerle o ilgilenir o tarz bişey

Evet sen onu tatıle gıtmemesı ıcın tutamazsın, ama o keyfınden odun verıp senınle olmak ıcın gunubırlık mını tatıller ayarlayabılır.
ısın dıger kısmının sinirsel boyutunu kelımelere dahı dokemıyorum.!
ne munasebet, arkadaslarıyla tatıle gıdıp ustune telefon kapatmak.
sonra keyıf fasılı bıtınce senle vakıt gecirsin arasın. yaptıgı saygısızlık bana kalırsa.
gıtmıs ve senı aramamıs. ararsa acmamalısın tabırı caızse burnu ıyıce surtmelı.
belkı ustume vazıfe degıl ama onun sızı onemsedıgınden fazla onemsemeyın bence.
bu olaydan arada deger farkı oldugunu dusunuyorum.

bende öle dedim hani ikimiz bilecektik oda lazım oldu birine verdim oda gitmiş patrona oğluna falan verilmiş öle . ahh canım o kurt çoktan düştü de ...

bu gerçekten çok mantıksız ! hani anlarım insanlar tatilde kafa dinlemek, teknolojiden uzak, sakince, huzurlu zaman geçirmek isteyebilir ancak hayatında bir kadın varsa bunu yapamaz ! yapmamalı ! bilmiyorum da yerinizde olsam sadece kendimi yeyip bitirmem onunda başının etini yer hayatı zindan ederim.. yok öyle telefon kapatıp tatil yapılacak bir dünya

Bana da hiç inandırıcı gelmedi.
Farzedelim ki iş yerinden aramasınlar diye kapattı teli.
Açık olsa ne olur ki?Adam arar ''burası çok yoğun gel''der
''ben şimdi falanca yerdeyim,şu an çıksam 4 saat sonra orda olurum''dese adam zaten başkasını bulur.
Neticede izin günü.Her yere gidebilir.
I ııııh inanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…