belki bu dert değil diyeceksiniz ama içim içimi yiyor ...

bana karşı hiç böle birşeyi olmamıştı ilk bu .

bu konuda taviz vermemelisin.geri döndüğünde açma telefonunu sende.hatta ortak olan hattınızı kapalı tut.burnu sürtmeli kesinlikle.zaten seni kaybetmek istemiyorsa seviyorsa çabalar.sakın üste çıkmasına da fırsat bile verme

Tatile çıkan adamı iş yeri niye arasın ki? Hadi çok yaptın dön yada gel diyemezler
Yada bu kadar çok rahatsız eden kim arıyomuş?
İlginç durum

kendime dedim ama arar die düşündüm dayanamaz dedim ama dayanabiliyormuş işte

Canım tatile gitmesine bir şey diyemem ama benim eşimde kapatırdı nişanlıyken kimse ulaşmasın diye tabi arardı sorardı... şimdi hala kapatır işi sebebiyle. benim kafamın almadığı şey sevgilin sana ne kadar bağlı acaba hiç aramayacak kadar sevmiyormuş demek ki iyi dayanabiliyor :44:

sevmiyormuş işte ablacım ..

Yavrucum,belli ki erkek arkadaşın apaçık yalan söylüyor sana..
Söyledikleri oldukça tutarsız ,mantıksız şeyler...
Hiç kendini üzdüğüne,üzeceğine değmez bile...
Artık suyu ısınmış, "eski erkek arkadaş " sıfatını almaya hak kazanmış....

Son düzenleyen: Moderatör:
sevmiyormuş işte ablacım ..

Canım sende ne diye bekliyorsun o zaman ayrıl gitsin niye kendini kandırıyorsun ki hala erkek mi yok daha da iyisini bulursun şartlarını şurtlarını baştan koyacaksın ezdirme kendini hele hele sevgiline hiç !

Hersey ortada yani, kendini üzme hic, gönder ait oldugu yere.. Buna benzer bir olay da ben yasamistim sonra altindan ne cikti dersin: meger eski sevgilisi ile karsilasmis..bana telefon hattimi yengem istiyor demisti. Ona verecegim bir hafta. Cevaplari da cok mantiksizdi(yengesinin telefonu calinmis) ama ben inanmaya calismistim. Iki gün sonra baska bir numaradan aradim, telefonu acti. Hani yengene vermistin? Vazgecti yengem, e o zaman niye arayip haber vermiyorsun ben de ne zaman ararsin diye bekliyorum, demistim. kekeleye kekeleye konustu iste.

Gülüyorum böyle insanlara...

Erkek arkadasina kesinlikle güvenme, süründürmene de gerek yok, kaninda var demek ki, birak gitsin yoksa sen aci cekersin daha sonra, daha fazla...

benimde biraz kafam karıstı senle tatildede konusmak görüsmek isteyen insan baska bi hat alır gider tatile ordada konusur bu orada biraz çapkınlık yaparm dye düüsünüo heralde yada serbest olmak istiyo ne kadar ilgisiz bi adam:/

Canım üzgünüm ama sanırım aldatılıyosun ya da erkek arkadaşın çok sorumsuz.
Ayrıl diyeceğim ama demesi kolay diyeceksin.
Çıkar yakında kokusu bir şey varsa.
Bu erkekler neden böyle ya.

odunluklarından dolayı sanırım canım ...

odunluklarından dolayı sanırım canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…