belki bu dert değil diyeceksiniz ama içim içimi yiyor ...

açmayı geçtim görüşmeyi bile düşünmüyorum. insan hiç mi düşünmez ?

bende öle dedim hani ikimiz bilecektik oda lazım oldu birine verdim oda gitmiş patrona oğluna falan verilmiş öle . ahh canım o kurt çoktan düştü de ...

şu anda elin kolun da bağlı,
telefonlar kapalı yapabilecek bir şey de yok
ama canım yanlış bir şey yapıyorsa er ya da geç bu gün ışığına çıkacaktır merak etme.
bu arada aklıma geldi canım facebook hesabınız yok mu?
gittiği yere bilgisayarını götürmese bile muhakkak internet cafe vardır
akşamları gir konuşalım falan de.

hesaplarımız var ama bunu ona söleyebilmek için iletişim aracımız yok canım . ayrıca o bilmesede şifresi bende sürekli karıştırıyorum ama mesajları falan silme zahmetine bile girmiyor ama hep arkadaşları akrabaları öle bayan arkadaş yok doğru düzgn .

kesinlikle katılıyorum.. ayrıca bas tekmeyi ve süründür fikrine de katılıyorum

Buna çok güldüm ya
Sen konuşamıyoruz diyorsun ben ne diyorum
Ne kadar salağım
Kusura bakma canım

Peki tatile gittiği arkadaşlarından senin tanıdığın,telefon numarası sen de bulunan biri yok mu canım?
Ya da madem telefonları kapalı olacak rahatsız edilmek istemediği için
Onların(yani tatile çıktığı arkadaşlarının) hattından konuşmak gibi bir teklifte de mi bulunmadı?

malesef ben arkadaşlarını tanımıyorum yani gttiği kişileri sadece bi arkadaşı burdanmış diğerleri yalovadaymış orda toplanıcaklarmış. öle bi teklifte bulunmasına bile razıydım hiç değilse konuşma zahmetine girerdi .

aa ne munasebet cnm zaten sana deger veren bırı özler ve sesını duymak ıster bence senın ona verdgın degerı snaa verıyo boşa zaman gecırme cnm

keşke böyle bir teklifte bulunsaydı burada herkesin düşünceleri daha farklı bir şekilde olurdu.
ama üzgünüm bu hareketleri herkesi şüphelendirmeye yetti de arttı bile.
sonuçta kendi telefonundan bile arasa seni kontör yükleyecekti
madem kendi telefonu kapalı arkadaşının hattına yükleyip arayabilir
veya faturalı hat kullanıyorsa gene fatura ödeyecekti madem kapalı telefonları,
arkadaşının hattı faturalıysa fatura ödeme dönemi gelince ona belli bir miktar katkı da bulunurdu fatura öderken.
bu arada kaç yaşında erkek arkadaşın canım?
hem ne zaman dönecek tatilden?

bana da pek inandırıcı gelmedi.tamam tatile gidip kafa dinlemek istemiş ama telefon kapatmak da ne .madem rahatsız edeceklerini düşünüyor o zaman gitsin başka hat alsın senin için.bu durumda sizi hiç düşünmemiş. ben birşeyler karıştırdığını düşünürdüm ,birşeyler karıştırmıyorsa bile sevgilisi yokmuş gibi davranıyor sorumsuzca.ikisi de kötü.bu zamana kadar hiç böyle sorumsuzca davrandığı oldu mu belki

kontörüydü faturasıydı önemli değil onun için canım . 22 yaşında, cuma öğleden sonra gelicem demişti . herkesi ve beni şüphelendirmeye gerçekten yetti ama insan yinede bir ümitle bekliyor telefonun başında .

bana karşı hiç böle birşeyi olmamıştı ilk bu .

açmayı geçtim görüşmeyi bile düşünmüyorum. insan hiç mi düşünmez ?

ben o kadarını yazmak ıstemedım.ama evet bencede gorusmemelı ve ıyıce hatasını anlamasını saglamalısınız. sız aynısını yapsanız ne hıssederdı acaba? evet ınsan dusunur seven ınsan bunu dusunmeli..

beklersin tabi canım ya kim olsa gene de arar umuduyla bekler.
dönünce sen tavrını koy bence canım.
ne olursa olsun herhangi bir arkadaşından aramanı da geçtim 1 tanecik de olsa mesaj atmanı bekledim de.
ama sakın şüphelendiğini belli etme canım!
çünkü şu anda haklı sen iken şüphelendiğini anlarsa
sen bana güvenmiyorsun, bilmem ne diye kendini üste çıkarabilecek yolu bulmuş olur.

öle yapıcam . zeytinyağı gibi çıkmayı biliyor zaten kendisi iyi öğrenmiş bunu

canım seni fazla iyiniyetli gördüm tatile gitmesi arkadaslarıyla eğlenmesi birşey değil de ne demek tel in kapalı olması.
insan hiç sevdiğini aramaz mı yahu!!
sen demedin mi kendine bu adam beni bu kadar mı seviyor diye.
ben seniin yerinde olsam öyle burnu sürtsün hatasını anlasın vs diye hayatta uğrasmam adamı da dinlemem acıklama yapması için fırsat da vermem eşşek başımıyım ben burda deyip ayrılırım.

Peki ilgili miydi sana karşı canım?
Sevgisini belli eden bir erkek mi?
Nasıl biri?
Sık sık tartışan bir çift miydiniz?

tartışıyoruz ama şöyle kıskançlık yüzünden hep yok o niye öle dedi o kim bu kim o şekilde. şakalaşır uğraşır arada çiçek alır gelir bazen güzel sözler söyler öle yani nasıl anlatıyım bilemedim. normalde buluşmak için fırsat arar izin al der 5 dk.da yeter bana der beni eve bıraktıktan snra bişi dediler mi kızdılar mı sürekli sorar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…