Ahhhhhhh ahhhhh me diyim ki ben
Simdi . Adam totoyu devirdi yattı . Uyandırdım basım cok ağrıo uyumak istiyorum dedi .( aksam bosssssss gecti anlayacan. Canım benim eşimin sperm sayısı ve morfolojisi sorun vardı tedavi oldu düzeldi . Bende pko var . Hiç normal yoldan hamile kalmadım . Bir. Kez tup bebek ile oldu o da kan pihtilasmasindan kalbi durdu (( belki bu yöntem tutar her şeyi deniyorum (
tşk canım:)bakalım daha neler deneyeceğiz işallah olur bu kez ben kim ne derse yapıyorum :)
Benim esiminde morfolojisinde sorun var sirf 4%, siz ne yaptinizda düzeldi, fikir verirsen cok sevinirim, bizde durum biraz acil...
Bende de simdi miyom cikti onu aldircam vs, ama bu ara spermleri düzeltirsek sansim daha iyi gider insallah.
Ben bu siringa olayini gecen ay denedim hem 10 ml hem 50 ml tutmadi ama denemeye devam etmcem, bence 50 lik daha iyi, ama esim diyor ki 10 luk belki daha iyidir daha cok basinc yaparak iceri dogru atar diye...
Bilemicegim artik ...
Ahhhhhhh ahhhhh me diyim ki ben
Simdi . Adam totoyu devirdi yattı . Uyandırdım basım cok ağrıo uyumak istiyorum dedi .( aksam bosssssss gecti anlayacan. Canım benim eşimin sperm sayısı ve morfolojisi sorun vardı tedavi oldu düzeldi . Bende pko var . Hiç normal yoldan hamile kalmadım . Bir. Kez tup bebek ile oldu o da kan pihtilasmasindan kalbi durdu (( belki bu yöntem tutar her şeyi deniyorum (
Selam sekerler ;
Dün aksamı boş geçirdim ama bugün elimden kurtulamadı :) kuzen dışarı çıkmıştı bende hemen bunu eczaneye gönderdim ince ve uzun şırınga almak icin istemeye istemeye gitti . İslerimi hallettim hemen vakit varken kuzende yoktu haydi dedim deneyelim yeni siringamizi :)))) denedik . Birde silkeledi beni Ayakları diktim yattım . Ohhh icimde kalmıştı şırınga ısı :))) alışacak böyle böyle dışarı başka bir seye yapmaya biraz zor oldu ilk sefer ama hiç fena degildi . Bundan sonra her Zaman bu yöntemi deneyecem . Ben kestine şurup bulamadım ama siringasi olan başka bir şurup aldırdım . 6 tl ye tavsiye ederim kesinlikle normal siringalardan daha işlevsel :))
gönüle göre olsun umarım bebgine kavuşursun istersen kocanı dövmene yardım edebilirim:) :) uyumak yok durmadan bebek için hayde poligona :)
ben demiştim o şurup şırıngalarının daha iyi oldugunu hem uzun hem tam derine kadar girebiliyor hem daha az can yakıyor durmayın devam devam devam:)
Canım ben siringayi sonuna kadar çekiyorum ki sikarken basincli gitsin diye . Yani hava kabarcığı falan olması normal sakın sen iğne yapılır gibi havasını almaya calışma yukarı kadar cek son hız bosalt fosssssss diye :)))bu siringa olayini ben de denedim dun aksam...yalniz siringanin icinde cok fazla hava kabarcigi vardi, sizde de oyle oldu mu?
Kesinlilkle daha iyi canım daha uzun hem . Normal şırınga cok buyuk degil zaten. . Bunu sevdim ben . İsim bittikten sonra bi güzel yıkadım kuruttum yine kullanıcım durmak yon tam gaz çalısmaya devam
:)) bu ay biraz hesaplamalarda falan hata yaptım ama önümüzdeki ay daha bilinçli olurum sanırım :)))))
Canım ben siringayi sonuna kadar çekiyorum ki sikarken basincli gitsin diye . Yani hava kabarcığı falan olması normal sakın sen iğne yapılır gibi havasını almaya calışma yukarı kadar cek son hız bosalt fosssssss diye :)))
canim sonuna kadar ceksem ici iyice hava dolacakti...10 ml lik siringanin ici 3 ml ye kadar doldu zaten...biraz az oldu galiba((
Canım esime keciboybuzu kuru yapmıştım simdi çaksir içiriyorum sperm kalitesi artsin diye . Ona macun gibi ballı bir şey alacam artık bir dahaki ay :)))) deli etti beni bu ay adam ya . Yumurtlama dönemim gecti ama bu aksam uyumassa deneyecem yine :)) vazgeçmek yokkkk
Selam sekerler ;
Dün aksamı boş geçirdim ama bugün elimden kurtulamadı :) kuzen dışarı çıkmıştı bende hemen bunu eczaneye gönderdim ince ve uzun şırınga almak icin istemeye istemeye gitti . İslerimi hallettim hemen vakit varken kuzende yoktu haydi dedim deneyelim yeni siringamizi :)))) denedik . Birde silkeledi beni Ayakları diktim yattım . Ohhh icimde kalmıştı şırınga ısı :))) alışacak böyle böyle dışarı başka bir seye yapmaya biraz zor oldu ilk sefer ama hiç fena degildi . Bundan sonra her Zaman bu yöntemi deneyecem . Ben kestine şurup bulamadım ama siringasi olan başka bir şurup aldırdım . 6 tl ye tavsiye ederim kesinlikle normal siringalardan daha işlevsel :))
Bugün SIRINGAYI denedık benımkı kussede :) ben bıse sorcam sabah yıne yapcez ama yıne sırıngayla benım normalde bugün yumurtlama gunüm yanı 24 U acaba 2 defamı yapmalı şansı arttırmak. Icın
senin siringanin icinde de hava kabarcigi var miydi kardes? rahatsiz etti beni hava kabarcigi...ama siringanin icine bakinca sirf kabarcik gordum((
ama siringanin icine bakinca sirf kabarcik gordum((
iy iyapmışın canım benimde bugün 18.günüm 16.gün yaptık sadece adamda tık yok yaişim var benim bu adamla rabbim duy sesimizi ne olursun:18:
Bugün SIRINGAYI denedık benımkı kussede :) ben bıse sorcam sabah yıne yapcez ama yıne sırıngayla benım normalde bugün yumurtlama gunüm yanı 24 U acaba 2 defamı yapmalı şansı arttırmak. Icın
@asel: siz cakisir otunu dövüp bal ile macun olarakmi yaptiniz yoksa cayinimi yaptiniz ?
Kesinlilkle daha iyi canım daha uzun hem . Normal şırınga cok buyuk degil zaten. . Bunu sevdim ben . İsim bittikten sonra bi güzel yıkadım kuruttum yine kullanıcım durmak yon tam gaz çalısmaya devam
:)) bu ay biraz hesaplamalarda falan hata yaptım ama önümüzdeki ay daha bilinçli olurum sanırım :)))))
Canım ben siringayi sonuna kadar çekiyorum ki sikarken basincli gitsin diye . Yani hava kabarcığı falan olması normal sakın sen iğne yapılır gibi havasını almaya calışma yukarı kadar cek son hız bosalt fosssssss diye :)))
Canım hava dolsun ki basincli gitsin içeriye . Hepsi dolmaz zaten bizim kide zar zor yapıyor oda accik çıkıyor :)) ama olsun tatlım sen sonuna kadar cek son hız bosalt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?