belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şırınganın işine yaramasına çok sevindim zamanla daha bilinçli kullanırsın üzülme :) sen derinligi iyi ayarla ve bir anda eteş et :) umarım gerçekten hamile kalırsın :)

artık yumurtlama zamanlarında 1 hafta sadece şırınga olacak hayatımda olacak olacak ben umutluyum Teşekkürler iyi dileklerin için canım

artık yumurtlama zamanlarında 1 hafta sadece şırınga olacak hayatımda olacak olacak ben umutluyum Teşekkürler iyi dileklerin için canım

şırıngayla kocanı aldatmayasın ama hahahahaa:) 1 hafta şırıngyla başbaşa adam dellenmesin hahahahaha:)

Ya kızlar bu şırınga işini benim koca yapar mi bilmiyorum nasıl ikna edecem ben daha hiç bahsetmedim silkeletme işi bike ona çok saçma geldi nerden buluyorsun böyle şeyleri dedi

şırıngayla kocanı aldatmayasın ama hahahahaa:) 1 hafta şırıngyla başbaşa adam dellenmesin hahahahaha:)

sorma şırıngayı görünce adam bir tuhaf oldu zaten . diyorum sen çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dışarı bakma bana . sapıksın sen diyor . hiç beklemezdim senden bunu diyor .

Ya kızlar bu şırınga işini benim koca yapar mi bilmiyorum nasıl ikna edecem ben daha hiç bahsetmedim silkeletme işi bike ona çok saçma geldi nerden buluyorsun böyle şeyleri dedi

hicrancım . deki kocana canım kocacım . bak sen yaparken o hızla içeri gitmiyor . ama şırınga hem uzun hemde onunla daha basınçlı gidiyor ve şansımız daha çoğalıyor de . deneyenler var de .aynen aşılamayıda böyle yapıyorlar de . tek fark aşılamada yumurtanı ilçala büyütüp çatlatıyorlar sonra spermleri alıp yıkıyorlar onu şırınga ile senin tüplere bırakıyorlar . aynı hesap de . biz sadece daha basit olanını deniyoruz ve şansımız %80 artıyor de . süslen falan filan accık cilve yap ağlamaklı konuş kendini yerden yere at istiyorum yapalım falan diye

sorma şırıngayı görünce adam bir tuhaf oldu zaten . diyorum sen çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dışarı bakma bana . sapıksın sen diyor . hiç beklemezdim senden bunu diyor .

hahahaha gülmekten altıma ettim nerdeyse hahahaa sapıksın sen diyor demek hahahaha desene ben bu şırıngayı senin niyetine kullanıyorum ha sen ha o kıskanma sen ver spermi hadi yavas yavas git şuracıktan :) hahahaha

bak sen yaparken o hızla içeri gitmiyor hahahahaha hahahahaha hahahahaa:) ya sen çok şekersin ya

bence denemekte fayda var bir şansını denemelisin gerekten çok işe yarıyor arkadaşın dediigi gibi o hızda yaparken koçişlerinkile spermde çıkıveriyor hahaha:)

hahahaha gülmekten altıma ettim nerdeyse hahahaa sapıksın sen diyor demek hahahaha desene ben bu şırıngayı senin niyetine kullanıyorum ha sen ha o kıskanma sen ver spermi hadi yavas yavas git şuracıktan :) hahahaha

bak sen yaparken o hızla içeri gitmiyor hahahahaha hahahahaha hahahahaa:) ya sen çok şekersin ya

ama canım o tazyikle iyi gidiyor şırınga ile . öbür türlü cidden yavaş yavaş gidiyor .

kendimi kullanılmış hissediyorum dedi git güldürme beni çocuklarıma bir şey olacak diyorum . ciddiyim diyor birde beni kullanıyorsun diyor . tribe girdi adam

Ben de hiç beceremem işve cilve zaten bu aralar iyice saldım bakmıyorum kendime kaç gündür dışarı falan çıkmıyorum canım hiç istemiyor surubu falan alayım da bu daha ki aya hazırlık bu ay geçti artık bide ben ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum adetten ne kadar zaman sonra yapmaya başlayacam ve kav gün yapcam

adamın özünden bakmek gerek birazda olaya bacım adam kendini tecavüze ugruyor gibi hissediyor işte :52 birde gerçekten o işi normal yapmak var birde ruhsuz bir şekilde şırıngaya koymak var adam haksızmı anam belkim seni özlemiş aşkla çocuk istiyor :) hahahahahahaa

o yumurtlama işini bilmiyorum ama bilen arkadaşlar sana yardım ederler ama cilveye gelince oda benim uzmanlık alanım :52

o yumurtlama işini bilmiyorum ama bilen arkadaşlar sana yardım ederler ama cilveye gelince oda benim uzmanlık alanım :52

Pko olunca düzensiz benim daha önce yumurtla madım belkide çünkü küçük küçük kstler vardı bende yumurtalar dönüşmüş kiste bana bu özel ders var kisss işve cilve dersi

canımcım kendine gel kaldır totoyu bakim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm kalk şurubunu al birde kendine ovülasyon testi al önümüzdei ay . yumurtlanamanı takip edersin birde ateşimizi ölçelim takip edelim .

canımcım kendine gel kaldır totoyu bakim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm kalk şurubunu al birde kendine ovülasyon testi al önümüzdei ay . yumurtlanamanı takip edersin birde ateşimizi ölçelim takip edelim .

kadının totosu kalkmaya hazırlda adamın totosu şırıngaya ne diyecek bakalım :

cilve = balbusebal+asel= Hicran

Daha öncede dedim ya adam bana kırk yıl dokunmasın gel de beni şey et demem artık bunların hepsini önümüzdeki ay yapcam bct kuru yapcam bide ya aslında benim kocanın totosu her zaman kalkmaya müsait

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…