[Canım dene yapamazsan KUCUK alırsın :))) ısımız ne zor yarabbim :)))
hemde nasıl zor olan bize oluyor birde eşimi zorluyorum ama benim yerime o nazlanıyor . o kadar macun nereye gıdıyor anlamıyorum devamlı yorgun benım esımyası 39 ondanmıdır acaba
Canım telefondan girince eklenen fotografların hepsini göremiyorum ama google dan baktım mantıklı :)))
işte ben bunu kullandım tesadüfen öylesine denedim gerçi tutacagı varmış faydası olur diye koydum resmini istersen bir dene ama sperm sorunu varsa işe yararmı bilmiyorum dedigim gibi benimkisi hem meraktı hem yapısal sorundan kaynaklı bir çözüm üretmekti uydur buydur oda tuttu:)
canım senın ılacın adı preseed miydi adını ogrenmem lazım
arka sayfalara yazmıştım galiba şuan unuttum gene bulayım yazayım sanada ben bir ara tesadüfen bir şurup almıştım içinde şırınga çıktı onunla yaptım oldu bahsettigin bu mu
yaş etkiler elbette ama okadar etkiler mi bilemiyorum biraz dişinizi sıkmanızda fayda var
canım bu ust tarafta ılaclı sırınga resmı var senınkı ondanmıydı bılmıyorum bırı preseed deyınce senın ılactan zannettım senınkı ıle arasındakı fark nedır bılmıyorumda
elımden geldıgınce sıkmamaya calısıyorum ama en azında yumurtlama donemlerınde cok zorlastırmasın ısımı hos bende cocuk ıcın ıstıyorum ya:)
Offf benimki yine 10 ml ilk almış gelmiş !!! Sınır oldum ya . Yarın çıkıp kendim bakayım senin söylediğine bakalım( bu aksam bu aldığı ile denemeye çalışacağım :)))
birşey sorn isteyen var mı birazdan çıkacagım
ben ilacın ismini göremedim.yazmanda sakınca var mı?
ben ilacın ismini göremedim.yazmanda sakınca var mı?
evet o resimi ben koydum benimki ondandı özeline bişe yazdım oku istersen
evet o resimi ben koydum benimki ondandı özeline bişe yazdım oku istersen
sen uyudun galiba neyse iyi geceler herkeze
canım cok tesekkur ederım mesaj hakkım olmadıgı ıcın cevap yazamadım ben denemek ıstıyorum bu sırınga ıle belkı nasıbım vardır tutar
canım kusura bakma .bir taraftan ovulasyon testlerine bakıyordum.teşekkür ederim.not aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?