belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaş etkiler elbette ama okadar etkiler mi bilemiyorum biraz dişinizi sıkmanızda fayda var

canım senın ılacın adı preseed miydi adını ogrenmem lazım

canım senın ılacın adı preseed miydi adını ogrenmem lazım

arka sayfalara yazmıştım galiba şuan unuttum gene bulayım yazayım sanada ben bir ara tesadüfen bir şurup almıştım içinde şırınga çıktı onunla yaptım oldu bahsettigin bu mu

arka sayfalara yazmıştım galiba şuan unuttum gene bulayım yazayım sanada ben bir ara tesadüfen bir şurup almıştım içinde şırınga çıktı onunla yaptım oldu bahsettigin bu mu

canım bu ust tarafta ılaclı sırınga resmı var senınkı ondanmıydı bılmıyorum bırı preseed deyınce senın ılactan zannettım senınkı ıle arasındakı fark nedır bılmıyorumda

canım bu ust tarafta ılaclı sırınga resmı var senınkı ondanmıydı bılmıyorum bırı preseed deyınce senın ılactan zannettım senınkı ıle arasındakı fark nedır bılmıyorumda

evet o resimi ben koydum benimki ondandı özeline bişe yazdım oku istersen

Offf benimki yine 10 ml ilk almış gelmiş !!! Sınır oldum ya . Yarın çıkıp kendim bakayım senin söylediğine bakalım ( bu aksam bu aldığı ile denemeye çalışacağım :)))

senin işin yok mu kız burda ne duruyon daha :) :) :)

ben ilacın ismini göremedim.yazmanda sakınca var mı?

basettigim ilaç resimdeki ilaç degil onu şırınga örnek olsun diye koydum benim bhsettigim bir şuruptu nezle şurubu ilaçla işiniz yok şırıngayı alabilmek için alacaksınız ilacı at şırıngayı al bulup yazacam şimdi

özeline yazıyorum bak tekrar diyorum ilaçla işin yok şırıngayı alabilmek için ilacı söyledim sakın kullanayım falan deme..!!1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…