- 29 Temmuz 2016
- 61
- 12
- 38
- 28
Ins olur Rabbim nasip eder.hangi şırınga dan kullandınız acaba.ben gecen ay küçük 5ml likle yaptim ama olmadi ;(bakalim hayirlisiKonunun uzerinden epey gecmis ama yazmak istedm kızlar. Uzun suredr takip ediyorm ama bugn uye oldm
Bir yıldan fazladr evliyim diyabet hastasıyz esimde bende. Henuz hamile kalamadm. Adetim duzenszdi hep . son 3 aydr duzenli oluyodm bu ay şırınga yontemi denedim. 2 gün gecikti adetim. İnsallah bu ay tutar. Olrsa hepinize yazacm insallah.rabbim hicbirimizn kucagını bos brakmasn :)
Naptin cnm varmi bebis ins vardrHem üzlme canm insallah rabbim ikimize de nasip eder. Ümitleri kaybetmek yok
Canım 12 gn gecti. Hala adet olmadım . gecen hafta test yapmstm en son negatifti. Kan testi yaptrmaya korkuyorum negatif ckar diye. Bir haftadr idrar testi de yapmıyorum. Bekliyorum. İnşallah vardr bende blmiyorum. Bklemk skıcı ama korku başa bela. Ha oldum ha olacam derken 12 gn gecti :). İnsallah olur canm. Seninde benmde :)
Cnm varmi biseyCanm o cift cizgiyi görmek istiyorum ben ama daha ckmadı. Blmiyorum. Gitmek istemiyorum . blkide korkuyorum. Bide bilirsinz belki adana sıcagı hastaneye gitmek ölüm gibi :))
Canm hâlâ olmadm 19 gn gecti. Testte cook silik beyaz bi cizgi cktı. Bikac gn snra yine tekrrlycam ama hâlâ kan testi yaptrmadm bak canm fotoda kalemle isaretlenn yern hemen altnda . ama zor gorunuyo. Yanls mı blmm. Bikac gn daha bkleyelm bakalm
Canm hâlâ olmadm 19 gn gecti. Testte cook silik beyaz bi cizgi cktı. Bikac gn snra yine tekrrlycam ama hâlâ kan testi yaptrmadm bak canm fotoda kalemle isaretlenn yern hemen altnda . ama zor gorunuyo. Yanls mı blmm. Bikac gn daha bkleyelm bakalm
Kizlar bu bence hic saglikli bir yontem degil.
Erkek bosaldiginda ilk gelen spermler en saglikli olanlardir. Ve saglikli olan spermler yumurtayi daha kolay doller. Hastanede asilama icin bu saglikli spermler ayiklanarak asilama islemi yapilir. Sonlarda gelen spermler ise sagliksiz olanlardir ve dollenme gerceklestirirlerse dusuk veya engelli bebek (Allah korusun) riskini arttirir.
Siz bu siringa yontemiyle saglikli ve sagliksiz spermleri bir araya karistirip belki de sagliksiz spermleri onden yolluyorsunuz.
Ben de bebek icin ugrasanlardanim. Ama bu yontemi mantiksiz buldum.
Canm niye bukadr bekliyosun ver bi kan testi bekleme boşuna.Canm hâlâ olmadm 19 gn gecti. Testte cook silik beyaz bi cizgi cktı. Bikac gn snra yine tekrrlycam ama hâlâ kan testi yaptrmadm bak canm fotoda kalemle isaretlenn yern hemen altnda . ama zor gorunuyo. Yanls mı blmm. Bikac gn daha bkleyelm bakalm
İns ise yarar canmTebrikler. Kendi asilamani kendin yapmissin
Canm beyaz cizgi cksada hep inceck ckardı ilk kez yanndakiyle aynı kalnlkta beyaz cizgi cktı. Bu sefer bi umutlandm. Bkliyip tkrr yapacm. Testleri esime saklattm bana yerini syleme bikac gn yapmayaym dedm :) ins bikac gn snra belirgn cizgi görürm .dua ednCanım seni üzmek istemem ama bence hamile değilsin.
O beyaz çizgi kırmızıya dönmesi beklenen çizgi zaten ve her testte var.
19 gün gecikmeyle zaten çizgi silik çıkmaz ilki kadar koyu çıkar.
Bir kan testi yaptır başka bir sorun olabilir.
Ne olduğunu bilemezsin ki böyle.kendine eziyet ediyosun sadece.nolcakki cnm ver de ne olduğunu anla enazindanCanm bkliycm valla . o pozitifi gormedn kan vermeye gitmycem . bkliyelm bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?