belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun uzerinden epey gecmis ama yazmak istedm kızlar. Uzun suredr takip ediyorm ama bugn uye oldm
Bir yıldan fazladr evliyim diyabet hastasıyz esimde bende. Henuz hamile kalamadm. Adetim duzenszdi hep . son 3 aydr duzenli oluyodm bu ay şırınga yontemi denedim. 2 gün gecikti adetim. İnsallah bu ay tutar. Olrsa hepinize yazacm insallah.rabbim hicbirimizn kucagını bos brakmasn :)

Ins olur Rabbim nasip eder.hangi şırınga dan kullandınız acaba.ben gecen ay küçük 5ml likle yaptim ama olmadi ;(bakalim hayirlisi

Bnde ondan kullandm . ilk defa bu ay denedm ama bakalm hayrlısı. Daha adet olmadm bugnde gecerse 4 gn gecms olacak. Ama testte alamıyorm suan. Bkliycm artk

Hem üzlme canm insallah rabbim ikimize de nasip eder. Ümitleri kaybetmek yok

Canım 12 gn gecti. Hala adet olmadım . gecen hafta test yapmstm en son negatifti. Kan testi yaptrmaya korkuyorum negatif ckar diye. Bir haftadr idrar testi de yapmıyorum. Bekliyorum. İnşallah vardr bende blmiyorum. Bklemk skıcı ama korku başa bela. Ha oldum ha olacam derken 12 gn gecti :). İnsallah olur canm. Seninde benmde :)

12 gün mü. süper. İnşAllah hamilesindir canım. Ay nasıl dayanıyorsun ben çoktan kan testi yaptırmıştım.

Canm o cift cizgiyi görmek istiyorum ben ama daha ckmadı. Blmiyorum. Gitmek istemiyorum . blkide korkuyorum. Bide bilirsinz belki adana sıcagı hastaneye gitmek ölüm gibi :))

Canm hâlâ olmadm 19 gn gecti. Testte cook silik beyaz bi cizgi cktı. Bikac gn snra yine tekrrlycam ama hâlâ kan testi yaptrmadm bak canm fotoda kalemle isaretlenn yern hemen altnda . ama zor gorunuyo. Yanls mı blmm. Bikac gn daha bkleyelm bakalm

Eklentiler

• IMG_20160901_213128.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 173

Hayrolsun inşallah üzülme bacım acaba stresten mi olmuyo o da olabilir inşallah başka bi sorun yoktur
Enteresan bi yöntem bu hiç denemedim yapsammı diyorum ama beceremem sanırım
Bu yöntemle tamamen içerde mi kalıyo acaba hiç dışarı çıkmıyor mu?

Canım seni üzmek istemem ama bence hamile değilsin.
O beyaz çizgi kırmızıya dönmesi beklenen çizgi zaten ve her testte var.
19 gün gecikmeyle zaten çizgi silik çıkmaz ilki kadar koyu çıkar.
Bir kan testi yaptır başka bir sorun olabilir.

bende 1,5 yıl bebek sahibi olamadım. ama bu yöntem bana sağlıklı gelmedi. siz çok güzel açıklamışssınız zaten. birde 3-4 aydır olmuyo diyip bu yöntemi denemek hiç sağlıklı değil. zaten 8 aya kadar hamile kalmak yada kalamamak çok doğal bi süreç. doğal yoldan hamile kalmak varken, olmuyorsa tıbbi destek almak varken, bunu denemek sağlıklı gelmedi bana.

hatta bence editörler konuya bakmalı. insanlara denemeleri hakkında yönlendirme yapılıyor birde. Mune

Canm niye bukadr bekliyosun ver bi kan testi bekleme boşuna.

Canm bkliycm valla . o pozitifi gormedn kan vermeye gitmycem . bkliyelm bakalm

Canm beyaz cizgi cksada hep inceck ckardı ilk kez yanndakiyle aynı kalnlkta beyaz cizgi cktı. Bu sefer bi umutlandm. Bkliyip tkrr yapacm. Testleri esime saklattm bana yerini syleme bikac gn yapmayaym dedm :) ins bikac gn snra belirgn cizgi görürm .dua edn

Canm bugn testm de byle. Catlycam ama gidemiyorum yaa . Pembe cizgi var ama kenarndada pmbe dagnkll var. Anlayamadmm

Eklentiler

• IMG_20160903_223048.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 285
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…