belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlıklı olan birtane sperm yumurtayı döller
Hangisi hızlı hangisi uterustaki asidik ortama dayanabiliyorsa o yumurtanın içine girer aşılamada yıkanıp en hızlılar bırakılıyor
Sperm şekil anormalisi demek iç genetik yapısının da bozuk olacağı anlamıns gelmiyor
Şekil anormalisi olan dölleme yapamaz zaten..
Yumurta da sperm de dıştan çok sağlıklı görünse bile genetiği bozuksa özürlü olur
5 kez tüp bebek denemiş biri olarak epey bilgi edindim
Şırınga yönetiminin özürlü çocuk dünyaya getrmekle ya da düşük yapmakla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum

Benim miyomlarım vardı miyomlar rahim şeklini değiştirmiş biraz hepsi alındı rahim normale döndü
açık amelyat daha da zordur tabii ki,
ben de rahim üstten basıkmış.... ama bu ay yine de denemeye deavm dedim, lap ve hist önerdi dr lar bana da..

Bu yöntemle kaç kişi hamile kaldı? Kalınsada sakat olma ihtimali var diyorlar doğru mu bilgisi olan var mı bende deneme istiyorum

Günay kızlar.burada okudugum silkeleme yöntemi ne bilen varsa yazabilir mi.

Kizlar son zamanlarda deneyen varsa paylassin hamile kalabildiniz mi ve bebekleriniz sagliklimi lutfen ona gore bende bu ay deneyecem

Cok gecmis olsn canim.sorun sadece spermlerdemiymis vitamin falan var p ile basliyordu vermistr mutlaka dr erkekler icin .tup bebek tedavisi ne kdr araliklarla uygulaniyor canim .once asilama oluyor demi

Cok gecmis olsn canim.sorun sadece spermlerdemiymis vitamin falan var p ile basliyordu vermistr mutlaka dr erkekler icin .tup bebek tedavisi ne kdr araliklarla uygulaniyor canim .once asilama oluyor demi
Promotil ve proxeed plus var kullanıyo benim eşim
Durumuna göre bazen aşılama olmadan direk tüp bebek raporu veriyolar

Ev yipi asilama yontemi olmus bu:) hayirli olsun

Merhabalar,
Ben yeni üye oldum.
1,5 yıllık evliyim.vajinismusum şırıngalama yöntemi gerçekten işe yarıyor mu.deneyenler bilgi verebilir mi
Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar bende bu yöntemi bu ay denedim yumurtlama dönemimde 2 gün arayla 3 kez uyguladım 2,5 luk küçük şırıngalar var onu tamamen sokarak denedim uzun sürede ayaklarımı yukarı kaldırarak bekledim yumurtlama dönemimden yaklaşık 7 gün sonra pembemsi bir akıntım geldi çok acayipti zaten o akıntı gelene kadar sürekli kasıklarımda ağrım oldu adetime 2 gün kaldı günüm geçince test yapacağım inşallah bende hamile kalabilirim burada okuduklarım bana umut oldu ayrıca yumurtlama günümde meryem suresi okumaya başladım 41 gün devam edeceğim hergün dua ediyorum Rabbim kimseye aratmasın herkesin kucağını evlatla doldursun inşallah

O şırıngalar spermi içine çekecek gibi değil kızlar.bende var.onun ağzına tüpü takıyorsun içine jeli sıktırıyorsun.şırınga gibi çekme özelliği yok ağzı geniş olduğu için.birde enjektör gibi içindeki tazyikli fırlatmıyor.yinede siz bilirsiniz.

Hadi ya daha önce kullanlar olmuş diye ben paylaştım o zaman normal şırınga kullanın tabi bende bugun adet olmam lazım ama halen adet olmadım bu ay bu yöntemi denedim normalde adetten önce kahve rengi akıntım olurdu oda gelmedi hayırlısı bakalım

Arkadaşlar bu yöntemi bu ay denedim şuan adetim 3 gün gecikti pazartesiye kadar olmazsam test yapıcam ancak ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor tamam bu sefer adet oldum diyorum peçeteyle siliyorum sarı akıntı geliyor normalde adet ağrım adet olunca başlardı benim ilk defa böyle oldum enfeksiyondan da şüpheleniyorum bakalım nasip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…